Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Και εγώ την κάρτα sim δεν την είχα όταν ξεκλείδωσα.13.420
-
Παίδες το έκανα χωρίς κάρτα και έγινε κανονικά το κινητό έχει STABLE 7.5.2 ελληνικές
-
Παιδιά καλησπέρα θέλω λίγο βοήθεια, μου έχει έρθει το μήνυμα οτί μπορώ να ξεκινήσω την διαδικασία για τον bootloader τρέχω το πρόγραμμα και μόλις φτάνει στο 50% μου βγάζει μήνυμα couldn't verify device not connected to mi phone, έχω την Miui 8 6.7.28 |Beta κάνω κάτι λάθος?
-
-
Έχεις βάλει το mi account στην συσκευή ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση ?
@geoanto555, με πρόλαβες -
σήμερα παρέλαβα το Redmi 3,με Stable 7.5.2 ,bootloader locked το έκανα check.
πέρασα την Latest dev china rom οπως δείχνει το αρχείο.
Κατέβασα τα adb drivers,σύνδεθηκα σε έναν νέο λογαριασμό Miui στο κινητό και κατέβασα και το tool το οποίο συνδέθηκα και εκεί και μόλις το πατάω λέει. your device isn't supported by mi unlock
τι φάση; -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αίτηση έκανες να φανταστώ.. απάντηση πήρες;
Μήπως ξεκλείδωσες άλλο ;;
Που σου ζητάει τον λόγο κτλ. και βάζεις έναν αριθμό;
Αν ναι,τώρα το έκανα.
Νόμιζα "αίτηση" θεωρείτε και καλά αυτό που κάνεις μέσω του MiUnlock κτλ.
Θα πάρω απάντηση στο νούμερο που έβαλα ως λειτουργία σωστά; -
Ναιιιι
-
Εγώ πήρα το Μi4C σήμερα και είχα το γνωστό πρόβλημα με το unlock: σταματάει στσ 50% γιατί λέει ο λογαριασμός στο unlock είναι διαφορετικός από αυτόν του κινητού!
Κατά τα άλλα έχω κάνει την αίτηση πριν καμιά βδομάδα και πήρα o.k.
Οι λογαριασμοί στο τηλέφωνο και στο unlock είναι οι ίδιοι, ήταν locked, έβαλα την official dev και το τηλέφωνο αναγνωρίζεται κανονικά από το PC.
Βλέπω και στο en.miui.com το ίδιο πρόβλημα απασχολεί πολλούς!
Καμιά ιδέα? -
@YannisE θα το χαρείς είναι εκπληκτικό το mi4c για το ξεκλείδωμα δες εδώ Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c find device έκανες?13.420
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα