Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 354.
-
ερωτηση για fastboot
ΜήνυμαΚαλησπέρα, παιδιά έχω κολλήσει στο λογότυπο MI. Μπορώ να μπω σε recovery αλλά δυστυχώς δεν έχω μέσα καμιά rom για να την ξανά περάσω, δοκίμασα με όλα τα wipes, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Οπότε επιχείρησα να κάνω fastboot. Ακολουθω τον οδηγό αλλά στο σημείο που βάζουμε την διαδρομή του αρχείου και πατάμε flash μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα. Δοκίμασα με δυο διαφορετικές developer rom αλλά το ίδιο. Δοκίμασα και συμπιεσμένο και αποσυμπιεσμέ…
-
Παράθεση από leonkoum: “Widget παιδια πως κανω εγκατασταση; Και η συγκεκριμενη του ρολογιου που βρίσκεται; (συηνωμη για τις 'χαζες' ερωτησεις αλλα τωρα μαθαίνω..)” Στην αρχική οθόνη πατα παρατεταμενα το πλήκτρο με τις 3 παυλες διπλα απο το home ειναι στα αριστερα εκει θα τα βρεις. Διαλέγεις οποίο θέλεις και το σέρνεις στο σημείο που το θέλεις.
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαΕγω με EMS δλδ + 14€ περίπου, πλήρωσα 71 € δεσμούς στο τελωνείο, γιαυτο σου λέω για απλο ταχυδρομείο.
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαΦίλε μου με απλό ταχυδρομείο έχει μικρή πιθανότητα να το τσιμπησουν στο τελωνείο αλλα είναι ο ποιο αργος τρόπος για να έρθει.
-
στο ΟΤΑ δεν βγαζει κατι ακομα Υ.Γ. μολις το εβγαλε.... ορματεεε
-
Παράθεση από aleksgiab: “@Maronbil με το μαμά SMS δεν έχω πρόβλημα... Στέλνω μικρά 160 χαρακτήρες από το mi4...” ναι και εγω στο μαμα, επεστρεψα... με gosms ειχα πρόβλημα Παράθεση από zero777: “@Maronbil απο τις εφαρμογές μόνο ένα ν καθαρισμό δεδομένων και restart το κινητο...έγω δεν μπορούσα να λάβω μηνύματα και να στείλω και με αυτό έφτιαξε” εγω να στείλω μπορούσα, να λαβω ειχα προβλημα αλλα οχι απο όλους... Απο cosmote πχ δεν επερνα. Είχα δοκιμάσει αυτό που λες αλλα σε εμένα δεν έστρωσε. Επισ…
-
Παράθεση από zero777: “παιδιά εγώ με την 4,12 μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος..η καλύτερη διαχείριση πόρων μέχρι τώρα...ένα θέμα είχα με τα sms/ go sms αλλά με ένα wipe έφτιαξε και αυτο....μπραβο μπραβο” Φίλε τι wipe έκανες και έστρωσε το πρόβλημα με τα sms?
-
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΓΑΔΙ ΤΟΥ ΜΙ4
ΜήνυμαΠαράθεση από gio: “Ρε παιδιά υπάρχει οντος τέτοια θήκη για το mi4 με μαγνητακι που να ξεκλειδώσει το κινητό μόλις ανοίγει το καπάκι;” ναι υπαρχουν... και η μανησια αλλα και αλλων κατασκευαστών
-
14/12/02 Rom problem?
ΜήνυμαΠαράθεση από charis232: “Με την τελευταια ROM 141202 το gosms δεν λαμβανει μηνυματα που μου στελνουν. Αν ξερει καποιος κατι.Επισης στα προγραμματα λειπει το default προγραμμα της miui για μηνυματα. Ευχαριστω” Φιλε μου και σε εμενα ουτε το gosms αλλα ουτε και το Handcent sms μπορουσε να παρει μυνηματα απο cosmote, απο αλλα κινητα δεχοτανε κανονικα. Με το default προγραμμα ολα καλα, τωρα για ποιο λογο, σε εσενα λειπει δεν ξερω να σου απαντησω.
-
παιδια και εγω με handcent sms δεν λαμβανω μυνηματα... Υ.Γ... αλλα οχι απο ολους απο cosmote δεν λαμβανω πχ
-
Παράθεση από apo.stam: “Μια ερώτηση: ποια ειναι η χρηση του "τηλεχειρισμος"; κ πως δουλεύει;” μετατρέπει το κινητο σε τηλεκοντρόλ για διάφορες συσκευές π.χ. Tv, μεσω της θηρας υπερηθρων που διαθέτει το mi4
-
Παράθεση από apo.stam: “καλησπέρα. Μέσω του ΟΤΑ updater δεν μπορώ να κατεβάσω την 4.12.02 κ την κατέβασα από εδώ στο κινητό μου. Πάω στην αναβάθμιση->μενού-> επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery αλλά μου βγάζει διαφορετικό μενού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Κ κάτι άλλο: στην 4.11.21 δεν μπορούσα να κάνω περιστροφή στα sms κ στο email όταν ήθελα να διαβάσω ή να γράψω. Ακόμη ο διακόπτης της περιστροφής στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι ενεργός όταν δεν είναι "φωτεινός". Ευχαριστώ” Φιλε μου μπορεις ν…
-
Με το καλο, να τα χαρώ !!!!!
-
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΓΑΔΙ ΤΟΥ ΜΙ4
ΜήνυμαΦαντάζομαι ότι εννοείς, ξεκλειδωσε. Λογικό ειναι, και η μανησια η θήκη π.χ. έχει μαγνήτη σε ενα σημείο της, γιαυτον ακριβώς τον λόγο. Ενεργο πορτακι λέγεται, αλλιώς, ανοίγεις την θήκη, δηλαδή απομακρύνες τον μαγνήτη ξεκλειδώνει το κινητο, κλείνεις την θήκη δηλαδή έχει επαφη με τον μαγνήτη, κλειδώνει το κινητό.
-
Αναπολώντας τα παλιά....
ΜήνυμαΓιατρέ και εγω με spectrum 48k ξεκίνησα και μετα ήρθε η επανάσταση... Amstrad 6128!!!
-
Αναβαθμίσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από dzav: “Παράθεση από Maronbil: “ Φίλε μου, ο λόγος ύπαρξης του εικονιδιου, ειναι για να μας θυμίζει οτι στην οθονη κλειδώματος αν συρουμε προς τα δεξια, ανοίγει η κάμερα.” Τώρα που το είπες το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα.Όταν το κάνω όμως προς τα αριστερά τότε ανοίγει η κάμερα.Κουλό αλλά ισχύει.” Ναι προς τα αριστερά είναι sorry...
-
Αναβαθμίσεις
Μήνυμα(... αυτό με τη φωτογραφική μηχανή που εμφανίζεται στην επιφάνεια πριν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο δεν έχει λόγο ύπαρξης καθώς εξαφανίζεται τόσο γρήγορα που ούτε ο Λούκυ Λουν δεν μπορεί να το πατήσει.) Φίλε μου, ο λόγος ύπαρξης του εικονιδιου, ειναι για να μας θυμίζει οτι στην οθονη κλειδώματος αν συρουμε προς τα δεξια, ανοίγει η κάμερα.
-
Παράθεση από sali: “Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω αν το xiaomi mi4 έχει 2 ταχύτητες στη cpu και αν ναι πως ρυθμιζετε;” Πρόσθετες ρυθμίσεις (το δεύτερο) / μπαταρία / λειτουργία ενέργειας εκεί επιλέγεις αν θέλεις επιδόσεις ή οικονομία στην μπαταρία