Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 135.
-
Παράθεση από kostatos: “@giorgos01 μην ξεχνάς ότι τα μεγάλα νούμερα στο antutu για να βγουν χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις όπως μπαταρία πάνω από 90%,να έχεις κάνει επενεκινηση στη συσκευή, να έχεις μπει σε flight mood, να εχεις χαμηλώσει στο τέρμα φωτισμό οθόνης και ήχο και φυσικά όσο πιο "κρύα" συσκευή γίνεται (οι περισσότεροι το βάζουν ψυγείο!!), τα έχεις δοκιμάσει αυτα?? ” Όχι δεν τα έκανα όλα αυτά και για να είμαι ειλικρινής θα με ενδιέφερε να μπορούσα να το ανεβάσω μόνο σε φυσιολογικές κ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα στην παρέα, έχει περίπου 1μηνα που παρέλαβα το Mi 6 και χθες που έτρεξα το antutu είδα πολύ μικρό σκορ σε σχέση με άλλα που έχω δει που φτάνουν και τα 180.000, έχω αρκετά προγράμματα στο κινητό λόγω δουλειάς αλλά φταίει αυτό ή κάτι άλλο? φοράω την έκδοση Stable ROM από την εταιρεία όπως το αγόρασα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από giorgos01: “Ρυθμίζονται τα toggles για να βλέπω 5 διακόπτες? ” Νομίζω πως οχι. Όταν παρέλαβα και είχα gloabl stable είχα και εγώ τέσσερις μετά πήγα στη ρομ του φόρουμ και είχα πέντε. Δεν νομίζω η επίσημη stable να έχει πέντε σε κάποιο κινητό. Μήπως αυτό που είχες δει είχε official developer? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εγω εχω την επισημη stable οπότε μόνο με αλλάγη rom από ότικαταλαβαίνω ,θα περιμένω να δω τι θα γίνει και στ…
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Πρόσφατα αγόρασα το Mi6 και παρατήρησα ότι σε σχέση με το mi4s η διάταξη των διακοπτών επάνω είναι με τέσσερις διακόπτες ενώ στο mi4s είναι με πέντε, πώς μπορεί να αλλάξει αυτό? Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι, και τα δύο έχουν Miui 9stable, επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει ότι το Mi 6 έχει μόνο άσπρο χρώμα στο Led ειδοποιήσεων η είναι θέμα Rom που δεν βλέπω επιλογές χρωμάτων στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ το προτέρων καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Πρόσφατα αγόρασα το Mi6 και παρατήρησα ότι σε σχέση με το mi4s η διάταξη των διακοπτών επάνω είναι με τέσσερις διακόπτες ενώ στο mi4s είναι με πέντε, πώς μπορεί να αλλάξει αυτό? Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι, και τα δύο έχουν Miui 9stable, επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει ότι το Mi 6 έχει μόνο άσπρο χρώμα στο Led ειδοποιήσεων η είναι θέμα Rom που δεν βλέπω επιλογές χρωμάτων στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ το προτέρων καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. 1…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, <br /><br /> - @dontworry (33) - @giorgos01 (37) - @ikonios (2) - @pasentumeyah (37) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης, Δεκ 13th 2017. ” Ευχαριστώ πολύ να είστε πάντα καλά!!!
-
-
Παράθεση από gkalen: “@giorgos01 Κλείσε τις εφαρμογές που αναφέρεις , αν είναι ανοιχτές δεν τις κάνει backup .. ” Έχω τα πάντα κλειστά και πάλι βλέπω το ίδιο Μν όταν πάω να πάρω back up
-
-
Ναι κάτι τέτοιο είναι όμως παλιά δεν υπήρχε,το κακο είναι ότι δεν κάνει back up από σημαντικές εφαρμογές ο πως gmail ,chrome, τράπεζες,viber, κτλ,πιο παλιά δεν ήταν έτσι όμως...
-
Παράθεση από derveni: “Δες μήπως γέμισε η μνήμη στο Mi Cloud ? ” Όχι δεν είναι γέματο, και είναι τοπικό αντίγραφο στο Google λογαριασμό
-
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να πάρω Back up από όλες τις εφαρμογές και βλέπω αυτό το μνημόνιο σε MI4S, το κάνει σε dev αλλά και stable miui 9???
-
-
Κατέβασμα και εγκατάσταση από την εφαρμογή σε MI4S, ( 7.11.9) όλα σούπερ ομαδαρα!!!!
-
Mi4s όλα σούπερ, ευχαριστουμε και πάλι