Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 288.
-
@kyrgeo1978 φαινεται πως τα redmi ειναι πιο μπροστα σε εκδοσεις απο τα mi! δεν το ειχα προσεξει! εχεις δικιο
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Άψογη η 6.9.9. Μόνο beta δέν είναι. Όλα δουλεύουν ρολόι. Δηλαδή η stable πως θα είναι; Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με ρομ by Gkalen ” πραγματικα δεν ειναι beta γιατι δεν υπαρχει. εκτος αν αναφερεσαι στην 6.9.8
-
@Theodore εχεις λαθος ρομ. ''this package is for wt88047 devicew. this is a hm2014811''
-
@dimitris zax. δες εδω αναλογα με τη συσκευη. αχρειαστο να'ναι!
-
@pechr θεωριτικα ισως. πρακτικα μου ετυχε και ξαναετρεξα μερος του οδηγου unofficial unlock για να το ξαναπερασω
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαpower + down drivers
-
Παράθεση από dimitris zax.: “παιδιά έχω μια ερώτηση... απο το twrp κάνοντας Absolute Full Wipes χάνεται κ το twrp??? ” ναι και θα χρειαστει να το περασεις απο την αρχη.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vic1975: “Παράθεση από vic1975: “Καλησπερα παιδια , μια βοηθεια σας παρακαλω. ΠΑταω το link για να ξεκλειδωσω την συσκευη μου ,με βγαζει σε μια κινεζικη σελιδα η οποια μου ζηταει να βαλω ενα nickname. Οτι και να βαλω μου λεει οτι δεν ειναι σωστο.Μπορει να μου πει καποιος που το εχει κανει τι εχει βαλει? Ευχαριστω ” οκ το προχωρησα , αλλα εδωσα αλλο αριθμο τηλεφωνου απο αυτο του λογαριασμου μου γιατι δεν ειχα την sim ενεργη.Πηρα το verification code λετε να εχω προβλημα που εδωσα αλλ…
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από cal: “Άνοιξε την εφαρμογή number fixer και πρόσθεσε σε όλους τους αριθμούς το +30 μπροστά και το πρόβλημα θα λυθεί το είχα και εγώ ” Που είναι αυτή η εφαρμογή δεν την βρίσκω?Την κατέβασα από το play ευχαριστώ, έτσι όμως θα περάσει το +30 παντού και στα σταθερά. ” στην ρομ 8.0.4 stable gkalen που εχω τωρα, το app υπαρχει, το εκανα, αλλά παλι σε μερικα δεν το δειχνει σωστα. παντως δεν πειραζει να μπει το +30 και στα σταθερα.
-
ναι θελει install αλλά δε χρειαζεται wipe. γινεται απο μονο του οταν κανεις install rom. ασε που μπορει να γινει καμια στραβη και να παθεις κανα ψυχικο τραυμα οπως εγω προσφατα εξαιτιας του system wipe.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ναι αλλά αν περάσεις νέα Ρομ δεν θα διαγραφεί αυτόματα το προηγούμενο και θα μπει το νέο στην ουσία? ” οχι γιατι δεν ειναι ενσωματομενο στη ρομ οπως το supersu.zip το οποιο ξεζιπαρεται απο την ρομ στο τελος της εγκαταστασης. το κατεβαζεις ξεχωριστα και το αντιγραφεις στην sd μαζι με τη ρομ.
-
Παράθεση από Boubikos: “Παράθεση από movieland: “Μία ερώτηση και από εμένα στο Mi 4C στα μηνύματα sms όταν τα βλέπω όλα μου βγάζει όνομα, αν πατήσω να ανοίξει το μήνυμα επάνω αριστερά δείχνει τον αριθμό του κινητού και όχι την επαφή, συμβαίνει και σε εσάς αυτό? ” Και σε εμένα γίνετε αυτό που λες όπως γινόταν και στην 7,5 δεν ξέρω πώς μπορώ να το διορθώσω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο fix γιατί είχα ψάξει και πιο παλιά αλλά δεν βρήκα κάτι ” τωρα που το λετε το παρατηρησα κι εγω. σε άλλες βγαζ…
-
Μήνυμα@simi πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα εχοντας κινεζικη developer. μετα βαζεις οτι τραβαει η ψυχη σου. θα πρότεινα να κανεις λιγο υπομονη με το ξεκλειδωμα και να μην το κανεις με την unofficial μεθοδο γιατι μπορει να σε οδηγησει σε brick της συσκευης, αλλά οκ, αυτο ειναι δικο σου θεμα...
-
Μήνυμα@kabamaru2372 κανε sign in στην xiaomi μπες στο mi account και δες το security level
-
κατα τα άλλα, ρολαρει σαν νεράκι
-
μην αρκεισαι σε τιποτα. κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε
-
High-dynamic-range imaging με δυο λογια, ειναι μια τεχνικη αποπειρα στο συστημα φωτογραφισης να συλλαβει μεγαλυτερο ευρος φωτος απο αυτο που μπορει θεωριτικα να συλλαβει το ανθρωπινο ματι. στην πραξη βεβαια χρειαζονται και ειδικες τεχνικες επεξεργασιας κατα την εκτυπωση ετσι ωστε να υπαρξει ορατο αποτελεσμα.
-
georgekon δες εδω στο 3095
-
ξεκινησα να βαλω τη νεα ρομ stable 8.0.4 gkalen, εκανα πρωτα wipe chace, dalvik και system και σε καποιο σημειο μου βγαζει ''failed to extract dir from ''system'' to ''/system'' και εχει κολλησει εκει. πριν ειχα stable 8.0.1 edit φιου! εκανα reboot to twrp, wipe chace, dalvik και install απο την αρχη. φαινεται να πετυχε και τωρα το τηλεφωνο ειναι στην φαση πρωτο boot μετα απο install.