Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 227.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜπορει καπιος να μου πει που βρισκουμε το zipaki για να το κανω root! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Μπράβο Χρήστο ώρα να το χαρείς !!!” Ευχαριστω πολυ τακη και ευχαριστω και εσενα προσωπικα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ! Να σε καλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημερα στην ομαδα τελικα εχθες καταφερα και περασα τον twpr και περασα την ελληνικη ρομ!και ολα μια χαρα! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους με βοηθησαν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 40f1c04357fedb59abf83e7a6f97db56.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έλα στο chat :)” Σου έχω στήλη στο chat Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλά τώρα είμαι στη δουλειά το απόγευμα θα το δω πάλι η μόνος ή με τον Τάκη αν έχει χρόνο και μπορεί θα το δει και εκείνος! Πάντως σας ευχαριστώ όλους γιατιν πολύτιμη βοήθεια σας! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌχι δεν αμφισβητώ τον άνθρωπο προς θεού ίσα ίσα που το ψαχνε αρκετή ώρα και εκείνος και τον καθυστέρησα και τον ευχαριστώ για το χρόνο του Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Xristos1980: “Καλημέρα στην ομάδα εχθές ξεκλειδωσα το bootloader προσπάθησα να περάσω το twpr με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ από που το κατέβασα! Αλλά δεν κατάφερα τίποτα δεν έβρισκε το κινητό! Adb είναι κανονικά εγκατεστημένη στο λάπτοπ,με βοήθησε πολύ και ο takisfrag μέσω team αλλά και πάλι τίποτα! Και θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα μήπως πρέπει να περάσω κάποια ρομ κινεζική και μετά να κάνω τη διαδικασία πάλι! Το κινητό έχει αυτή τη ρομ που σας παραθέτ…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα στην ομάδα εχθές ξεκλειδωσα το bootloader προσπάθησα να περάσω το twpr με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ από που το κατέβασα! Αλλά δεν κατάφερα τίποτα δεν έβρισκε το κινητό! Adb είναι κανονικά εγκατεστημένη στο λάπτοπ,με βοήθησε πολύ και ο takisfrag μέσω team αλλά και πάλι τίποτα! Και θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα μήπως πρέπει να περάσω κάποια ρομ κινεζική και μετά να κάνω τη διαδικασία πάλι! Το κινητό έχει αυτή τη ρομ που σας παραθέτω!3c6301f10539f6847e22818da6dbec0b.jpg Στάλθηκε από το…
-
Μήνυμαβαζω τι κινητο σε FASTBOOT
-
Μήνυμακατεβενη
-
Μήνυμαπρεπει να το κατεβασω
-
Μήνυμακαλα θα ηταν να μπορουσα να φλασαρο αλλα με κανεναν απο τους δυο τροπους δεν μπορω να καταφερω να βαλω το trwp οπως περιγραφη η σελιδα
-
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου να σε καλα! χιλια ευχαριστω
-
Μήνυμαευχαριστω πολυ! για ρομ ποια ειναι η τελευταια xtrv
-
Μήνυμαredmi note 3 pro kenzo με τα 2 giga ram το 16 αρι
-
ΜήνυμαΜόλις το ξεκλειδωσα το είδα και μέσα στο κινητό γράφει ξεκλειδωτο! Που βρίσκω twrp και που ρομ για το κινητό!7721235fd31037974eaf23cb64b89e77.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕγώ που πήγα τώρα να το ξεκληδωσω μου έφτασε στο 100% και μετά που έλεγε να δοκιμάσω σε μία ώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Αυγ 29th 2017, 11:22pm =============== Μετα το ξεκλειδωμα του κινητου πια ειναι η τελευταια ρομ απο εδω την ομαδα για το redmi note 3 pro kenzo! πιο ειναι το λινκ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Xristos1980: “EDIT: Τώρα είδα που λες ότι είναι η δεύτερη. Δεν ξέρω το γίνεται σε αυτή την περίπτωση. ” ” Θα το δούμε όταν ξεκινήσω να κάνω τη διαδικασία! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ο πρωτος κωδικος ειναι επιβαιβαιωση για να δει αν ειστε εσεις οχι για ξεκλειδωμα...μην μπερδευεστε ...72 ωρες αναμονη και μετα...” Αυτό εδω μου ήρθε684b13c95dc2532032a4e8510c4f606a.jpg Στά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Xristos1980: “Έκανα πριν από πέντε λεπτά αίτηση για ξεκληδωμα του bootloader γιατί είχε περάσει καιρός από την πρώτη φορά που είχα κάνει και η απάντηση μου ήρθε μέσα σε 5 λεπτά για να το ξεκληδωσω! Μπράβο ταχύτητα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η απάντηση και εμένα άμεσα μου ήρθε. Αλλά οι 72 ώρες ξεκίνησαν να μετρούν από την πρώτη προσπάθεια να ξεκλειδώσω και μετά. Δευτέρα πρωί έκανα την αίτηση και πήρα απάντηση αλλά όταν πήγα…