τελικα έχετε δίκιο. Τώρα το είδα και δεν το πιστεύω. Είναι μόνο άσπρο...
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ρυθμίζονται τα toggles για να βλέπω 5 διακόπτες?
-
Νομίζω πως οχι. Όταν παρέλαβα και είχα gloabl stable είχα και εγώ τέσσερις μετά πήγα στη ρομ του φόρουμ και είχα πέντε. Δεν νομίζω η επίσημη stable να έχει πέντε σε κάποιο κινητό. Μήπως αυτό που είχες δει είχε official developer?Ο/H giorgos01 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κοίτα σίγουρα δεν είμαι κανας expert σε φορτιστές, αλλά νομίζω ότι το υποστηρίζει μια χαρά. Από την στιγμή που είναι συμβατό με το πρότυπο qc 3.0 της Qualcomm δεν θα χεις πρόβλημα.Ο/H billfot έγραψε:
Τώρα αν μακροχρόνια χρήση θα εχει επιπτώσεις στην "υγεία" της μπαταρίας του mi 6 δε μπορω να ξέρω. Ίσως κάποιος πιο ειδικός να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα!
Καλές γιορτές σε όλους!
-
και εγω εχω την επισημη stable οπότε μόνο με αλλάγη rom από ότικαταλαβαίνω ,θα περιμένω να δω τι θα γίνει και στην μετάβαση σε androind 8 και ανάλογα θα πράξω,για το led γνωρίζεις αν το γεγονός ότι είναι μόνο άσπρο χρωμα είναι hardware η software?Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Νομίζω πως οχι. Όταν παρέλαβα και είχα gloabl stable είχα και εγώ τέσσερις μετά πήγα στη ρομ του φόρουμ και είχα πέντε. Δεν νομίζω η επίσημη stable να έχει πέντε σε κάποιο κινητό. Μήπως αυτό που είχες δει είχε official developer?Ο/H giorgos01 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια για το λαμπακι θεμα hardware είναι μην το ψάχνεται άλλο
-
Καλημέρα και πάλι .....έκανα αυτά που μου είπατε και ειμαι πάλι σε stable global με fastboot rom. Τώρα όμως μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν έχω πρόβλημα πια με το focus. Έχω ζαλίσει και τον κινέζο τώρα και τα έχουμε βρει....το περιμένει.Ο/H tasosko έγραψε:
@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις.....
Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξανακάνει? Καμία γνώμη? -
Εγώ θα σου έλεγα να ξανά περάσεις την ελληνική να δεις αν το κάνει παλι. Μπορεί κάτι να μην είχε κάτσει καλά και να το έκανεΟ/H than73 έγραψε:
Καλημέρα και πάλι .....έκανα αυτά που μου είπατε και ειμαι πάλι σε stable global με fastboot rom. Τώρα όμως μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν έχω πρόβλημα πια με το focus. Έχω ζαλίσει και τον κινέζο τώρα και τα έχουμε βρει....το περιμένει.Ο/H tasosko έγραψε:
@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις.....
Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξανακάνει? Καμία γνώμη?
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αστο οπως το εχεις.....Ο/H than73 έγραψε:
Καλημέρα και πάλι .....έκανα αυτά που μου είπατε και ειμαι πάλι σε stable global με fastboot rom. Τώρα όμως μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν έχω πρόβλημα πια με το focus. Έχω ζαλίσει και τον κινέζο τώρα και τα έχουμε βρει....το περιμένει.Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξανακάνει? Καμία γνώμη?Ο/H tasosko έγραψε:
-
Με τρώει το χέρι μου....για αυτό πήρα xiaomi....xaxaxaxaxa θα το πειράξω και θα δω.Το θέμα είναι οτι μάλλον δεν είναι hardware,
-
-
Ωραία πράγματα και ωραία νούμερα βλέπω ...!!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0