Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 354.
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΦίλε μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγω μετα απο πέντε χρόνια στο ios, όταν πηγα σε Android τα ιδια ειχα. Απο jailbreak και την κάποια ελευθερία που σου έδινε, πας στην απόλυτη ελευθερία που σου δίνει το Android και ειδικα η MIUI rom (να πενεψουμε και το σπίτι μας ) Υ. Γ. Βέβαια να για να λέμε και του στραβού το δικιο στην αρχη τουλάχιστον μου ειχε λείψει η σταθερότητα που είχε το ios
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΔεν παίζει κανένα ρόλο... θα γίνει ροοτ όταν περάσεις την ελληνική
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Maronbil: “Φίλε μου προγράμματα δεν μπορείς να μεταφέρεις γιατι μιλάμε για δύο διαφορετικα λειτουργικά (ios & android)” Μπορείς όμως να βρείς εφαρμογή που υπάρχει και στα δύο λειτουργικά. Κάνεις export στο IOS και import στο Android. Αν και το να κάνεις export σε .vcf και μετά import απο .vcf (μερικοί το αναφέρουν σαν Vcard) αρχείο είναι διαδικασία που υποστηρίζεται ευρέως..” αν εχει αγορασει μια εφαρμογη απο itunes, μπορει να συνεχισει να την δουλευει και σε an…
-
Παράθεση από sali: “Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν κατάφερα κατι. Η εγκαταστάθηκε του miui v6 γίνετε αυτόματα; και μια ακόμα ερώτηση, μπορώ να κάνα μεταφορά τηλεφώνων και προγράμματα απο το iphon 4 που είχα; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.” Φίλε μου προγράμματα δεν μπορείς να μεταφέρεις γιατι μιλάμε για δύο διαφορετικα λειτουργικά (ios & android). Οσον αφορά τις επαφές σου εγω το ειχα κάνει με μια εφαρμογη, αν δεν κανω λάθος contacts backup λεγοτανε. Έβαζες το μαιλ σου και σου έστελνε εκει …
-
Γιατρέ μου έχουμε ενα σύνθημα που παει κάπως έτσι "... κι οταν θα πάω στο τρελογιατροοοο, θα τον τρελανω και αυτοοοοον...." χαχααααα .... να αναφερθώ κι εγώ με την σειρά μου, το όνομα μου είναι Βασίλης είμαι από την Θεσσαλονίκη και είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά.... Και αφού πέρασε η ωρα του φαγητου να βαλω και την φώτο μου...
-
Παράθεση από jonk: “καλησπέρα σήμερα πέρασα και εγώ στην v6 κάπως καθυστερημένα μάλλον έβαλα αυτή τη rom xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-4.11.21 στο mi3 αλλά δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω widgets σε οθόνη δηλαδή πατάω widgets κουμπιά(19) φαίνονται τα widgets άλλα δεν μπαίνουν σε αρχική οθονη το ιδιο και με τα settings(13) τι μπορεί να φταίει” το δοκίμασα και εγώ και μου κάνει το ιδιο.... δεν με αφήνει
-
Φέρε και την παρέα σου να κάνουμε συνάντηση σε παιδότοπο!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Yπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα επειδή ετοιμάζω ένα ταξίδι αστραπή του Σαββάτου - Κυριακής, να είμαι για λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη !!! Δεν είναι σίγουρο ακόμη 100% για τον τελικό προορισμό αλλά εάν έρθω θα πιούμε σίγουρα ένα καφεδάκι από κοντά με τους φίλους μου τους Σαλλονικιούς .... Μάλιστα επειδή θα απουσιάσω από Παρασκευή - Δευτέρα από το "εργαστήρι μας", οι ROMs για αυτή την εβδομάδα θα αργήσουν λιγάκι... gamer ” ... σε περιμένουμε
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από bilis1234: “Όλα καλά άλλα αυτό το θέμα με τα megapixel στην καμερα τη Θα γίνει?? Θα τα βάλουν?και κατι αλλο,που βρησκω την υπερεσια για προγραματηστες??ευχαρηστω!” ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-επιλ. για προγραμματιστες” δεν υπαρχει.” για να στο εμφανιζει πρεπει πρωτα να πας ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο και να πατησεις καποιες φορες εκει που λεει Εκδοση MIUI
-
Παράθεση από bilis1234: “Όλα καλά άλλα αυτό το θέμα με τα megapixel στην καμερα τη Θα γίνει?? Θα τα βάλουν?και κατι αλλο,που βρησκω την υπερεσια για προγραματηστες??ευχαρηστω!” ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-επιλ. για προγραμματιστες
-
τι εγινε ρε καρτασια θα πιουμε κανα καφε ?
