Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 593.
-
Παράθεση από omek07: “Και για πέστε ρε παιδιά από που αγοράζεις τα burners? Αυτά που είναι στο εσωτερικό εκεί που βάζεις το λαδακι ” ΑΝ μιλάς για τις αντιστάσεις, αν δώσεις ας πούμε στο fasttech "melo coils" στο search θα σου βγάλει αυτά τα ολίγα Μπράβο για την παρουσίαση. Μερικές παρατηρήσεις που αφορούν το προϊόν: Το κόστος για τις αντιστάσεις είναι λίγο μεγάλο, καλό θα ήταν να προτιμήσουμε κάποιον ατμοποιητή με κεφαλή για αντιστάσεις ιδιοκατασκευής -μην τρομάξει κανείς, εύκολο είναι μετά από …
-
Κοίτα, και εγώ όταν πέρασα από gtv -> custom δεν είχα κάνει "καθαρή" εγκατάσταση και είχα κάποια θέματα. Εκτός του οτι περίμενα κανα μήνα γυρνώντας σε MiUi_7, όταν πέρασα σε 8, το έκανα μετά από factory reset για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν λέω πως απαιτείται, λέω πως θα ήταν καλό. Από την άλλη, εσύ αποφασίζεις.
-
Έχουμε πει πως, καλό θα ήταν το factory reset. Αν τώρα το βρίσκεις δύσκολο ή βαρετό, παίρνεις τα ρίσκα σου και προχωράς.
-
Παράθεση από Perarg: “Εγώ πάλι ξέρεις τι θα πρότεινα που είμαι fun της οργάνωσης; Καινούργια κατηγορία στο forum κι μέσα threads για κάθε συσκευή. ” Συμφωνώ και επαυξάνω.
-
Παράθεση από demakhs: “Σε Flight Mode το χεις?? ” Όχι, αλλά όταν είσαι όλη την ημέρα μπροστά σε μια ή περισσότερες οθόνες υπολογιστή, το έχω μόνο για την επικοινωνία μου. ΣτΑς διακοπΑς, διαρκούσε περίπου 2 μέρες με αρκετά data, wifi & κλήσεις. Έτσι η αλλιώς, δεν παίζω παιχνίδια, fb δεν έχω, gps έχω και γενικά το χρησιμοποιώ ως τηλέφωνο και όχι ως φωτογραφική μηχανή ή video-camera. Εντός, λίγο wifi και καθόλου πείραγμα -εκτός και ψάχνω κάποιο θέμα που όπως έχω ξαναπεί, προτιμώ να μην έχει γατάκια…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18365/ Για την δική μου -επαναλαμβάνω, την δική μου- χρήση, αυτό δεν το έχω ξαναδεί.
-
Παράθεση από gkoutrou68: “@gkalen Γιωργο, πέρασα χθες την δικιά σου πάνω από τη gtv και μου παρουσιάζει το εξής: μου κολλάει στην οθόνη ξεκλειδωματος και αμέσως μετά κάνει επανεκκίνηση του λειτουργικού χωρίς να μου ζητήσει τα πιν. Σημειωτέον ότι αυτό μου το έκανε και στις 3 προηγούμενες σου, ακόμη και με καθαρή εγκατάσταση, και γιαυτό άλλαξα σε gtv. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από gkalen: “@gkoutrou68 Αυτό έχει αναφερθεί ότι γίνεται στο πρώτο boot , μετά …
-
Όλα καλά και σε εμένα. Πάντως, μετά το flash και αμέσως μετά το πρώτο boot υπάρχει ένα πάγωμα δεν ανταποκρίνεται ούτε σε touch ούτε στο power on/off -αυτό το κάτι σαν reboot που δεν είναι όμως reboot, όπως έχω πει είναι σαν να "ξυπνάει" από hibernation γιατί επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν, χωρίς να ζητάει pin κλπ - αλλά τίποτα άλλο. Αυτό το παρατήρησα και στην δική σου αλλά και στην gtv. Έχω μείνει έκπληκτος από την διάρκεια της μπαταρίας, ίσως και η καλύτερη διαχείριση από τότε που το αγόρ…
-
Μιας και με έτρωγε το χέρι μου - ή ο τέτοιος μου- πέρασα την τελευταία με factory reset. so far, so good που λέμε και στο χωριό μου. Κανένα πρόβλημα. Βλέπω πως βελτιώθηκε αισθητά το θέμα της θερμοκρασίας, ο χρόνος φόρτισης επανήλθε στα φυσιολογικά πλαίσια και δεν παρουσιάζονται τα τυχαία reboots. Κάτι με την μνήμη δεν μου κάθεται καλά, μάλλον δεν είναι τόσο καλή η διαχείριση αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου και να στρώσει. Θα δείξει. Από θέμα μπαταρίας είναι νωρίς να πω οτιδήποτε. Αν βρω και κά…
-
Ωραία, μιας και δεν υπάρχει λόγος να έχω: Αυξημένες θερμοκρασίες, μικρότερη διάρκεια μπαταρίας και μερικά reboots, αποφάσισα να επιστρέψω στην Miui 7 και να περάσω την V8 όταν βγουν 2 developer roms μετά την εμφάνιση της πρώτης stable v8 Άσε που από τα νέα χαρακτηριστικά/δυνατότητες δεν χρησιμοποιώ κανένα -καλά θα υπάρχουν και κρυφά χαρακτηριστικά ίσως, αλλά σε εμένα δεν κάνουν καμία διαφορά-.
