Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 354.
-
Δεύτερη φορά στην ζωή μου που ψηφίζω για κάτι που γουστάρω. Η πρώτη φορά ήταν πέρσι. Με το ίδιο username Maronbil. ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “.. πλέον αποφάσισα να πάρω στην πτυχιακή μου εργασία για τα <Android - Marketing> και μου ήρθε η τρέλα μου πίσω . ” Ετοιμάσου φεύγουμε Κίνα για έρευνα αγοράς.... ” καλως ορισες στην παρεα μας. Θαναση να ετοιμασω λιστα με παραγγελειες ? ....χαχα θα ειναι ποοοοοολλες !!!!!
-
Ρυθμισεις καμερας
Μήνυμα„“Να επιβεβαιώσω και εγω οτι αν βάλεις επιλογή 4Κ δεν κρατάει την ρύθμιση το γυρνάει σε HD, αλλά αν το εχεις στο FULL HD, την κρατάει. Φαντάζομαι όμως ότι δεν είναι bug αλλά έτσι επίτηδες για οικονομία αποθηκευτικου χωρου.
-
εεεεπ που πάτε χωρίς εμένα... και εγώ μέσα!!!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “όποιος φίλος ξέρει κάποιο κατάστημα κανονικό ή internetικό από Θεσσαλονίκη που να πουλάει αξεσουαρ ή και τηλέφωνα XIAOMI να μου στείλει σε μήνυμα τα στοιχεία (διεύθυνση-τηλέφωνο) ΕΠΕΙΓΟΝ. ” έχεις μήνυμα...
-
Πως αφαιρω την ελληνικη ρομ?
Μήνυμαποια θελεις να περασεις φιλε μου ?
-
Παράθεση από nikosild: “Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από nikosild: “Με ποιόν τρόπο αποτρέπω το αυτόματο "killing" της εφαρμογής "Automaton Locker-Smarter lock" από τον Task Manager? Μετά από λίγο η εφαρμογή κλείνει από μόνη της και πρέπει κάθε φορά μετά από λίγο να την ξαναφορτώνω.” φιλε μου πηγαινε Κεντρο ασφαλειας/Δικαιωματα/Αυτοματη εναρξη και επελεξε το.” Δεν φταίει αυτό, το πρόβλημα είναι πως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν εμφανίζεται στον Task Manager έτσι ώστε να την κλειδώσεις με λουκέτ…
-
Παράθεση από nikosild: “Με ποιόν τρόπο αποτρέπω το αυτόματο "killing" της εφαρμογής "Automaton Locker-Smarter lock" από τον Task Manager? Μετά από λίγο η εφαρμογή κλείνει από μόνη της και πρέπει κάθε φορά μετά από λίγο να την ξαναφορτώνω.” φιλε μου πηγαινε Κεντρο ασφαλειας/Δικαιωματα/Αυτοματη εναρξη και επελεξε το.
-
Παράθεση από ASXETOSSS: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό. Πρόσεξε όμως όταν βγαίνεις από τον πλοηγό να τον σταματάς και από το να τρέχει στο παρασκήνιο. Αυτό το κάνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο όταν βγείς από τον πλοηγό, και στην λίστα που θα σου εμφανίσει με τις εφαρμογές που τρέχουν, σέρνεις προς τα πάνω το εικονίδιο …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αντε και την επόμενη φορά σε αμφιθέατρο .... :thumbsup:” Για να γίνει σε αμφιθέατρο την επόμενη φορά, πρέπει αυτές οι φωτογραφίες αυτές να ανέβουν στη σελίδα του facebook του Miui-Hellas και να tagαριστούν αναλόγως... :D” χαχα μιλάμε για ξεβράκωμα κανονικό έτσι ?
-
Έλα εσύ, κι αυτον δεν τον θέλουμε...
-
Pay pal
ΜήνυμαΔεν έχω τίποτα να χάσω, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
-
Pay pal
ΜήνυμαΠαράθεση από apmi78: “Maronbil η αγορά σου ξεπερνάει τα 500 ευρώ? Ούτε και μένα με αφήνει σήμερα αλλά υποθέτω λόγο του ότι συμπλήρωσα τα 500 ευρώ. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οχι φίλε μου 65 ευρώ αγορά είναι και δεν με αφήνει.
-
Pay pal
ΜήνυμαΕμένα πάντως δεν με αφήνει να πληρώσω με visa Εθνικής. Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το τι ισχύει ?