τελικα έχετε δίκιο. Τώρα το είδα και δεν το πιστεύω. Είναι μόνο άσπρο...
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ρυθμίζονται τα toggles για να βλέπω 5 διακόπτες?
-
Ο/H giorgos01 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H billfot έγραψε:
Τώρα αν μακροχρόνια χρήση θα εχει επιπτώσεις στην "υγεία" της μπαταρίας του mi 6 δε μπορω να ξέρω. Ίσως κάποιος πιο ειδικός να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα!
Καλές γιορτές σε όλους! -
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Ο/H giorgos01 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια για το λαμπακι θεμα hardware είναι μην το ψάχνεται άλλο
-
Ο/H tasosko έγραψε:
@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις.....
Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξανακάνει? Καμία γνώμη? -
Ο/H than73 έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις.....
Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξανακάνει? Καμία γνώμη?
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H than73 έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
-
Με τρώει το χέρι μου....για αυτό πήρα xiaomi....xaxaxaxaxa θα το πειράξω και θα δω.Το θέμα είναι οτι μάλλον δεν είναι hardware,
-
-
Ωραία πράγματα και ωραία νούμερα βλέπω ...!!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0