Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
κατεβενη
-
-
βαζω τι κινητο σε FASTBOOT
-
-
Καλημέρα στην ομάδα εχθές ξεκλειδωσα το bootloader προσπάθησα να περάσω το twpr με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ από που το κατέβασα! Αλλά δεν κατάφερα τίποτα δεν έβρισκε το κινητό! Adb είναι κανονικά εγκατεστημένη στο λάπτοπ,με βοήθησε πολύ και ο takisfrag μέσω team αλλά και πάλι τίποτα! Και θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα μήπως πρέπει να περάσω κάποια ρομ κινεζική και μετά να κάνω τη διαδικασία πάλι! Το κινητό έχει αυτή τη ρομ που σας παραθέτω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Καλημέρα στην ομάδα εχθές ξεκλειδωσα το bootloader προσπάθησα να περάσω το twpr με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ από που το κατέβασα! Αλλά δεν κατάφερα τίποτα δεν έβρισκε το κινητό! Adb είναι κανονικά εγκατεστημένη στο λάπτοπ,με βοήθησε πολύ και ο takisfrag μέσω team αλλά και πάλι τίποτα! Και θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα μήπως πρέπει να περάσω κάποια ρομ κινεζική και μετά να κάνω τη διαδικασία πάλι! Το κινητό έχει αυτή τη ρομ που σας παραθέτω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Η εντολή fastboot devices σου αναγνωρίζει την συσκευή??? -
Αμφισβητεις τον γκουρού - γλυκούλι - Takis??
Έχεις θέμα επικοινωνίας του pc με το κινητό, αυτό πρέπει να λύσεις..δεν έχει σχέση η rom που δεν βλέπει το pc το κινητό..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Η εντολή fastboot devices σου αναγνωρίζει την συσκευή???
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Όχι δεν το βλέπει αυτό έβλεπε και ο Τάκης εχθες! Δεν ξέρω τι γίνεται! Όταν έβαλα αυτή τη ρομ την πέρασα με το τρόπο όταν είναι κλειδωμένο το κινητό και την πέρασε κανονικά δεν είχα θέμα κανένα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τους drivers τους εγκατέστησες??? Δες εδώ αυτό : Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Επίσης καμία φορά ίσως να θέλει να αλλάξεις και θύρα usb. Αλλά τις περισσότερες φορές είναι θέμα drivers. Αν δεν δει το κινητό σε fastboot με την εντολή που σου έγραψα τότε δεν πρόκειτα να περάσει και το recovery καθώς ο υπολογιστής δεν βλέπει το κινητό. Πως θα κάνει πράγματα σε αυτό.
Αν το δεις το κινητό μετά αν έχω χρόνο θα μπορέσω ίσως να σε βοηθήσω μέσω team
Σε κάθε περίπτωση βασικό να δει το κινητό σου. Αν το δει δεν νομίζω να χρειαστεί η δική μου βοήθεια. Μία εντολή είναι. -
Όχι δεν αμφισβητώ τον άνθρωπο προς θεού ίσα ίσα που το ψαχνε αρκετή ώρα και εκείνος και τον καθυστέρησα και τον ευχαριστώ για το χρόνο του
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα