Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
H από πάνω είναι η developer, η από κάτω η stable...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@simi πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα εχοντας κινεζικη developer. μετα βαζεις οτι τραβαει η ψυχη σου. θα πρότεινα να κανεις λιγο υπομονη
με το ξεκλειδωμα και να μην το κανεις με την unofficial μεθοδο γιατι μπορει να σε οδηγησει σε brick της συσκευης, αλλά οκ,
αυτο ειναι δικο σου θεμα...Life is too short to remove usb safely -
Στην εύρεση συσκευής πως αλλάζουμε account??? Η πως σβήνουμε όλα τα δεδομένα του mi account από το κινητό και τον σετάρουμε ξανά.
Y.G. Αυτό πρέπει να μου δημιουργεί το πρόβλημα. όταν δημιούργησα για πρωτη φορά το mi account ξέχασα τον κωδικό, συμπλήρωσα τη φόρμα για ξεχασμένο κωδικό και όλα καλά. Τώρα στο miaccount & mi unlocling tool ο ίδιος κωδικός αλλά στο find device έχει παραμείνει ό αλλος ( ο πρώτος) και μου πετάει μνμ. -
Πήγαινε i.mi.com και κάνε εκεί σύνδεση και find my device μπας και αλλάξει κατι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Nα κάνω factory reset???? -
Ο/H simi έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Xiaomi Mi 6 (6/64) -
Εγώ θα έκανα ένα στη θέση σου. Μετά το fr θα σου ζητήσει το pass για το Mi Account που φαντάζομαι το έχεις ε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα στο forum.Μόλις ξεκίνησα τη διαδικασία ξεκλειδώματος στο Redmi Note 3 (MTK)που μου ήρθε με την rom ΜIUI 7.2/Stable 7.2.5.0. (LHNCNDA).
Κατέβασα την China developer (συγκεκριμένα την miui_HMNote3_6.8.25_34e5eb637a_5.0.zip), την πέρασα χύμα στο storage του τηλ., updater και επιλογή του zip αρχείου αλλά...το γνωστό μνμ: Can't verify update - couldn't verify update package
Καμμιά ιδέα;; -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ίσως πρέπει πρώτα να αναβαθμίσεις την 7,2,5 σε πιο καινούρια..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα