Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 288.
-
Παράθεση από koko: “δεν!... μου γραφει token verification failed, reboot the device. αρα να τον παρω ολο τον οδηγο κατα γραμμα απο την αρχη? ” δοκιμασε το απο την αρχη και διαβασε και το post 4 πριν ξεκινησεις για να το εχεις στο νου σου στη διαδικασια. παντως εγω οταν το ειχα δοκιμασει, ξεκλειδωσε μεν το τηλεφωνο, αλλά οταν περασα ελληνικη developer ξανακλειδωσε. μερικες μερες μετα το ξεκλειδωσα official κι απο τοτε ειναι οκ.
-
Παράθεση από TOLIS38: “Παιδια σε MI3 μπορουμε να περασουμε την stable πανω απο την developer απλα σαν update??? βαριεμαι να ξαναστησω...και αν μετα ξαναθελησουμε να ξαναπερασουμε developer γινεται???? ” δεν σε εμποδιζει παντως κανεις να το δοκιμασεις κι αν δεις ασταθεια στο τηλεφωνο να ακολουθησεις την προβλεπομενη διαδικασια
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου δώσω έχω 99.999999% να την γλυτώσω. ” οκ, θα του πω και θα σου πω
-
Μήνυμααν ειναι ετσι θα του το πω και το κριμα στο λαιμο σου
-
ΜήνυμαΠαράθεση από koko: “Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση γιατι αφού εκθειασα την xiaomi στη φίλη μου πείθοντάς την να αγορασει τελικά το mi4c, λόγω διαφόρων συγκυριών έκανε ενάμιση μήνα να έρθει ή συσκευή, την ειδοποιησα περιχαρής ότι παρέλαβα εχτες και σήμερα θα το είχε σεταρισμενο στα χέρια της και τωρα κολλησα στο γ@μωξεκλείδωμα!!! Ελπίζω αύριο να ξεμπερδεψω... ” κατι τετοια βλεπω και δεν τολμω να πω σε ενα φιλο που ήδη εχει παρει note 3 pro με αγγλο-κινεζικη ρομ (αγγλικα ινδιας!) ''φερτο για κανα δυο β…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gto: “Τι εννοείς ότι έχει θεματάκια ; Και εγώ σε αναμονή για για έγκριση από Xiaomi είμαι. ” Θέλει πολλές προσπάθειες για να ξεκλειδώσει ..... ” Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια! @koko κανε λιγο υπομονη και διαβασε μερικες σελιδες απο εδω και μετα (απο το 1533)
-
Παράθεση από djtutis: “Ενώ το mi4c το έχουν παρατήσει στην μοίρα του... Βγήκε ενώ υπήρχε ήδη η marshmallow και του έβαλε lollipop, και εν τέλει μάλλον δεν θα δει άλλη έκδοση του android... Το φορτίο της υπόθεσης είναι ότι το mi4s με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά έχει το marshmallow... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” αν σε ''χαλαει'' τοσο πολυ αυτο δοκιμασε cyanogenmode. προσωπικα δε βρηκα καμια σοβαρη (για μενα) διαφορά σε άλλο τηλέφωνο που ειχα και του βαλα android 6.
-
Παράθεση από YannisE: “Μία ερώτηση-απορία (ειδικά για το Mi4C): Γιατί η αντίστοιχη "ευρωπαϊκή" multi_ROM_V8 σε σχέση με την "ελληνική" είναι περίπου 150MB μικρότερη? Τι περισσότερο έχει η ελληνική? 'Οπως γνωρίζω και οι δύο είναι multi... ” οπως ελεγε κι ο Χαρυ Κλυν, η ελληνικη εχει πιο βαριά... προσωπικοτητα
-
Παράθεση από Budda: “...η συσκευη μου ειναι ρουτ και μαλιστα μεσω του store ζητησε και να ενημερωθει ,κατι εχω κανει στραβα στην εγκατασταση απο dev-stable ; ” μην το αφησεις να κανει update μεσω του store το su.
-
ψαχνοντας στις ρυθμισεις της φωτογραφικης μετα την εγκατασταση της νεας ρομ διαπιστωσα οτι εχουν αφαιρεσει την ρυθμιση για 4κ στο βιντεο του mi4c
-
@gkalen στις stable rom μπορουμε να τρεξουμε και τα clean.zip οπως στις custom ή δεν χρειαζεται?
-
το θεμα δεν ειναι μονο να παιξει με την εννοια να ολοκληρωθει η εγκατασταση, αλλά το ποσο σταθερα θα ειναι ολα. τις επομενες μερες θα δεις.
-
Παράθεση από hoyas: “Ελληνικά έχει τελικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” οχι! Ινδια μονο προς το παρον!
-
για το mi4c θα υπαρξει stable v8? ρωταω γιατι στη σελιδα του miui δεν αναφερεται το mi4c.
-
συμφωνω και επαυξανω! 63 ωρες μεχρι την επομενη φορτιση
-
με τη νεα ρομ, μετα απο 48 ωρες λειτουργιας, αρκετο ιντερνετ και πολυ ομιλια με bluetooth η μπαταρια ειναι στο 41%. απλά ΣΚΙΖΕΙ! εύγε στ'αλάνια για την τοσο καλη δουλειά!
-
Μήνυμα@zaf_4 σε xp δεν τρεχει το προγραμμα unlock, το ειχα δοκιμασει. επισεις δεν ειναι θεμα μπαταριας. πολυ μπαταρια χρειαζεται οταν φλασαρεις για να μην ξεμεινεις την ωρα που περνας ρομ και παθεις καμια ζημια. το unlock οταν λειτουργισει θα τελειωσει σε μισο λεπτο, ολη η διαδικασια.
-
Μήνυμα@K.Papaefthymiou πιστεψε με, εγω δεν εχω κανενα απο τα δυο προβληματα. ο dfm παιδευεται...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από K.Papaefthymiou: “Βρες ΗΥ με windows 7 64bit. Νομίζω είναι η μόνη λύση... ” μετα απο εκτενες ψαξιμο ολων των οδηγων αλλά και email απο xiaomi.eu εχει διαπιστωθει οτι δεν ειναι θεμα 32 ή 64 bit windows το ξεκλειδωμα. μπορει να γινει και με τα δυο. αλλού ειναι τα τυχον προβληματα... οπως σωστα παραθεσε ο geoanto555 παλαιοτερα: ''64μπιτα windows χρειάζεται μόνο ο οδηγός miflash σε edl με κλειδωμένο bootloader..(ακόμη κ κει πολλοί το κάναν με 32bit-δεν το προτείνω)''
-
Παράθεση από giannis88: “@amigagr, έχω το Mi4c 2Gb Ram, στην κάμερα -> γυρνάς σε λήψη βίντεο -> επιλογές - > Ρυθμίσεις (πάνω δεξιά το γρανάζι) -> Ποιότητα έχει 4Κ κανονικαά, με την τελευταία 6.8.11 του gkalen. Την επιλογή την είχε και με την 6.7,21 GTV. Ωστόσο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να τραβήξω 4Κ βίντεο και να το περάσω στο PC. ” εχεις δικιο! ευχαριστω!