Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 593.
-
Καλημέρα καλημέρα, είμαι ο Παναγιώτης, είμαι 54 χρονών και έχω μια κόρη - ο έρωτας της ζωής μου- 9 χρονών. Αν την ρωτήσετε θα σας πει για τον Κωνσταντίνο, Γιάννη, Λεωνίδα... τα ξέρετε... γυναίκες.... Κάτοικος Καλαμακίου τα τελευταία 53 χρόνια. Βγάζω το παντεσπάνι μου κάνοντας επεξεργασία video -montage- και η σχέση με τους ΗΥ είναι άριστη. ΄Στο κύριο μηχάνημά μου δυστυχώς έχω win 7. Ευτυχώς στα δύο laptop έχω το αγαπημένο arch και ξεμπουκώνω. Ο λόγος που επέλεξα να αγοράσω xiaomi -μιας και το πτ…
-
SG POST
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Έχω φίλο που έρχεται αύριο από Κίνα για τις γιορτές και δεν βγάλαν και τίποτα να παραγγείλουμε ” Να του στείλω το tracking να παραλάβει το τηλέφωνό μου.. Ρε γμτ, σαν την κόρη μου κάνω που της έχω υποσχεθεί jumbo το Σάββατο και δεν κρατιέται.....
-
SG POST
Opanos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα(Hidden Content) Οποία ταχύτης. Άντε, λέω να πάω να το πάρω εγώ.. Δεν κρατιέμαι λέμε..
-
Πρόβλημα με το download
Opanos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα1. Πιθανότατα έχει κάποιο θέμα ο server μας. edit: Δες εδώ
-
Λοιπόν λοιπόν,αν και δεν είμαι ακόμη κάτοχος -που θα πάει θα έρθει- παρόλα αυτά μου αρέσει να γνωρίζω τι πρόκειται να πάρω για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων όταν το πειράξω -γιατί θα το πειράξω-, μπορώ να προτείνω 2-3 πραγματάκια, ΑΛΛΑ εγώ θα περίμενα και κάποιον έμπειρο να απαντήσει: Πρώτα πρώτα θα έκανα αυτό Κατόπιν διαβάζοντας προσεκτικά -αλλά πολύ προσεκτικά λέμε- αυτό Επικουρικά δες και αυτό TWRP wipes (το τρίτο μέρος σε αφορά) Αν τα καταφέρεις θα έχεις αυτό που λέμε "Ελληνική rom με καθαρή εγ…
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “[...] γιατί ρώτησα τον φίλο μου και μου είπε ότι έγινε αφού έκανε εγκατάσταση την εφαρμογή Cu Up και μετά από αυτό το σημείο δεν έκανε κάτι.. ” Το ενδεχόμενο να φταίει η εφαρμογή, αφού όπως αναφέρεις η μόνη αλλαγή που έγινε πριν την εμφάνιση του προβλήματος είναι η εγκατάσταση της cu, το έχετε εξαντλήσει? Δηλαδή, προσπάθησε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και δες αν παραμένει το ίδιο πρόβλημα.
-
SG POST
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από vpolixron: “Εμένα από 25 είναι στο ταξίδι από Σιγκαπούρη(dispatched to overseas)..Παίζει να έχει φτάσει και να μην έχει ανανεωθεί ή ακόμα δεν έφυγε; ” Πήγαινε στο site του SG post, ή πάτα εδώ: Try the enhanced Track Item tool on new singpost.com (now in Beta) Δεξιά θα δείς ένα βελάκι -μετά το tracking-. Αν το πατήσεις θα σου βγάλει έναν 4ψήφιο αριθμό. Υποθέτω πως είναι ο αριθμός αποστολής.
-
SG POST
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα τους πάρεις τηλέφωνο και με εύκαιρο το tracking number. Θα σου πουν πότε θα παραλάβεις. Παίζει πολύ δυνατά να μην έχουν ανανεώσει αυτοί το status.
-
Παράθεση από psilos: “Το εκανα και αφου εκανα τα βηματα κανονικα δλδ εβαλα γλωσσα ελληνικα κτλ σε καποια στιγμη μου πεταξε παραθυρο οτι το mi cloud εχει σταματησει και με πηγαινει πισω στην προηγουμενη επιλογη.... καμια ιδεα? να κατεβασω αλλα dev? ” Γύρνα την γλώσσα στα Αγγλικά για το πρώτο setup, και μετά την γυρνάς στα Ελληνικά. Αν ψάξεις στο forum θα δεις πως πρόκειται για γνωστό bug.
-
SG POST
Opanos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα'νταξ, πρέπει να έχουν τρελή δουλειά εκεί... (ούτε τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν είχαμε ανάλογη δουλειά εδώ...:p) Τα δέματα έχουν φύγει προ 2 ημερών και σήμερα ενημέρωσαν το σύστημά τους. Τουλάχιστον γλυτώσαμε τις αργίες τους -που στην Μαλαισία δεν(?) θα πρέπει να είναι ίδιες σε αριθμό με της Κίνας-. Ευτυχώς που δεν χτυπήσαμε κιόλας.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από vinok: “Μπορώ να βρω κάπου άλλου αλλες εκδόσεις miflash ? Η κάποιο άλλο tool που να κάνει την ίδια διαδικασία ? ” Δεν δοκιμάζεις και αυτό? Θα αλλάξεις φυσικά την rom με την fastboot του forum, αλλά υποθέτω πως τα άλλα είναι ίδια. Δεν έχω ιδέα αν δουλεύει, η μόνη ιδέα που έχω από mac, είναι τα donalds.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαθαρή Εγκατάσταση χωρίς χρήση pc
-
Για δες λίγο αν στο software center, υπάρχει το πακέτο: android-tools & android-udev Ή γενικά κάτι σε android Λένε στο arch-forum πως με αυτά τα δύο πακέτα εγκαθίστανται οι drivers. Ίσως σε βοηθήσουν. Φυσικά το thread είναι 2 ετών και ίσως να είναι ενσωματωμένοι στον kernel...αν και το πακέτο android-tools έχει update την 14012016...άρα λίγο χλωμό να είναι το module στον kernel...