Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 354.
-
Όλα καλά, με τα ελληνικά, αλλά έχω πολλές αποσυνδέσεις απο το mi fit, ενώ το έχω δίπλα μου το κινητό και 100% φορτισμένο το band. Γνωρίζετε κάτι γιαυτό?
-
Ευχαριστούμε για έναν ακόμα πολύ χρήσιμο οδηγό. Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ από τα ελτα το δικό μου. Μια ερώτηση, έχω ήδη περασμένη την τελευταία έκδοση του Mi Fit από playstore, θα πρέπει να κάνω κατάργηση και ξανά εγκατάσταση ή απλά αποσυζευξη το mi band 2 και συζευξη το mi band 3 ?
-
@NasDriver Και τις πέντε φορές?
-
Έχει βάλει κάποιος την aroma, σε mi5s plus? Την κατέβασα, πέντε φορές, και στο κινητό και σε pc, αλλά όταν πάω να την περάσω, μου λέει κατεστραμενο αρχείο...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αναλυτικοτατος οδηγός, μπράβο σου.
-
Μου αρέσει που σιγά-σιγά, προσθέτουμε κάτι απο τις αναμνήσεις μας, με αποτέλεσμα να ξυπνάμε και τις αναμνήσεις των υπολοίπων.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμα@PRESEUS φίλε μου, να σε ρωτήσω, αν ξέρεις, πρέπει να μπει κάποιο αυτοκόλλητο στην πλάτη του κινητού ?
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΈχει πάρει κάποιος την βάση αυτοκινήτου ? Original Xiaomi ROIDMI Car Holder -$7.76 Online Shopping| GearBest.com
-
Σειρές Νιλς χοκελσον Μάγια η μέλισσα Ομαδα τζι Σπορτ Βιλλυ Ντιουκς Τομ σογιερ Περιοδικά Μίκυ μαους Ποπαυ Τιραμολα Βαβουρα Βαβέλ Μάχη & λοιπά πολεμικά Άγρια δυση Και λίγο αργότερα Pixel =============== Ιουν 10th 2017, 11:52am =============== Ρε παιδιά πώς λεγόταν μια σειρά που ήταν με ένα τυπο στυλ Ιντιανα Τζόουνς, με υδροπλανο και ενα σκυλάκι (τσακ ρασελ νομίζω). Ο σκύλος με ενα ματι γυάλινο που συνέχεια το έπαιζε στα χαρτιά? Σας θυμίζει τίποτα ή μόνο εγώ το έβλεπα?