-
Εννοώ πως εμφανίζονται 2 android.
-
Αυτό είναι φυσιολογικό παίδες? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16757/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16758/
-
Κάποιος ανέφερε πριν 2 σελίδες κάτι για battery drain.. Επιβεβαιώνω και επαυξάνω. Ούτε 20 ώρες -με τις 8 από αυτές σε battery saver mode- μόνο με wifi -τις υπόλοιπες 12- ανοιχτό και οθόνη σπάνια -λόγω δουλειάς είμαι κολλημένος σε άλλες-... Μπας και πάει πακέτο με την αργή φόρτιση? Ίσως η χειρότερη συμπεριφορά από τότε που αγόρασα το τηλέφωνο, αυτής της rom στο θέμα μπαταρίας.
-
Παρατήρησα μόλις, πως φορτίζει πολύ πιο αργά από πριν -από πόσο πριν δεν ξέρω, μάλλον με την προτελευταία gtv ή/και custom , ήταν μια χαρά-. Σημειώνω, πως το παρατήρησα και με την τελευταία GTV και είπα πως θα είναι ιδέα μου, αλλά δεν... Το έχει δει κανείς άλλος αυτό? Ίδιος φορτιστής, ίδια παροχή.
-
Καλημέρα καλημέρα, έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν περάσω νέα rom -gtv ή custom-, στην πρώτη απόπειρα να ξεκλειδώσω από την οθόνη κλειδώματος η συσκευή δεν ανταποκρίνεται. Πατώντας το Power, κάνει κάτι σαν reboot, χωρίς να είναι όμως -επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση χωρίς να ζητάει Pin κλπ- για να καταλάβει κάποιος, είναι σαν το Hibernation των παραθύρων που πατώντας το power, επανέρχονται. Αυτό ΜΟΝΟ την πρώτη φορά. Μετά δεν το ξανακάνει. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν προβλήματα. Τι να πεις...…
-
Παράθεση από axl21: “δλδ αλλιως ειναι η ερμηνια στα αγγλικα και αλλιως στα ελληνικα? ” Βρε μπαγάσα, γύρνα μια στα Αγγλικά και δες την περιγραφή του διακόπτη. Ναι, η μετάφραση είναι λάθος ή/και μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες απορίες σαν την δική σου. ΑΝ τον περιέγραφε ως " Περιστροφή Κλειστή" θα ήταν σωστότερο, αλλά υποθέτω πως είναι θέμα χώρου για τους χαρακτήρες. Έλα έλα, γύρνα στα Αγγλικά και να δεις πως δεν θα αναφέρεις ξανά το ίδιο "πρόβλημα".
-
Επίσης, η περιγραφή του διακόπτη είναι "Rotate Off". Άρα, όταν είναι φωτεινός, τι κάνει? Μα ενεργοποιεί τον διακόπτη. Τι κάνει ο διακόπτης σύμφωνα με την περιγραφή του? Μα απενεργοποιεί το rotation της οθόνης. Κατανοητό? Τώρα είδα πως έχεις Ελληνικά ως γλώσσα στο κινητό σου. Ναι εδώ, μάλλον χάνει η μετάφραση, διότι στα Αγγλικά η περιγραφή είναι όπως σου είπα. Ίσως τα παιδιά που ασχολούνται με την μετάφραση να το δουν αυτό διότι οδηγεί σε παρερμηνείες.
-
Επαφές: Υποθέτω πως έχεις λογαριασμό gmail και έχεις συγχρονίσει τις επαφές σου -και- με αυτόν. Αν όχι, μπορείς να το κάνεις και τώρα και να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό με το mi cloud. Όταν λες υπόλοιπα, τι εννοείς? sms, apps κλπ? Εντάξει, πόσες εφαρμογές έχεις που είναι δύσκολο να τις επανεγκαταστήσεις? Έτσι και αλλιώς, η επιλογή είναι δική σου. Αν θεωρείς σοβαρό πρόβλημα την μη λειτουργία του led, τότε όλα αυτά είναι μονόδρομος. Αν όχι, κάτσε εκεί που βρίσκεσαι. Disclaimer : Το οτι λειτού…
-
Αν εννοείς το πρώτο boot μετά το flash, μια χαρά είσαι... Συνήθως κάνει περίπου στο 10λεπτο.