Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H nassosp έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα!
    Βρε παλικάρια, να ρωτήσω κάτι, στην τελευταία ρομ για το 1s μόνο εγώ έχω θέμα με το location? Δεν με βγάζει ποτέ στην περιοχή που είμαι παρά κάτι χλμ πιο κάτω (όχι πιο πάνω :rolleyes:). Αν δεν το έχει άλλος το θέμα αυτό, να ξαναπερασω την ρομ ή να κάνω κάνα wipe!

Αν δεν κάνεις Lock μέσω GPS για πραγματικές συντεταγμένες, τότε 2 τρόποι χρησιμοποιούνται για την εύρεση "ΣΧΕΤΙΚΗΣ θέσης".
    Και λέω σχετικής γιατί γίνεται με προσέγκιση μέσω δικτύου.

Η πρώτη απόπειρα για να βρεί την θέση σου είναι μέσω δεδομένων κινητής και πληροφορίας Κυψέλης που σου παρέχει η κεραία του παρόχου σου, αλλά και από τις πληροφορίες στάθμης σήματος που λαμβάνεις από τις γειτονικές κεραίες.
    Αν δεν έχεις κοντά κάποια κεραία κινητής και το τηλέφωνό σου έχει κλειδώσει σε μακρινή κεραία, τότε θα έχεις μεγάλη απόκλινση από την πραγματική σου θέση, άσε που υπάρχει περίπτωση να έχουν βάλει και λάθος συντεταγμένες από το κέντρο (μην γελάς, έχει γίνει και αυτό).

Ο άλλος τρόπος που γίνεται σε συνδιασμό με τον προηγούμενο, είναι μέσω WiFi ή κάποιο WAN δίκτυο στο οποίο είναι συνδεμένη η συσκευή σου.
    Με βάση την IP σου, συνήθως παίρνεις την διεύθυνση κατά προσέγκιση του κτηρίου στον ΟΤΕ που βρίσκεται το DSLAM που σου παρέχει δίκτυο.

Με βάση τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι ουσιαστικά χωρίς κανονικό Location Positioning μέσα από GPS, δεν μπορεί να έχεις σωστή θέση...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Έχω πάρα πολλά κρασαρίσματα με αυτήν την rom. Έχω στείλει μέχρι σήμερα και 20 αναφορές στη miui αυτόματα από το κινητό με το που κρασάρει. ΜΕ τις προηγούμενες εκδόσεις δεν το είχα. ΚΑι όλα άρχισαν με το που άρχισα να πειράζω τα θέματα. Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Πχ τώρα ξαφνικά έκλεισε μόνο του το κινητό, ενώ είναι στο 51% η μπαταρία. Όπως βλέπω μου τρώει πολύ μπαταρία, που στην προηγούμενη δεν το είχα. Θα περάσω λίγο την προηγούμενη να δω πως πάει....
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Έχω πάρα πολλά κρασαρίσματα με αυτήν την rom. Έχω στείλει μέχρι σήμερα και 20 αναφορές στη miui αυτόματα από το κινητό με το που κρασάρει. ΜΕ τις προηγούμενες εκδόσεις δεν το είχα. ΚΑι όλα άρχισαν με το που άρχισα να πειράζω τα θέματα. Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Πχ τώρα ξαφνικά έκλεισε μόνο του το κινητό, ενώ είναι στο 51% η μπαταρία. Όπως βλέπω μου τρώει πολύ μπαταρία, που στην προηγούμενη δεν το είχα. Θα περάσω λίγο την προηγούμενη να δω πως πάει....

παιζει να ειναι απο τα θεματα, και εμενα μου εκανε κατι κουλα που ποτε δεν ειχα προβλημα, παντως η ρομ δεν φταει
  • Διαφήμιση
  • Απ: [GTV-4.11.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H maddoctor έγραψε:

Έχω πάρα πολλά κρασαρίσματα με αυτήν την rom. Έχω στείλει μέχρι σήμερα και 20 αναφορές στη miui αυτόματα από το κινητό με το που κρασάρει. ΜΕ τις προηγούμενες εκδόσεις δεν το είχα. ΚΑι όλα άρχισαν με το που άρχισα να πειράζω τα θέματα. Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Πχ τώρα ξαφνικά έκλεισε μόνο του το κινητό, ενώ είναι στο 51% η μπαταρία. Όπως βλέπω μου τρώει πολύ μπαταρία, που στην προηγούμενη δεν το είχα. Θα περάσω λίγο την προηγούμενη να δω πως πάει....

