Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 288.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαφυσικά
-
Παράθεση από dimitris: “Θα αργήσουν και σήμερα οι ROM λόγο διακοπών του μάγειρα ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17147/ ” image012.jpg
-
Μήνυμααλλά μόνο κατά σύμπτωση!
-
Μήνυμαειχα σχηματισει την εντυπωση οτι χρειαζεται (ή προτεινεται) 64 bit windows αλλά τωρα που το λες, μετα απο εκτενες ψαξιμο, δεν βρισκω καποια σχετικη αναφορα. μαλλον εχεις δικιο.
-
Μήνυμααρκει να εχεις 64 bit windows
-
@Giwrgos93 μπορεις να κατεβασεις το αρχειο, να το αντιγραψεις στο τηλεφωνο και να χρησιμοποιησεις τον updater για να το φλασαρεις με την επιλογη ''επιλεξτε το πακέτο αναβάθμισης''
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από amigagr: “μετα απο 33 ωρες η μπαταρια με φυσιολογικη χρηση ειναι στο 50%. τεραστια διαφορά σε σχεση με την 6.7.21. εύγε! ” Ποια συσκευή? ” Mi4C
-
μετα απο 33 ωρες η μπαταρια με φυσιολογικη χρηση ειναι στο 50%. τεραστια διαφορά σε σχεση με την 6.7.21. εύγε! edit 48 ωρες μετα η μπαταρια στο 25% με ΠΟΛΥ χρηση τηλεφωνο με bluetooth και αρκετο internet. αυξηση διαρκειας μπαταριας 100% σε σχεση με την προηγουμενη ρομ! Μπράβο ωρε κλεφτόπουλα!
-
φλάσαρα πριν κανα μισάωρο. δεν βλέπω καμια περιεργη διαφορά με την προηγούμενη. ο browser κι εδώ είναι στα αγγλικά, αλλά έχω την αίσθηση ότι και στην προηγούμενη έκδοση έτσι ήταν, απλά δεν τον χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
-
Μήνυμαναι, συνηθως δεν στελνουν email εκτος χρειαζονται καποια επιπλεον πληροφορια ή screenshoot απο το κινητο σου. συνεχισε να δοκιμαζεις σε τακτα χρονικα διαστηματα.
-
Παράθεση από sakisole12: “Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από sakisole12: “παιδια το calculator που μπορω να το βρω ? γιατι δεν μου δουλευει σωστα το τις 100.. ” Ναι εδώ και μερικές ρομ δε δουλεύει σωστά το %. ” υπαρχει λυση η οχι? ” μπορεις να κατεβασεις άλλο απο το play μεχρι να φτιαχθει το original. calulators
-
amiga και ξερο ψωμι! έχω απο ολες, classic και next gen. αγαπημενο παιχνιδι The Settlers
-
Μήνυμαναι φυσικα αλλά στο miui unlock tool ειναι αποδεκτό ως user name, το user name ή το id ή ο αριθμος τηλεφωνου! θεωρητικα εχουν και τα 3 την ιδια αξια στο login.
-
Μήνυμαε, αμα ειναι ετσι ενταξει. απλα εμενα δεν ξεκλειδωνε μεχρι να μπω στο λογαριασμο χρησιμοποιωντας τον αριθμο τηλεφωνου ως user name, και να στειλουν sms σε αυτη τη συσκευη με αυτο το νουμερο τη δεδομενη στιγμη, για επιβεβαιωση. μου εδειξε online και σε 2 λεπτα ξεκλειδωσε. γενικα παντως βλεπω οτι ολοι καταληγουμε στο ιδιο τερμα ακολουθωντας διαφορετικο δρομο!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “Πρέπει να βάλω την κάρτα μέσα για να κάνω το ξεκλείδωμα; ” απο τη δικη μου εμπειρια εχω την αισθηση οτι χρειαζεται η καρτα. μερος του id ειναι και ο αριθμος τηλεφωνου. αν δεν εχει μεσα sim, το συστημα δεν βλεπει τη συσκευη online και δεν την ξεκλειδωνει.
-
τελικα μετα απο τοσες πολλες προσπαθειες εχουμε χασει τη μπαλα σχετικα με το τι ηταν αυτο που εκανε τη διαφορά και μας ξεκλειδωσε το τηλεφωνο. λιγο πολυ ειναι (φυσικα) η ιδια διαδικασια αλλά παμε ολοι απο αλλο δρομο! αν ξαναπιασεις το thread απο την αρχη και σημειωσεις ολα τα σημαντικα σημεια απο τον καθενα μας, και τα βαλεις σε μια σειρα, καπου θα φτασεις σιγουρα. εγω ξεκλειδωσα με win 10-64 τελικα.