Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 593.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από smatakis: “Οπότε τι κάνω? ” Το διαβάζεις πολύ πολύ προσεκτικά.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌταν δεν "θέλει" να flashαρει το MiFlash βάσει του οδηγού του caeser"Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση)" Καλημέρα και σε εσένα
-
Παράθεση από Vagianos Kontidis: “Μάλλον πρέπει να τα ξανά κάνω όλα από την αρχή?? ” Όχι δεν χρειάζεται να τα κάνεις ΟΛΑ. Πέρνα πάλι την ίδια rom, μπας και κάτι δεν έκατσε σωστά. Αν δεν στρώσει, προφανώς έχεις twrp ως recovery, σωστά? Κάνε ένα factory reset* ή absolute wipe* και μετά πέρνα όποια rom θέλεις εσύ. 10 λεπτά διαδικασία είναι. [*] Το 2ο ή το 3ο μέρος από αυτό το video TWRP wipes - YouTube
-
Παράθεση από NasDriver: “Ερώτηση: Μήπως το κινητό είναι από vickmall και είχε εγκατεστημένη ελληνική ρομ GTV αλλά στο τέλος έγραφε Beta αντί για developer ? ” Sorry για το hijack, αλλά και αυτή που πέρασα εχθές -απο vickmall είναι και το δικό μου- με absolute wipes , την 6.1.29 την χαρακτηρίζει beta και οχι dev.
-
Προβλημα με drivers
Opanos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι Σαν αποθηκευτικό χώρο το βλέπει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ο τρόπος εγκατάστασης είναι σχετικά απλός. Κατεβάζουμε το zip και το ονομάζουμε update.zip (προσοχή με τις επεκτάσεις των αρχείων στα Windows, να μην καταλήξει το αρχείο ως update.zip.zip) To βάζουμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής μας, και το κάνουμε flash από το Mi-Recovery (Ιnstall update.zip). Mόλις τελειώσει το flash - δεν μπουτάρουμε στo MIUI, αλλά πατάμε τον συνδιασμό πλήκτρων Volume up + Power σταθερά μέχρι να ξαναμπεί στο Recovery. Mε αυτό τον τρόπο ελέγχουμε α…
-
Επωνυμία της επιχείρησης : VickMall Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 Ημερομηνία αγοράς :22/01/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 10 ημέρες [SGPost] Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Πολύ καλή συσκευασία. Είχε μέσα TWRP & Ελληνική dev - δεν θυμάμαι ποια- και μέσ…
-
mi note pro
ΜήνυμαΑν το θέλεις για το άνοιγμα-κλείσιμο, youtube.com/watch?v=c-gR4Ec6_ms
-
Παράθεση από billyrek: “ ” Παράθεση από MIUI_ART: “Ότι ισχύει για τις Developer ισχύει και για τις Stable, με την διαφορά πως αν πάμε από Developer σε Stable και το ανάστροφο, πρέπει να πορηγηθεί πρώτα ένα Factory Reset (Wipe Data & Wipe Cache) ”
-
SG POST
Opanos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα2016-02-02 06:01 M.D. NEAS SMYRNIS, ITEM ARR M.D. NEAS SMYRNIS Ναι, καλά 7 είναι και από παραγγελία (23.01 πήρα tracking). Άρα, το κατάστημα ουδεμίαν ευθύνη έχει όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης ΜΕΤΑ το tracking nr. Απλώς θα πρέπει να σταθείς τυχερός και να έρθουν όλα βολικά. Έχω παραλάβει από το aliexpress σε 35 μέρες. EDIT: Item Delivered. Το έχω στα χέρια μου. Φορτίζω και του αλλάζω τα εσώψυχά του
-
Αγορά απο Aliexpress??
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚάνε μια σύγκριση χαρακτηριστικών με αυτό Original Xiaomi Redmi Note 3 2GB+16GB MTK Helio X10 Octa Core MIUI V7 13.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery - Silver Ή έχει κάνει λάθος το aliexpress, ή...στον κινέζο κινεζιές... Edit: Όταν διαβάζω ότι θέλω..αυτά συμβαίνουν... Και μετά λέω την κόρη μου "παπατρέχα"....
-
SG POST
Opanos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα2016-02-01 16:17 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-02-01 14:17 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-02-01 11:17 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-01-28 13:48 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Tracking Consuming: 31783 ms20 16-01-31 01:00 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-28 13:48 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-26 13:48 Received from Customer Άντε και το jumbo πλησιάζει επικινδύνως λέμε…
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Το νόημα της "καθαρής εγκατάστασης" είναι να καθαρίσουμε το κινητό απο τις "κινεζιές" και τις κινέζικες roms. Αφου το κάνουμε μία φορά στην αρχή, μετά στο εξής, μια απλή "αναβάθμιση" είναι αρκετή να περνάμε τα νέα εβδομαδιαία updates (που είναι μια διαδικασία 3-5 λεπτών)... ” Καλημέρα
-
Παραγγελιά από yeso521
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zer4w: “Εχεις ενα δίκιο,απλα ειναι η πρώτη μου αγορά απο εξω και φοβάμαι μην δεν έρθει ποτέ.. Απο οτι είδα και εγω δεν μου φάνηκε και πολύ αξιόπιστη σαν εταιρία ” Αν διαβάσεις αυτό ή αυτό θα δεις πως πρόκειται για πολύ αξιόπιστο κατάστημα.
-
Παραγγελιά από yeso521
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠου να βρεις τέτοια εποχή φύλλα δάφνης..... Το καταλαβαίνεις πως, το εύκολο θα ήταν να σου πει κάποιος έναν αριθμό από το 0 μέχρι το 25... Αλλά είναι έτσι..? Αν με ρώταγες εχθές θα σου έλεγα το φυσιολογικό είναι 7-10 μέρες από εκεί εδώ -στην φάση despatched to overseas-. Σήμερα θα σου έλεγα 3 μέρες max... Τι από τα δύο είναι το πραγματικό..? Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα αλλά ούτε και κατά προσέγγιση να σου πει πόσες μέρες θα χρειαστεί το δέμα να έρθει... Βλέπω NLpost και δεν έχω καλές αναμνήσ…