ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Παράθεση από gvoi: “Από Αλί παρήγγειλα 19/5 κάτι ζελατίνες και 31/5 είχα ειδοποίηση από ταχυδρόμο. Το ίδιο και με κάτι θήκες από ebay που απλά επειδή δεν ήταν συστημένο τα άφησε στο γραμματοκιβωτιο στις 30/5. 12 μέρες κ τα 2, δεν είναι τυχαίο κ δεν είναι κ κακό. Σαν να δουλεύει το πράμα. Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Γρήγορα, μπραβο. Με ποιον τροπο φιλε μου ? Ποιο ταχυδρομείο ?
@KarlaPanos Φιλε μου και εγω απο Gear Best, αποθηκη Hong Kong παράγγειλα, με Flat rate (Sing post), αλλα δεν ειχε την επιλογη Europe Registered. Αν γνωρίζεις κατι ενημερωσε σε παρακαλω.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Παράθεση από Giannis25: “μαλλον ειναι απο την αποθηκη του hong kong το mi5s,για αυτο δεν του βγαζει την επιλογη για priority ” και σε μενα δεν την βγαζει, ειναι απο Hong Kong αποθηκη το Mi5s plus
Παράθεση από makis1024: “Το mi5s plus είναι MVP στην τιμή του. ” Ναι φίλε μου, και εγώ αυτό πιστεύω. Το βρήκα στα 275 ευρώ 4/64. Απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω γιατί άλλο τα νούμερα στα χαρτιά και άλλο στην πράξη.
Καλησπέρα σας, εδώ και 3,5 χρόνια είμαι κάτοχος του Mi4 w. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος μαζί του, ο λόγος που θέλω να το αντικατάστησω είναι ότι έχει πέσει λίγο η μπαταρία του και ότι θα πρέπει να πάρω ούτως ή άλλως ενα νεο κινητό για την γυναίκα μου. Εδώ λοιπόν θέλω την γνώμη σας, των κατόχων του Mi5s plus,. Θα το προτείνατε?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από kalvar: “Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ελπίζω να φτιαχτεί κι αυτό με τα εικονίδια... Το mi bandage το χρησημοποιει κανείς? Είναι καλό? Αυτό δείχνει άραγε σωστά τα εικονίδια? ” Νομίζω πως ναι τα δείχνει, οπως επίσης έχει και αναγνώριση κλήσης, απλά τις επαφές που είναι στα ελληνικά τις εμφανιζει με λατινικούς χαρακτήρες οπως και το miband tools
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579