[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@gkoutrou68
Αύτο έχει αναφερθεί ότι γίνεται στο πρώτο boot , μετά όμως δεν το ξανακάνει ..
Λοιπόν μετά και την 3η επανεκκίνηση το πρόβλημα συνεχίζει. Ειδικά αν πας στα θέματα και πατήσεις σε κάποιο εφαρμογή, ακόμη και στο βασικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα αυτό υφίσταται στο RN2, τα ίδια κάνει και το δικό μου.....
Sent from my Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
@topmar και @gkoutrou68
Οκ , θα το κοιτάξω το θέμα ξανά λοιπόν τώρα που το διασταυρωσαμε το πρόβλημα .. -
-
Αν αναφέρεστε στην Stable, την έχω περάσει σε δύο συσκευές και δεν αντιμετώπισα ούτε μία φορά αυτό το πρόβλημα.
-
@GiannizZ
Όπως ειδες και στη δικιά σου συσκευή ( αν έχεις φλασαρει με Clean install ) , έχει αλλαχτεί γενικά το default theme , έχω αλλάξει κάποια πράγματα συν και τα εικονίδια , νομίζω ότι είναι πιο όμορφα έτσι ...
Ξέρεις ν'αλλαζεις εικονίδια , μέσω της εφαρμογής θέματα ή από μόνος σου ??
Ποια προτιμας ??
Anyway , μάλλον πρέπει να κάνουμε και γκάλοπ για το πώς θέλετε να είναι το default theme ..
Αν προτιμας τα εικονίδια που έχει ή GTV να σου στείλω ένα ζιπ να το έχεις να το περνάς αντί του Clean zip που έχεις τώρα , πες μου ποιά εικονίδια ήθελες ..
@LoukG
Για τη developer ROM μιλάμε...
Και να ξέρεις όπως ήδη έχω πει , έγιναν κάποιες διορθώσεις στο κερνελ και ή ρομ θα ξανανέβει και θα πάει πολύ καλύτερα .
Αυτή τη στιγμή την έχω διαγράψει και σε λίγο θ'ανεβασω την καινούργια .. -
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
@gkalen
Γιωργο, πέρασα χθες την δικιά σου πάνω από τη gtv και μου παρουσιάζει το εξής: μου κολλάει στην οθόνη ξεκλειδωματος και αμέσως μετά κάνει επανεκκίνηση του λειτουργικού χωρίς να μου ζητήσει τα πιν. Σημειωτέον ότι αυτό μου το έκανε και στις 3 προηγούμενες σου, ακόμη και με καθαρή εγκατάσταση, και γιαυτό άλλαξα σε gtv.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H gkalen έγραψε:
Όχι, αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αλλάζεις θέμα. Σαν να κολλάει και να κάνει κάτι σαν reboot όπως λέει ο φίλος.
Το σπαστικό είναι πως κάποια από αυτές τις φορές, χτύπησε το τηλέφωνό μου, αλλά μιας και ήταν σε τέτοια φάση δεν ανταποκρινόταν τίποτα -ούτε η οθόνη δεν άνοιξε για να δω ποιος με καλεί- και το παράξενο είναι πως δεν κράτησε ούτε την αναπάντητη. Ακόμα ψάχνω να βρω ποιος ήταν.
Τεσπά, η λύση είναι να κάνεις εσύ reboot με το που αλλάζεις θέμα ώστε να προλάβεις τέτοια "παγώματα". Μετά το reboot, πράγματι όλα είναι μια χαρά.
Έχω μείνει έκπληκτος από την διάρκεια μπαταρίας. Για την δική μου χρήση, φαίνεται πως πλέον θα με βγάζει 2+ ημέρες χαλαρά.
Κατά τα υποδέλοιπα, όλα καλά. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα και όλα φαίνεται να λειτουργούν όπως ακριβώς θα έπρεπε.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Τα κολλήματα - επανεκκινήσεις σε RN2 όταν παίζεις με τα θέματα δεν επιβεβαιώνονται από τη δική μου μεριά, μία χαρα αλλάζει θέμα, προσαρμόζεται το θεμα κτλ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Η εφαρμογη gmail γιατι πρεπει ντε και καλα να ειναι εκει, και να μην βγαινει κιολας?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0