Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ολα καλά ως τώρα...πολλά update...λογικά την άλλη παρασκευή θα έχουμε επίσημη ρομ...
Και επειδή έχει συνέχεια updateδεν μπορώ να στρώσω μπαταρία...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ολα καλά ως τώρα...πολλά update...λογικά την άλλη παρασκευή θα έχουμε επίσημη ρομ...
Και επειδή έχει συνέχεια updateδεν μπορώ να στρώσω μπαταρία...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Tseligas2000 ο φιλος μας εννοει μαλλον ότι δεν προλαβαινει να βγαλει συμπερασμα γιατι παιρνει πολύ συχνα νομιζω καπου ανα 3-4 μερες
-
Καθημερινά έχουμε αναβάθμιση... Χθες είχαμε 4 μικροupdate...δεν προλάβει να ξεφορτωσει....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ωραία νέα..!! Μπορείς εάν σου είναι εύκολο να βάλεις 2-3 screenshot να δούμε τι παίζει να πάρουμε μια γεύση η να μας πεις εστω ποιες αλλαγές βλέπεις σε σχέση με το 7 ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
αυτό το κάτι, της Γαρμπή?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Πρόσφατα αγόρασα το Mi6 και παρατήρησα ότι σε σχέση με το mi4s η διάταξη των διακοπτών επάνω είναι με τέσσερις διακόπτες ενώ στο mi4s είναι με πέντε, πώς μπορεί να αλλάξει αυτό? Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι, και τα δύο έχουν Miui 9stable, επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει ότι το Mi 6 έχει μόνο άσπρο χρώμα στο Led ειδοποιήσεων η είναι θέμα Rom που δεν βλέπω επιλογές χρωμάτων στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ το προτέρων καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο
-
σιγουρα έχει και άλλα χρώματα.
Μήπως έχει να κάνει με το θέμα ο αριθμός των toggles; -
Μπαίνοντας στο τεστ hardware βλέπω ένα χρώμα μόνο άσπρο και μου έκανε εντύπωση, τι είναι τα toggles?
-
οι συντομεύσεις πανω στην κουρτίνα που ανέφερες.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0