Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • miui_MI6_7.12.25_dc8cfab8cd_8.0.zip

Αυτή δεν είναι alpha....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Δεν είναι global... Θα βγει με το νέο έτος η global

=============== Δεκ 27th 2017, 1:10pm ===============
      miui_MI6_7.12.27_83a237f363_8.0.zip

beta ρομ πλέον...

• Διαφήμιση
    • Αυτο πιστεύω!!! Ότι πριν αλλάξει η χρονιά θα έχουμε επίσημη ρομ android 8

• Ωραία με το καλό να μας έρθει και να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερή με της λιγότερες παιδικές ασθένειες. ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Καλημέρα και χρόνια πολλά,το Σαββατο παρέλαβα το mi 6 Ceramic από το eglobalcentral.eu/ έκανε να μου έρθει 8 μέρες και φυσικά χωρίς τελωνείο και με συνεχείς ενημερώσεις το που βρίσκετε,το πήρα στα 416 ευρώ χωρίς κουπόνι.
      Είμαι άσχετος από κινητά.
      Δυο με τρία πραγματάκια θέλω να ρωτήσω.
      1. Πόσες φορτίσεις πρέπει να κάνω; πρέπει να αδειάσει όλη η μπαταρία και να το φορτίσω κλειστό η όχι;
      2. Πως δουλεύει το φωτάκι για τις ειδοποιήσεις; τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;
      3. Για προστατευτικό οθόνης τελικά ποιο προτείνετε;
      Υ.Γ. MIUI έκδοση: MIUI Global 9.0 Σταθερή 9.0.2 (NCAMIEI) Είναι εντάξει αυτή η έκδοση η όχι;

=============== Δεκ 28th 2017, 4:59pm ===============

Ο/H vaspyr21 έγραψε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά,το Σαββατο παρέλαβα το mi 6 Ceramic από το eglobalcentral.eu/ έκανε να μου έρθει 8 μέρες και φυσικά χωρίς τελωνείο και με συνεχείς ενημερώσεις το που βρίσκετε,το πήρα στα 416 ευρώ χωρίς κουπόνι.
      Είμαι άσχετος από κινητά.
      Δυο με τρία πραγματάκια θέλω να ρωτήσω.
      1. Πόσες φορτίσεις πρέπει να κάνω; πρέπει να αδειάσει όλη η μπαταρία και να το φορτίσω κλειστό η όχι;
      2. Πως δουλεύει το φωτάκι για τις ειδοποιήσεις; τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;
      3. Για προστατευτικό οθόνης τελικά ποιο προτείνετε;
      Υ.Γ. MIUI έκδοση: MIUI Global 9.0 Σταθερή 9.0.2 (NCAMIEI) Είναι εντάξει αυτή η έκδοση η όχι;
      Καλησπέρα στη παρέα,εχω το εξής πρόβλημα εχω ενεργοποίησή σε κάποιες εφαρμογές το notification led για ένα 24ωρο μπορεί και λιγότερο δουλέυει σωστά αλλά μετά όταν μου έρχεται κάποιο μνμ από το instagram δεν ανάβει το φωτάκι αλλά το χειρότερο είναι όταν μου στέλνουν στο viber μνμ δεν μου έρχονται αλλά όταν μπω στην εφαρμογή τότε εμφανίζονται τα μνμ.
      Τι μπορεί να φταίει;;
      Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Αν μπορείτε ενημερώστε με και για τα άλλα που ρωτάω από πάνω.
    • Διαφήμιση
    • Μπες στην εφαρμογή Ασφαλεια ή απο τις ρυθμίσεις -Αδειες-αυτοματη εκκινηση κ τσεκαρε ποιες εφαρμογες θες να ανοιγουν αυτοματα...μετα δωσε κ τα υπολοιπα δικαιώματα κ θα ειααι οκ!!
      Mi 11 pro
    • Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Παιδιά βρήκε κάποιος full body τζαμακι καλό για μπλε Mi6??

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Έχουμε κανεναν από Χαλκίδα; Ξέρουμε αν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο σε κάποιο κατάστημα tempered glass για μι6

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Μπες στην εφαρμογή Ασφαλεια ή απο τις ρυθμίσεις -Αδειες-αυτοματη εκκινηση κ τσεκαρε ποιες εφαρμογες θες να ανοιγουν αυτοματα...μετα δωσε κ τα υπολοιπα δικαιώματα κ θα ειααι οκ!!
      Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.Το αντιμετώπισε κάποιο άλλο μέλος το πρόβλημα αυτό;
      Τι άλλο μπορώ να κάνω;
    • Διαφήμιση
    • Εχεις βαλει δικο σου ηχο να χτυπάει μηπως στο viber?γιατι το ιδιο αντιμετωπιζα κ εγω στο mi5 με τις τελευταίες εκδοσεις του viber...αν ναι γυρνα τον στον ηχο της εφαρμογής κ ξανα δες αν σου έρχονται ειδοποιησεις...μονο αυτο μπορω να σκεφτώ...ας δωσουν κ τα υπολοιπα μέλη τσ φωτα τους...
      Mi 11 pro