προσπαθω αλλα τιποτα.μπαινω στο twrp και προσππαθω να πατησω το wipe αλλα τιποτα. αλλο παταω αλλο πατιετε.παταω πανω πιανει κατι.τι στο καλο?Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μετα την Ελληνική μιλάω εγώ
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες GTV-6.2.4 ROM για το Mi-3 / Mi-4 & Mi Note (Marshmallow - Android 6.0.1)
H λίστα με τις ROM βρήσκεται στην αρχική σελίδα αυτού το νήματος.
Παρακαλείστε να διαβάζετε τις ανανεωμένες οδηγίες ανά συσκευή ....
- Ενσωμάτωση με τις αλλαγές από την τελευταία 6.2.4 ROM
- Ενσωμάτωση TWRP Recovery
- Προσθήκη επιλογής για ROOT με το Super User.
- Προσθήκη του morelocale2 για προσωρινή λύση με το πρόβλημα της επιλογής Ελληνικής γλώσσας
- Διόρθωση του daily wallpaper
- Διόρθωση των FCs στο gesture lock
- Προσθήκη του Screen off 6.0
- Ενσωμάτωση με τις αλλαγές από την τελευταία 6.2.4 ROM
-
-
Παιδιά , φρίκη έχω to Note 2 από το καλοκαίρι , έχω περάσει πάρρα πολλές G.T.V , αλλά τέτοιο κόλλημα δεν ξανα είχα πότε , το κινητό κόλλησε σε airplane mode δεν ανταποκρινόταν καθόλου ! Το έσβησα αφαιρώντας την μπαταρία !! Όταν το ξανά άνοιξα έμενε στο logo MI , DALVIC - WIPE άνοιξε και δεν μου έπερνε το pin στην κάρτα μη αποδεκτί (χωρίς να την κλειδώνει κιόλας) άπειρες προσπάθειες ! Τελικά έχασα όλες τις ρυθμίσεις τα τελευταία αρχεία με data format και επανήλθε , τελικά μια απο τις χειρότερες ROMS.
-
Ο/H Ferentinos Giannis έγραψε:
Λοιπόν μετά απο χρήση της τελευταίας έκδοσης μπορ'ω να πώ .... ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Βέβαια οι διαφορές που έχουν είναι απειροελάχιστες !
Η κατανάλωση μπαταρίας είναι παρόμοια με την 5.1.27 αν δεν κάνω λάθος !
Δεν βρίσκω λόγους αναβαθμίσεων πιά στο Note 2, εκτός και αν πάμε σε έκδοση 6!
Bugs ακόμα δεν έχω δεί εκτός από τα μυνήματα με τους αριθμούς - επαφές που πολλές φορες δεν τα αναγνωρίζει , επηρεάζει πολύ το πρόθεμα , το είχα και σε παλαιότερες Roms
Λίγα posts πιο πίσω έλεγες αυτά.
Μπας και έγινε κάτι άλλο και τσίνισε η συσκευή?
Το πρόθεμα εύκολα φτιάχνεται, αν δεν γνωρίζεις πως, ρωτάς.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
-
Δεν μπερδεύτηκα στα αλήθεια
.
Απλώς τα 2 posts σου είναι αφορμή όσον αφορά τις dev rom, να μην κάνουμε κρίσεις βιαστικά.
Ας περιμένουμε 4-5 μέρες και αφού πάνε όλα καλά ή κακά, τότε να πούμε την άποψή μας.
Άποψή μου φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικά και η πιο σωστή.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
To Mi μου και η αναφορά μου είναι κριτήριο!! Τα apk μου είναι ακριβώς τα ίδια από την αρχή, λειτουργίας του κινητού ! Δεν θεώρησα τυχαίο το γεγονος του crash ! Μάλιστα το κινητό ήταν σε αδράνεια όταν εγινε αυτό ! Γνωρίζω οτι οι roms ειναι για dev , αλλιώς θα έβαζα stable ! όπως θεώρησα σωστό να ενημρώσω την ομάδα για το πρόβλημά μου
-
-
-
Εγω με twrp την πέρασα χωρίς κανένα θέμα μέχρι στιγμής.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μετά που τη λειτούργησα και αυτή και είδα πάνω κάτω τη λειτουργία της σήμερα θα ψηφίσω
Να πω όσα έχω βρει για (τουλάχιστο στο δικό μου) mi4c:
- Αποσυντονίζεται το wifi όταν κλείνω την οθόνη και την ξανανοίγω μετά, μπορεί να κάνει και 8 δευτερόλεπτα να ξαναενωθεί
- Παραμένει το πρόβλημα με το remote και το aircontition μου να μην το βρίσκει καν, ενώ σε πιο παλιά Ρομ το χειριζόμουν από εκεί
- Αποσυντονίζεται το wifi όταν κλείνω την οθόνη και την ξανανοίγω μετά, μπορεί να κάνει και 8 δευτερόλεπτα να ξαναενωθεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα