Πρέπει να βάλω την κάρτα μέσα για να κάνω το ξεκλείδωμα;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H vortalhe έγραψε:
-
Έγινε ευχαριστώ
-
Αν έχω miui 8 ξεκλειδώνει κανονικά;
-
φίλε μου @NasDriver Το redmini note μου είναι κομπλέ έχω ελληνική gtv dev εδώ και πολύ καιρό για το Redmi 3 ρωτάω βασικά έχω unlock permissions σε αυτό ξέρω πως θα το κάνω δεν ξέρω ποια rom dev να του βάλω για να συνεχίσω το ξεκλείδωμαΦιλικά πάντα Ευστάθιος
-
-
Ο/H guantanamo4 έγραψε:
φίλε μου @NasDriver Το redmini note μου είναι κομπλέ έχω ελληνική gtv dev εδώ και πολύ καιρό για το Redmi 3 ρωτάω βασικά έχω unlock permissions σε αυτό ξέρω πως θα το κάνω δεν ξέρω ποια rom dev να του βάλω για να συνεχίσω το ξεκλείδωμα
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) -
Ο/H vortalhe έγραψε:
αν δεν εχει μεσα sim, το συστημα δεν βλεπει τη συσκευη online και δεν την ξεκλειδωνει.Life is too short to remove usb safely -
Ο/H amigagr έγραψε:
απο τη δικη μου εμπειρια εχω την αισθηση οτι χρειαζεται η καρτα. μερος του id ειναι και ο αριθμος τηλεφωνου.αν δεν εχει μεσα sim, το συστημα δεν βλεπει τη συσκευη online και δεν την ξεκλειδωνει.
Σκέψου σου δίνουν το δικαίωμα να ξεκλειδώνεις 1 συσκευή το μήνα... Ο αριθμός στην ουσία είναι για επιβεβαίωση.
Έχω ξεκλειδώσει πάνω από 10 τηλέφωνα χωρίς κάρτα... -
ε, αμα ειναι ετσι ενταξει. απλα εμενα δεν ξεκλειδωνε μεχρι να μπω στο λογαριασμο χρησιμοποιωντας τον αριθμο τηλεφωνου ως user name, και να στειλουν sms σε αυτη τη συσκευη με αυτο το νουμερο τη δεδομενη στιγμη, για επιβεβαιωση. μου εδειξε online και σε 2 λεπτα ξεκλειδωσε. γενικα παντως βλεπω οτι ολοι καταληγουμε στο ιδιο τερμα ακολουθωντας διαφορετικο δρομο!Life is too short to remove usb safely
-
-
ναι φυσικα αλλά στο miui unlock tool ειναι αποδεκτό ως user name, το user name ή το id ή ο αριθμος τηλεφωνου!
θεωρητικα εχουν και τα 3 την ιδια αξια στο login.Life is too short to remove usb safely
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα