Καλώς τον Θάνο στην παρέα μας....
Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
Ετοιμάσου φεύγουμε Κίνα για έρευνα αγοράς....Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
.. πλέον αποφάσισα να πάρω στην πτυχιακή μου εργασία για τα <Android - Marketing> και μου ήρθε η τρέλα μου πίσω .
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
καλως ορισες στην παρεα μας. Θαναση να ετοιμασω λιστα με παραγγελειες ? ....χαχα θα ειναι ποοοοοολλες !!!!!Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ετοιμάσου φεύγουμε Κίνα για έρευνα αγοράς....Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
.. πλέον αποφάσισα να πάρω στην πτυχιακή μου εργασία για τα <Android - Marketing> και μου ήρθε η τρέλα μου πίσω .

-
Να χαιρετήσω κι εγώ την παρέα..
Είμαι ο Χρήστος κατάγομαι και μεγαλωσα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών που βρισκεται κοντα στα ελληνοβουλγαρικα συνορα, έζησα στον Ευοσμο Θεσσαλονίκης 4 χρόνια τις καλυτερες στιγμές της ζωής μου και τώρα Πετρούπολη Αττικής.
Εργάζομαι ως μηχανολόγος μηχανικός σε εργοστάσιο παγωτού, είμαι παντρεμένος και περιμένω το πρώτο μου παιδί.
Μετά απο 9 χρόνια σχέσης με την γυναικα μου είμαι πλέον πατέρας ενός υγιέστατου πρίγκιπα που γεννήθηκε 52cm, 3,4kg. Εξωτερικά έχει τα χαρακτηριστικά του πεθερού μου ως επί το πλείστον. Είμαι πανευτυχής
Παλαίμαχος πρωταθλητής στο Taekwondo, γυμνάζομαι πλέον στα βουνά. τρέξιμο και ιμάντες αιώρησης (TRX)
Ως εναλλακτικές ασχολίες έχω να ασχολούμαι με προγράμματα 3d σχεδίου (solidworks,Autocad) προσομοίωσης για προβλήματα φυσικής, θερμοδυναμικής, ρευστοδυναμικης, αεροδυναμικης κ.α. (mechanical simulation, Simulation CFD)
Παίρνω κινητά από Κίνα εδώ και 7-8 χρόνια. Κινητά τα oποία είχα στην κατοχή μου είναι ZTE, Lenovo, Inew, Xiaomi,Doogee
Πρωτογραφτηκα στο φορουμ οταν ενας φιλος πηρε το mi-3 ωστε να μαθαινω κολπα...στην πορεια παρακολουθωντας συζητησεις ενιωσα οτι υπαρχει κατι βαθυτερο στην επικοινωνια μας εκτος του κοινου μας ενδιαφεροντος εδω στο φορουμ .. Ηταν η αναγκη να μοιραστουμε γνωσεις, εμπειρια και φυσικα να προαγουμε τον εθελοντισμο στην κοινοτητα. Πιστευω οτι οπως με βοηθησαν με πολυ υπομονη ετσι πρεπει κι εγω να πραξω ωστε να ειναι μια εξελιξιμη κοινοτητα.
Το ρητο μου ειναι οτι " Αν θες να αλλαξεις τον κοσμο θα πρεπει πρωτα να αλλαξεις τον εαυτο σου και μεχρι να δεις να αλλαζει η γειτονια σου θα εχει ερθει η αλλαγη στον κοσμο."Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Καλώς σας βρήκαΟ/H GR_Macedon έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Καλώς ήρθες στην παρέα!!!!!!!!!!Alea Jacta Est

Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μαςΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλώς σας βρήκα και εγώ!
Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 ετών με ένα αγοράκι. Από δουλειά μισό χρόνος άεργος και τον άλλο μισό εργάζομαι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Με υπολογιστές και smartphones δεν πολυασχολούμαι γιατί οι προτεραιότητες στη ζωή έχουν αλλάξει πλέον. Το φόρουμ το ανακάλυψα πριν από 2 μήνες περίπου επειδή σκεφτόμουν την αγορά "κινέζου" και ήμουν ανάμεσα σε Meizu M2 Note & Xiaomi Redmi Note2 και τελικά κατέληξα στο δεύτερο εξαιτία σας
Το κινητό δεν το έχω ακόμη στην κατοχή μου (θα το παραλάβω σήμερα ή αύριο) και προς το παρόν τη "βγάζω" με ένα LG Spirit το οποίο θα φορτώσω μετά στη σύζυγο
Μόλις το παραλάβω θα το κρατήσω λίγες μέρες με την κινέζικη ρομ για να το μάθω αλλά και για να μην παιδεύομαι γιορτινές μέρες τώρα με φλασαρίσματα γιατί δεν έχω φλασάρει ποτέ στη ζωή μου κινητό αλλά σύμφωνα με τον οδηγό του ceaser πιστεύω ότι θα είναι πανεύκολο. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή να μην πρήζω κι εσάς Χριστουγεννιάτικα με ερωτήσεις
Πάρτε και μία σέλφι με την τρομερή κάμερα του 1MP από το Spirit
MIUI Global 9.5.19.0 -
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΓιώργοΟ/H GAIOKTHMONAS έγραψε:
Καλώς σας βρήκα και εγώ!
Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 ετών με ένα αγοράκι. Από δουλειά μισό χρόνος άεργος και τον άλλο μισό εργάζομαι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Με υπολογιστές και smartphones δεν πολυασχολούμαι γιατί οι προτεραιότητες στη ζωή έχουν αλλάξει πλέον. Το φόρουμ το ανακάλυψα πριν από 2 μήνες περίπου επειδή σκεφτόμουν την αγορά "κινέζου" και ήμουν ανάμεσα σε Meizu M2 Note & Xiaomi Redmi Note2 και τελικά κατέληξα στο δεύτερο εξαιτία σας
Το κινητό δεν το έχω ακόμη στην κατοχή μου (θα το παραλάβω σήμερα ή αύριο) και προς το παρόν τη "βγάζω" με ένα LG Spirit το οποίο θα φορτώσω μετά στη σύζυγο
Μόλις το παραλάβω θα το κρατήσω λίγες μέρες με την κινέζικη ρομ για να το μάθω αλλά και για να μην παιδεύομαι γιορτινές μέρες τώρα με φλασαρίσματα γιατί δεν έχω φλασάρει ποτέ στη ζωή μου κινητό αλλά σύμφωνα με τον οδηγό του ceaser πιστεύω ότι θα είναι πανεύκολο. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή να μην πρήζω κι εσάς Χριστουγεννιάτικα με ερωτήσεις
Πάρτε και μία σέλφι με την τρομερή κάμερα του 1MP από το Spirit
Redmi Note 8T (Willow)
Καλωσόρισες στην παρέα μας Γιώργο ...