Διαφήμιση

[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Αυτο με το wifi ισχυει και σε μενα αν και νομιζω οτι το εκανε και με την προηγουμενη. Τωρα με τη μπαταρια δεν βλεπω κανενα θεμα αφου το βραδυ κλεινω με πανω απο 50% αφου του εχω πιει το αιμα ολη μερα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • [GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

Μετά από 5 μέρες που την έχω μπορώ να πω πως για εμένα είναι άψογη. Όλα λειτουργούν όπως ακριβώς θα έπρεπε.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Και στο δικό μου Mi-3 ,μετά από (Format) σε καθαρή εγκατάσταση του (Marshmallow - Android 6.0.1), λειτουργούν τα πάντα άψογα.
      Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του xiaomi-miui.gr.
    • Διαφήμιση
    • Το θέμα με το WiFi φαίνεται να λύθηκε στην 6.2.4. Τώρα μένει να δούμε την διαχείριση μπαταρίας. Κατά τα αλλά, όλα οκ.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
    • Παιδια μια βοήθεια, redmi note 2, και σε σε σας όταν γράφετε κάπου με το chrome dev και γενικά περιήγηση στο κινητό όταν γράφετε κάποιο κείμενο σε κάποιο σημείο σαν να κολαει δηλαδή πρώτα γράφετε και εμφανίζοντας καθυστερημένα τα γραμματα, συμβαίνει και σε εσάς?
    • [GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

Τελικά χθες ασχολήθηκα με το Mi4i ...
      Έφτιαξα ένα ρομ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ , έκανα τις αλλαγές στο κερνελ και περιπου ότι έχω κάνει για το Redmi2TD.

Οποίος θέλει να το δοκιμάσει ( παίρνοντας και το ρίσκο βέβαια ) , θα το βρει στο παρακάτω λινκ.

DOWNLOAD
      Mi4i Ferrari
      Mi4i_Ferrari_6.1.28

NOTE
      Καλό θα ήταν να το δοκιμάσει κάποιος που κατέχει καλά ( advanced user ).
      Προτείνω σε οποίον θέλει να δοκιμάσει το ρομ , πρώτα να δοκιμάσει να φλασαρει το κερνελ ( boot.img ) μέσω fastboot ή adb command , αν όλα πάνε καλά και το τηλ... bootαρει τότε μπορεί να δοκιμάσει να φλασαρει το ρομ μέσω twrp recovery ( πάνω από το υπάρχον , install zip και μετά wipe cache και dalvik ) , αν πάνε όλα καλα , τότε μπορεί να το φλασαρει και με clean install ( που πάντα το προτείνω ).
      Το θέμα δηλαδή είναι να σιγουρεψουμε ότι το κερνελ ( boot.img ) δουλεύει και μετά μπορούμε να κάνουμε και clean install για να δούμε το ρομ όπως πρέπει.

ΠΡΟΣΟΧΗ
      Μόνο advanced user παρακαλώ να το δοκιμάσει που θα ξέρει τι να κάνει και αν όλα πάνε καλά θα δοκιμάσουν και οι υπολοιποι ...
      Ελπίζω να μας πει κι ο MiuiArt που το'χει ήδη το ρομ αν προλάβει και το δοκιμάσει ..
      Μακάρι να το'χα το τηλ... και θα έκανα τα κασκαντεριλικια μόνος μου , αλλά δυστυχώς πρέπει να βρεθεί άλλος κασκαντέρ γι'αυτη τη συσκευή.

Άντε να δούμε ποιος είναι αυτός που θα κλαψει ή θα γελασει ... Ελπίζω να μην έχουμε καμμία ζημιά ( τώρα νομιζω ότι τρομαξατε περισσότερο .. :o :o :o )

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Διαάστε εδώ και θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την αναβαθμιση σε marshmallow.

Παρεμπιπτόντως η 6.2.4 εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα, φαίνεται να λύθηκαν τα μικροπροβληματάκια των προηγούμενων εκδόσεων και έχει αισθητά καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.
    • Επίσης όπως διαπιστώνεται εδώ, αλλά και σε άλλα forum, φαίνεται ότι το wifi και τα data radios χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια, σε σχέση με πριν.

Γι' αυτό ορισμένοι χρήστες, που έχουν κλειστό wifi και data, δεν παρατήτρησαν το προβληματάκι αυτό...
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

Παιδια μια βοήθεια, redmi note 2, και σε σε σας όταν γράφετε κάπου με το chrome dev και γενικά περιήγηση στο κινητό όταν γράφετε κάποιο κείμενο σε κάποιο σημείο σαν να κολαει δηλαδή πρώτα γράφετε και εμφανίζοντας καθυστερημένα τα γραμματα, συμβαίνει και σε εσάς?
      αν έχεις την 6.1.28 ναι το κάνει και σε εμένα και πολλά άλλα κολλήματα....... Όλο κολλάει.... Αμήν και ποτέ ναρθει ή νέα ρομ.

" Γεωπόνος”

• Ο/H fanatic έγραψε:

Διαάστε εδώ και θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την αναβαθμιση σε marshmallow.

Παρεμπιπτόντως η 6.2.4 εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα, φαίνεται να λύθηκαν τα μικροπροβληματάκια των προηγούμενων εκδόσεων και έχει αισθητά καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.

Εμένα η διαχείριση μπαταρίας μου φαίνεται ίδια. Θα αφήσω 2 κύκλους φόρτισης για να δω σίγουρα. Το βράδυ έπεσε μόνο 3% σε σύγκριση με 8-10% τις προηγούμενες ημέρες αλλά μέχρι τώρα είμαι στο 73% μετά από 7 ώρες περίπου...

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Images
      • uploadfromtaptalk1454863831046.jpg

44,46 kB, 540×960, viewed 86 times
      • uploadfromtaptalk1454863840253.jpg

128,53 kB, 1.080×1.920, viewed 96 times
    • Διαφήμιση