Καλώς τον Θάνο στην παρέα μας....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕτοιμάσου φεύγουμε Κίνα για έρευνα αγοράς....Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
.. πλέον αποφάσισα να πάρω στην πτυχιακή μου εργασία για τα <Android - Marketing> και μου ήρθε η τρέλα μου πίσω .
καλως ορισες στην παρεα μας. Θαναση να ετοιμασω λιστα με παραγγελειες ? ....χαχα θα ειναι ποοοοοολλες !!!!!Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ετοιμάσου φεύγουμε Κίνα για έρευνα αγοράς....Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
.. πλέον αποφάσισα να πάρω στην πτυχιακή μου εργασία για τα <Android - Marketing> και μου ήρθε η τρέλα μου πίσω .
Καλώς σας βρήκαΟ/H GR_Macedon έγραψε:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΓιώργοΟ/H GAIOKTHMONAS έγραψε:
Καλώς σας βρήκα και εγώ!
Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 ετών με ένα αγοράκι. Από δουλειά μισό χρόνος άεργος και τον άλλο μισό εργάζομαι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Με υπολογιστές και smartphones δεν πολυασχολούμαι γιατί οι προτεραιότητες στη ζωή έχουν αλλάξει πλέον. Το φόρουμ το ανακάλυψα πριν από 2 μήνες περίπου επειδή σκεφτόμουν την αγορά "κινέζου" και ήμουν ανάμεσα σε Meizu M2 Note & Xiaomi Redmi Note2 και τελικά κατέληξα στο δεύτερο εξαιτία σας![]()
Το κινητό δεν το έχω ακόμη στην κατοχή μου (θα το παραλάβω σήμερα ή αύριο) και προς το παρόν τη "βγάζω" με ένα LG Spirit το οποίο θα φορτώσω μετά στη σύζυγο![]()
Μόλις το παραλάβω θα το κρατήσω λίγες μέρες με την κινέζικη ρομ για να το μάθω αλλά και για να μην παιδεύομαι γιορτινές μέρες τώρα με φλασαρίσματα γιατί δεν έχω φλασάρει ποτέ στη ζωή μου κινητό αλλά σύμφωνα με τον οδηγό του ceaser πιστεύω ότι θα είναι πανεύκολο. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή να μην πρήζω κι εσάς Χριστουγεννιάτικα με ερωτήσεις![]()
Πάρτε και μία σέλφι με την τρομερή κάμερα του 1MP από το Spirit![]()
![]()
![]()