Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Παιδιά , επειδή είμαι καινούργιος και παρακολουθησα λίγο το thread ,για να καταλάβω λίγο τι παίζει με τελωνεία:
      1) με την singapore post πλέον περνάνε όλα τελωνεία?
      2) τώρα πλέον τι να δηλώνουμε τα δέματα και με ποια μεταφορική να τα στέλνουμε?
      3) το priority direct mail για προϊόντα από hong kong βοηθάει να αποφύγουμε δασμούς? π.χ η υπηρεσία από το bnaggood.
      Τα ρωτάω αυτά γιατί θέλω τώρα το καλοκαίρι να παραγγείλω ένα xiaomi mi5s και έχω μπερδευτεί λίγο. Τελος άμα μπορείτε προτείνετε κανένα μαγαζί με τριγωνική αποστολή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλή σας μέρα.
    • Ο/H Giannis25 έγραψε:

μαλλον ειναι απο την αποθηκη του hong kong το mi5s,για αυτο δεν του βγαζει την επιλογη για priority
      και σε μενα δεν την βγαζει, ειναι απο Hong Kong αποθηκη το Mi5s plus
    • Διαφήμιση
    • Ενημέρωση σχετικά με το banggood και το priority line. Εποινηνωνισα μαζί τους μέσα από live chat και υποστηρίζουν πως με τα συν 10-15 ευρώ περίπου αποφεύγεις το τελωνείο και είναι τριγωνική αποστολή, το στέλνουν πρώτα στην ολλανδια και μετά Ελλάδα με nl post και φαίνεται σαν να έρχεται μέσα από την ευρωπη το δέμα, άμα μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό και αν έχει κάνει κάποιος παραγγελιά να το αναφέρει.
      Images
      • 5a3a04463feb4e258176a1bae901e872.png

26,65 kB, 397×363, viewed 1.662 times
    • Πλήρη αναφορά μόλις παραλάβεις, αφορά πολύ κόσμο αυτό.. :D

ΥΓ. το Banggood δεν ενδιαφέρεται να γίνει σπόνσορας εδώ; :rolleyes:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Έχει καταντήσει γελοίο ρε παιδιά αυτό με το 3€ των τελωνείων... Για θήκη 4 ευρώ μου βάζει άλλα 3 ευρώ κόστος; Δηλαδή, εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, καλά θα κανουν να τσεκάρουν μεγάλα πακέτα ή κάποια που φαίνονται ύποπτα κλπ, διότι οι αποφυγές ΦΠΑ + εκτελωνισμών ειναι όντως απίστευτα πολλές, αλλά πρέπει να υπάρχει και μία ισορροπία στο πρόβλημα αυτό. Περιμένω έναν μετατροπέα απο lighting σε micro-usb κόστους 40 λεπτών. Αν κατσουν και χρεώσουν και αυτό και ολα τα υπολοιπα μικροπραγματάκια 3€ ε τότε σταματάμε παραγγελίες από Κίνα.
      (Έφαγα και την αντιπαθέστατη - ηλίθια υπάλληλο στη μάπα μου. Αχώνευτη κάρχια)
    • Φίλε μου untracked. Υπάρχει κόλπο πίσω από το untracked. Επειδή όταν μπαίνει τελωνείο υποχρεούνται να σε ειδοποιήσουν αν το στείλεις untracked πρέπει λογικά να σε πάρουν τηλέφωνο να σου πούνε ότι μπήκε τελωνείο οπότε 99% την γλίτωσες. Βασικά την γλιτώνεις γιατί δεν κινεί υποψίες.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ioandal έγραψε:

Έχει καταντήσει γελοίο ρε παιδιά αυτό με το 3€ των τελωνείων... Για θήκη 4 ευρώ μου βάζει άλλα 3 ευρώ κόστος; Δηλαδή, εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, καλά θα κανουν να τσεκάρουν μεγάλα πακέτα ή κάποια που φαίνονται ύποπτα κλπ, διότι οι αποφυγές ΦΠΑ + εκτελωνισμών ειναι όντως απίστευτα πολλές, αλλά πρέπει να υπάρχει και μία ισορροπία στο πρόβλημα αυτό. Περιμένω έναν μετατροπέα απο lighting σε micro-usb κόστους 40 λεπτών. Αν κατσουν και χρεώσουν και αυτό και ολα τα υπολοιπα μικροπραγματάκια 3€ ε τότε σταματάμε παραγγελίες από Κίνα.
      (Έφαγα και την αντιπαθέστατη - ηλίθια υπάλληλο στη μάπα μου. Αχώνευτη κάρχια)
      Γελοίο είναι οτι περνάει Τελωνείο ότι να'ναι χωρίς συγκεκριμένες προδιαγραφές, μακάρί να ξέραμε τι περνάει και τι όχι ώστε να κάναμε τα κουμάντα μας...αν και θεωρώ ελπιδοφόρο το ότι κάποιος σ'αυτο το κράτος ασχολείται με τις εισαγωγές... όσο και να μη μας αρέσει, κάποια στιγμή πρέπει σ'αυτη τη χώρα να γίνουν κάποιες αλλαγές...αν και κάτι μου λέει ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα τα περνάμε όλα τσάμπα πάλι... :P Οσονούπω αναμένω αρκετά δεματάκια οπότε θα ενημερώσω για το ΤΕΡΑΣ....