Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 354.
-
Παράθεση από tora33: “να συμπληρώσω , αν έχει σκουπίδια , ή δακτυλικές , τα σκουπίζουμε με το υγρό μαντιλάκι της συσκευασίας , (αυτό στέγνωσε , παίρνουμε άλλο )” αυτο βεβαια ειναι το ευκολο το κομματι δλδ τα σκουπιδια να ειναι στην οθόνη εγω εννοουσα οτι θέλει προσοχη οταν το ξεκολλησει απο το τηλεφώνο για καποιο λογο και θελει να το ξανα βαλει να μην πιασει το τζαμακι απο κατω...
-
Παράθεση από LordStark: “Αν βγαίνει χμμμμ......όπως είχα γράψει σε άλλο post εμένα κάνα δυο φορές η θήκη, ας πούμε μου ξεκόλλησε σε μια γωνία το τζαμάκι, αλλά δεν αποπειράθηκα να το βγάλω γιατί σκέφτηκα μήπως δεν ξανακολλάει...Ας πει κάποιος που το χει κάνει ...” Βγαίνει και ξανα μπαινει πανευκολα, αρκει να μην εχει σκουπιδια απο κατω ή δακτυλιές. Εγω προσωπικα το θεωρώ ισως το ποιο χρησιμο αξεσουάρ, που αν το βαλεις και μετα το ξεχνας, εννοώ οτι δεν καταλαβαινεις διαφορά και στην χρήση-επαφη με…
-
Έχεις επανω τα ακουστικά?
-
Για άλλη μια φορά, μπράβο σας. Ολα φαίνεται ότι δουλεύουν ρολόι...για να δούμε.
-
Επεξήγηση wipe
ΜήνυμαΟπότε πριν απο καθε αναβάθμιση ρομ απο το recovery κάνουμε wipe cache + dalvik. Τα υπόλοιπα wipe είναι μονο για αν παρουσιαστεί προβλημα σε μια εφαρμογή ή στην συσκευή γενικότερα.
-
Επεξήγηση wipe
ΜήνυμαWipe, wipe data, wipe all data, wipe cache, wipe dalvik... Μήπως είναι εύκολο να μας εξηγήσει κάποιος τα (wipe)? Τι επηρεάζει το καθένα και σε ποια περίπτωση εφαρμόζεται? Πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς. Ευχαριστώ.
-
Θα έχουμε σήμερα αναβάθμιση? ... ωωω μεγαλε admin. Ρωτάω γιατί στο ενδιάμεσο βγήκε και η stable. Υ. Γ. Μας έχετε καλομαθει!
-
Κανείς την ίδια διαδικασία με το φλασαρισμα της ρομ . Μετονομασία σε update.zip ,αντιγραφή στο τηλέφωνο και μετα με recovery την περνάς.
-
Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από bilis1234: “τωρα καταφερα και το βαλα σε fastboot αλλα δεν κανει κατι,ειμαι ασχετος παιδια.καποιος/??” Φίλε μου θα πρέπει να περάσεις την ρομ με τον 3ο τρόπο δλδ μέσω υπολογιστή και fastboot ψαξτο λίγο υπάρχει οδηγός.” Για δες εδω στο εμφανίζει... Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
-
Παράθεση από bilis1234: “αυτο ειναι το θεμα οτι μενει στασημο σε fastboot δεν ανοιγει.” ...το fastboot είναι κατάσταση που βάζεις το κινητό ώστε να μπορεί να δεχτεί απο τον υπολογιστή ρομ με το κατάλληλο πρόγραμμα... Ψάξε λίγο στο φόρουμ για τον οδηγό που σου είπα...
-
Παράθεση από bilis1234: “τωρα καταφερα και το βαλα σε fastboot αλλα δεν κανει κατι,ειμαι ασχετος παιδια.καποιος/??” Φίλε μου θα πρέπει να περάσεις την ρομ με τον 3ο τρόπο δλδ μέσω υπολογιστή και fastboot ψαξτο λίγο υπάρχει οδηγός.
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις βγήκε ανακοίνωση στο FB από το αγγλικό miui για νέα σταθερή miui για όποιον ενδιαφέρεται” ...αν δεν μπει ελληνικό χέρι να την πειράξει δεν την βάζουμε.... Χαχαχαααα
-
Θήκες για mi4
ΜήνυμαΠαιδιά ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει "συμβατότητα" με κάποιο άλλο κινητό άλλης εταιρείας οσον αφορά τις θήκες. Έχει κάποιος απο εσάς δοκιμάσει κάτι που να ταιριάζει? Έχω την μανησια και 4 ακόμα που μου δώσανε δώρο με την αγορά αλλά δεν με καλύπτουν, ψάχνω κατι ποιοτικό και όμορφο όπως του αξίζει!!!
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Maronbil: “...δεν ειναι τυχαιο που λεει Επιστημονας κατω απο το avatar σου.... μπηκε” από εδώ και πέρα , όλες οι root εφαρμογές , θα παίρνουν δικαιώματα μόνο από το SuperSU (θα σε ρωτάει και θα λες ναι) Αυτό που γράφει το avatar , επιστήμονας , μου το "χάρισε " το σύστημα , τα άλλα μετάλλια ο Admin (ελπίζω να μην το μετάνοιωσε) μπορείς στο avatar σου να βάλεις ότι θέλεις π.χ. είμαι και ο πρώτος , λέμε τώρα ” το ξερώ φιλε μου, πλακα εκανα
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Maronbil: “προκειμένου να μπορεσω να παρω backup ακολουθησα τον οδηγο και περασα πρώτα το titanium backup και μετα το superSU, το οποιο μου ζητησε κατι αρχεια να κατεβασει.... εεε και εκει ηταν που πηγαν στραβα τα πραματα. Η οθονη αναβοσβηνε αχνά και δεν μπορουσα να μπω ουτε στο recovery mode. Οποτε εκανα την μοναδικη λυση που μου επετρεπε και εκανα flashing με τον 3 τροπο. Δεν εσβησε τιποτα, οπως περιμενα οτι θα κανει, αλλα ολα ηταν στα κινέζικα. Περασα με rec…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Maronbil: “Παιδια ειναι κουλο το ξερω... μετα απο επανεκκινηση δουλευει το playstore. Παρολο που δουλευει να κανω κατι απο αυτα που λετε ή δεν χρειαζεται ?” πάντα επανεκκίνηση για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις τώρα που έγινες αετός , αν θέλεις βάλε το titanium backup η απο τις ρυθμίσεις του κινητού backup μόνο τις εφαρμογές σου” ...χωρις φτερα. Λες να το ξανα δοκιμασω το supersu ρε γα#@$το... Υ.γ. δεν πηγε το μυαλο μου για επανεκκινηση γιατι σαν λογαριασμο μου το…