Με το MI4 πάντως η μπαταρία είναι στα καλύτερά της! Πάντως χθες που σκάλιζα λίγο τα θέματα κι εγώ, παρουσίασε και στο δικό μου ψιλοκρασαρίσματα και θεματάκια. Ειδικά το google.apps.core αν το γράφω σωστά.
    Images
    • uploadfromtaptalk1416346836138.png

95,58 kB, 1.080×1.920, viewed 138 times
  • Ο/H saleakos έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

παιζει να ειναι απο τα θεματα, και εμενα μου εκανε κατι κουλα που ποτε δεν ειχα προβλημα, παντως η ρομ δεν φταει

Έβαλα την προηγούμενη και ξανακράσαρε....άρα δεν φταίει η rom. Εσύ τι έκανες και έφτιαξε?
    Μου βγάζει αυτό το κείμενο....

java.lang.RuntimeException: Unable to get provider com.lbe.security.service.provider.PermissionManagerProvider: android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 2 to 1at android.app.ActivityThread.installProvider(ActivityThread.java:4821)at android.app.ActivityThread.installContentProviders(ActivityThread.java:4413)at android.app.ActivityThread.handleBindApplication(ActivityThread.java:4353)at android.app.ActivityThread.access$1500(ActivityThread.java:141)at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1262)at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5047)at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:807)at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:623)at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)Caused by: android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 2 to 1at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.onDowngrade(SQLiteOpenHelper.java:361)at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getDatabaseLocked(SQLiteOpenHelper.java:255)at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getReadableDatabase(SQLiteOpenHelper.java:188)at com.lbe.security.service.provider.PermissionManagerProvider.applyAll(PermissionManagerProvider.java:544)at com.lbe.security.service.provider.PermissionManagerProvider.onCreate(PermissionManagerProvider.java:134)at android.content.ContentProvider.attachInfo(ContentProvider.java:1591)at android.content.ContentProvider.attachInfo(ContentProvider.java:1562)at android.app.ActivityThread.installProvider(ActivityThread.java:4818)... 12 more

Επίσης μου έβγαλε και το εξής στην Αναβάθμιση. Προσοχή μην το ενεργοποιήσετε, γιατί έτσι θα κατεβαίνει η κινέζικη και όχι η ελληνική
    Images
    • Screenshot_2014-11-18-23-34-53.jpg

78,66 kB, 1.080×1.920, viewed 141 times
  • Δεν ξερω αν είναι τυχαίο, με την τελευταία ρομ μου έκανε 3-4 φορές επανεκκίνηση, ενώ έπαιζα. Κατά τα αλλά δεν παρατήρησα κάποιο αλλο κόλλημα. Αναφέρομαι στο mi 4. Στο mi 3 ολα καλα.
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 2 to 1at

Πως στο καλό σου έκανε Downgrade to SQLite ?
    Αυτό μάλλον είναι από κάποια ROM αρκετά παλιότερης Version.
    Εχεις Database Version 1at και η ROM τρέχει Version 2.

Μήπως έκανες Restore από κανένα παλιό backup ?

Kάνε ένα Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Θέμματα και κάνε Διαγραφή Δεδομένων ως πρώτη κίνηση...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 2 to 1at

Πως στο καλό σου έκανε Downgrade to SQLite ?
    Αυτό μάλλον είναι από κάποια ROM αρκετά παλιότερης Version.
    Εχεις Database Version 1at και η ROM τρέχει Version 2.

Μήπως έκανες Restore από κανένα παλιό backup ?

Kάνε ένα Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Θέμματα και κάνε Διαγραφή Δεδομένων ως πρώτη κίνηση...

Αυτό μου το έβγαλε με το που πέρασα την προηγούμενη έκδοση. Ίσως γι' αυτό. Τώρα περνάω την τελευταία. Πάντα έχω αποθηκευμένες μέσα στον ΟΤΑ τις 2 τελευταίες εκδόσεις καλού-κακού. Αν μου το κάνει και με την τελευταία, θα το ποστάρω εδώ. Θα κάνω και την διαγραφή.....
  • Ο/H pasxalis έγραψε:

Ενα εκνευριστικό που κάνει συνεχώς. Όταν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά στο wifi μου βγάζει κάποιο δίκτυο άσχετο ή κάποιο που είχα βρει πριν μέρες και μου ζητάει κωδικό. Γιατί γίνεται αυτό;

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

διοτι εχεις ενεργοποιημενη την ρυθμιση για ελευθερα wifi
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H saleakos έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Έβαλα την προηγούμενη και ξανακράσαρε....άρα δεν φταίει η rom. Εσύ τι έκανες και έφτιαξε?

τιποτα το ιδαιτερο, δεν ξαναπερασα την ρομ, απλα μπηκα recovery και εκανα wipe cache και wipe dalvik και δεν ξαναειδα κατι περιεργο, και απο μπαταρια μπαταριαρα η τελευταια, ειμαι με 45% και 4 ωρες οθονη
  • Μου έσπασε τα νεύρα. Κάθε φορά που ξεκλειδωνω το κινητό μου ζητάει κωδικό για να μπω σε κάποιο wifi. Έτσι στο άσχετο.

• Διαφήμιση
  • Ο/H pasxalis έγραψε:

Μου έσπασε τα νεύρα. Κάθε φορά που ξεκλειδωνω το κινητό μου ζητάει κωδικό για να μπω σε κάποιο wifi. Έτσι στο άσχετο.

Απενεργοποίησε την δυνατότητα να ψάχνει για free wifi