-
Mi4 vs Mi3
ΜήνυμαΦίλε μου, εγώ εχω το mi4 και ο αδερφός μου το mi3... Τα πήραμε μαζι περίπου πριν κανα μήνα. Δεν εχω εντοπίσει ακομα κάποια τρομερή διαφορα. Εγω προσωπικά αν είχα το mi3 δεν θα αγόραζα το 4. Σαφώς και είναι τρομερή κατασκευη, και πανέμορφο αλλα δύσκολοι καιροί...
-
Παράθεση από mixalis_kr: “Παίδες καλησπέρα. Έβαλα σήμερα στο mi3 τη 4.11.21 και έχω 2 ερωτήσεις. Που χάθηκαν οι υπηρεσίες τοποθεσίας από το μενού του κινητού μου; (Δηλαδή δεν εμφανίζεται τέτοια επιλογή πια -χάθηκε-) και δεύτερο όταν είναι κλειδωμένο το τηλ. πριν το ξεκλειδώσεις δεξια στη μέση της οθόνης εμφανίζεται μια φωτογραφική μηχανή (σε μικρο εικονίδιο) που χάνεται προς τα δεξιά χωρίς να μπορείς να πατήσεις πάνω της... Τι είναι αυτό κάτι νέο; Ευχαριστω” Το εικονιδιο που σου εμφανιζει ειναι …
-
Πληροφορίες για Τελωνείο
ΜήνυμαΣας μεταφέρω εδώ κάτι ενδιαφέρον που διάβασα σχετικά με το τελωνείο από το insomnia.gr νομίζω οτι τα εξηγεί ολα. 1. Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εισάγεται από 3ες χώρες (χώρες δηλαδή εκτός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) περνάει από τελωνείο για να εισέλθει στη χώρα. Τα τελωνεία είναι τριών ειδών: Αεροδρόμιο, Λιμάνι, Σύνορα. Είτε με απλό ταχυδρομείο έρχεται (ΕΛΤΑ, USPS, Royal Mail, κτλ) είτε μέσω courier (ΤΝΤ, FEDEX, UPS, κτλ) θα περάσει από το τελωνείο και ΠΡΕΠΕ…
-
Λειτουργία Ενέργειας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Maronbil: “Φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε στην Λειτουργία Ενέργειας, επιλεγμένη την Ισορροπημένη (προεπιλογή), για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. Η ερώτηση μου είναι η εξής, για ποιον λόγο εκτός του να τρέξω το antutu, θα πρέπει να επιλέξω την Υψηλή απόδοση ? Μήπως αυτόματα όταν χρειάζεται έχτρα υπολογιστική ισχύ, μπαίνει σε υψηλή απόδοση ? Με άλλα λόγια έχουμε ένα τίγρη και τον προορίζουμε να τρέχει σαν γατάκι? Να προσθέσω, ότι μέχρι τώρα δεν συνάντησα κ…
-
Λειτουργία Ενέργειας
ΜήνυμαΦαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε στην Λειτουργία Ενέργειας, επιλεγμένη την Ισορροπημένη (προεπιλογή), για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. Η ερώτηση μου είναι η εξής, για ποιον λόγο εκτός του να τρέξω το antutu, θα πρέπει να επιλέξω την Υψηλή απόδοση ? Μήπως αυτόματα όταν χρειάζεται έχτρα υπολογιστική ισχύ, μπαίνει σε υψηλή απόδοση ? Με άλλα λόγια έχουμε ένα τίγρη και τον προορίζουμε να τρέχει σαν γατάκι? Να προσθέσω, ότι μέχρι τώρα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα από την <<έλλειψη>> της έχτρα δύν…
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Στην τελευταία rom που είναι η εφαρμογή Υπηρεσία Τοποθεσίας? έχω βάλει navigator.” αν πατησεις συνεχομενα επανω στον διακοπτη GPS στον πινακα ειδοποιησεων σε παει αυτοματα.
-
Δεν ξερω αν είναι τυχαίο, με την τελευταία ρομ μου έκανε 3-4 φορές επανεκκίνηση, ενώ έπαιζα. Κατά τα αλλά δεν παρατήρησα κάποιο αλλο κόλλημα. Αναφέρομαι στο mi 4. Στο mi 3 ολα καλα.