Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ε μην το παρατραβάμε.. Αρκεί αυτήΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
-
Έχω στα χέρια μου ένα redmi 3 μιας φίλης και θα ήθελα να περάσω την ελληνική rom.
Έκανα έλεγχο στην έκδοση στις rom και λέει ότι φοράει MIUI 7.9 Stable (7.9.2.0) είναι εφικτό αυτό το νούμερο που λέει η μας κοροϊδεύουν;
Μετά τσέκαρα να δω άμα ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και μου έχει βγάλει σε όλα false.
Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιους οδηγούς για να μπορέσω να το ξεκλειδώσω να συνεχίσω στην εγκατάσταση τις ελληνικής rom; -
Καλησπερα
Διαβασε σε αυτο το θεμα την απαντηση μου. 7ο μηνυμα ειναι. Θα βοηθησει πιστευω.
Redmi 3 με MIUI 77.1.1.0 (LHPCNCK) -
Καλησπέρα έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα τώρα έχω ένα Redmi note 3 και μόλις παρέλαβα και ένα Redmi 3s για ένα φίλο τι πρέπει να κάνω για να το ξεκλειδώσω και να βάλω ελληνική ΡομΦιλικά πάντα Ευστάθιος
-
@Boubikos, για να βάλεις την ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα. Έχετε κάνει αίτηση για unlock ? Έχει φτιάξει mi account για να κάνει αίτηση ?
ΕΠίσης δες ένα στις επιλογές γλώσσας έχει και την ελληνική, 7.9.2.0 νομίζω δεν υπάρχει
(μετέφερα την ερώτησή σου εδώ όπου είναι το πρώτο βήμα για να βάλεις την ελληνική) -
@guantanamo4, Και για τις δύο συσκευές ? Έχεις δύο mi account με έγκριση unlock ?
Είναι διαφορετικοί οι οδηγοί για κάθε συσκευή από ένα σημείο και μετά.
Βασικό, ανέβασε μία φώτο από κάθε συσκευή αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε ποια ρομ έχουν.
Έγινε μεταφορά σε αυτό το θέμα που είναι το πρώτο βήμα για να βάλεις την ελληνική σε οποιαδήποτε συσκευή -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@Boubikos, για να βάλεις την ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα. Έχετε κάνει αίτηση για unlock ? Έχει φτιάξει mi account για να κάνει αίτηση ?
ΕΠίσης δες ένα στις επιλογές γλώσσας έχει και την ελληνική, 7.9.2.0 νομίζω δεν υπάρχει
(μετέφερα την ερώτησή σου εδώ όπου είναι το πρώτο βήμα για να βάλεις την ελληνική)
Άρα πρέπει να κάνω πρώτα account και μετά αίτηση;
Η rom έχει ελληνική γλώσσα και την έχω επιλέξει αλλά τα πιο πολλά menu είναι στα αγγλικά και έχει και παρά πολλές άλλες γλώσσες .
Είδα και την απάντηση του ianpan24 που έχει δώσει κάποιες οδηγίες σε ένα άλλο topic και λέω να ακολουθήσω εκείνες τις οδηγίες .
Σας ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη. -
Ο/H Boubikos έγραψε:
Είδα και την απάντηση του ianpan24 που έχει δώσει κάποιες οδηγίες σε ένα άλλο topic και λέω να ακολουθήσω εκείνες τις οδηγίες .
-
Ευχαριστώ για τον οδηγό, ξεκλείδωσα σύμφωνα με όσα γράψατε τον Bootloader και είμαι έτοιμος για την Ελληνική Rom. Παρεμπιπτόντως εμένα το sms για ξεκλείδωμα μου ήρθε την επόμενη μέρα από την στιγμή που έκανα τη αίτηση.
-
παιδια εγω εχω κανει account και έκανα και αίτηση και μου ειπανε σε 10 μερες περίπου, βρηκα εδω στην σελίδα ενα πρόγραμμα το MiFlashUnlock και οταν συνδέομαι δεν γράφει οτι εχει γινει η αίτηση, λεει Your Device Isn't supported by Mi account..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα