Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 135.
-
Ξανα συγχαρητήρια και ευχαριστώ από εμένα, θα συμφωνήσω και εγώ ότι μετά απο 24ωρες χρήση είναι η κάλυτερη arwma για mi4s,αν δωθεί και λύση για 160sms με ελληνικά θα είμαστε σούπερ Ουάου.....
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από gas83: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Παράθεση από geozn8: “Το θέμα είναι ότι σε εμένα σε mi5s δεν το δείχνει έτσι... Κουλό είναι αυτό... Μπορούν τα παιδιά που φτιάχνουν την ελληνική να δουν αυτό το θεματάκι παρακαλώ και να μου πει αν κανεις άλλος με mi5s έχει αυτό το θέμα ??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44433/ ” Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής (άνοιξε την εφαρμογή Μηνύματα και μετά πάτα παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο αφής, το Ξ, της συσκευής), κ…
-
Την κατέβασα από μάιλ γιατί φορούσα stable ,μετά από fr πριν το flash της ρομ όλα δείχνουν σούπερ,μέχρι που ελπίζω να λύθηκε και το θέμα μου με τις αποσυνδέσεις wifi που έχω σε όσες dev έχω περάσει, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά MI 4S(AQUA)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αν υπάρχει kai back up σούπερ,έτσι βρήκα λύση εγώ μετά από πολύ κοπο
-
Ακριβώς,μετά από ατελείωτες δοκιμές και συνδιασμούς rom με twrp κατάλαβα ότι πρέπει να περάσω androind 7 (έγινε μονο με fastboot)όσες προσπάθειες έκανα με twrp επερνε μόνο ρομ πάνω σε 5.1,έτσι μετά από official miui 9μπηκε το δικό μας twrp και όλα ρολοι =============== Οκτ 5th 2017, 8:58pm =============== Μην το καθυστερεί καθολου fastboot andoind 7 ,twrp 3.1.0.0 miui hellas και μετά δοκιμάζει οποία ρομ πάνω σε androind 7
-
Δοκίμασα ότι twrp υπάρχει ακόμα και από libra, που διάβασα ότι ταιριάζει σε mi4s,το δικό μας(twrp 3.1.0.0) πάνω σε androind 7 δουλεψε άψογα,όλα τα άλλα δούλευαν σωστά μόνο σε anroind 5.1αυτο κατάλαβα εγω.ελπιζω να μην σας μπερδέψω σε κάτι.
-
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ..αν μιλάμε για το mi4s κάνε τα παρακάτω βήματα που έκανα.fastboot την miui 9 οπότε κατά ευθείαν και androind 7,μετά twrp 3.1.0.0 μετά έβαλα την dev miui 9 7.9.21 και από εκεί γύρισα με το twrp σε 8.5.2.0 stable, πάντα με wipe dalvik art ,cache,data . Εννοείτε μπορείς να μην βάλεις καθόλου 7.9.21και να δοκιμάσεις απ ευθείας stable απλά ανέφερα ακριβώς τι έκανα και όλα πάνε ρολόι, εύχομαι να βοηθήσω και να υσηχασεις γιατί εγώ 2μερες τρελαθηκα
-
Υπαρχει περίπτωση να φταίει το κανάλι και να επηρεάζει μόνο την dev ρομ? Η το κανάλι που είναι τα ρούτερ να επηρεάζει μόνο το δικό μου κινητό και όχι το redmi 3sπου είναι δίπλα μου?
-
Μονο σε αυτά τα 2 ρουτερ είμαι πολλές ώρες δεν ξέρω σε άλλα ,το έκανε και σε ένα τρίτο που έκλεβα από γείτονά αλλά είχα οριακό σήμα και δεν το λαμβάνω υπόψιν μου,το θέμα είναι ότι αν δεν είναι από ρομ ποια ρύθμιση είναι απο τη συσκευή?η ποια ρύθμιση από ρούτερ?αν ήξερε κάποιος ποια είναι μπορώ να προγραμματίσω ρούτερ λόγω της δουλειάς μου,απο σύσκευη πείραξα ότι βρήκα αλλά καμία διαφορά
-
Με την stable rom δεν το έχω, στρώνει το κινητό κατά 95%,(το 5%το αφήνω για φυσικά αίτια)απλά δεν υπάρχει με Ελληνικά σε miui 9ακομα
-
Καθομαι διπλα δίπλα με τη κοπέλα μου που εχει redmi 3s με global stable rom και δουλεύει καμπάνα,δεν είναι από ρούτερ
-
Οταν λειτουργεί, εκεί που βλέπω μια σελίδα καταλαβαίνω ότι δεν έχω ιντερνέτ και πάω στις ρυθμίσεις βλέπω ανοιχτό το wifi και είμαι αποσυνδεμενος,άλλες φορές πατάω και συνδέεται και άλλες φορές δεν συνδέεται και γράφει "αποθηκευμένο"και κάποιες άλλες πρόβλημα ταυτοποίησης...
-
Δεν απενεργοποιειται ,αποσυνδέεται σε 2διαφορετικα ρουτερ που δουλεύω συχνά και στο ένα είμαι πολύ κοντά , έχουμε κάποια υποψία εκτός από Rom? Γιατί η aroma miui 9 με βόλεψε πάρα πολύ για την δουλειά μου (συστήματα ασφαλείας) με τη λειτουργία split screen, το έκανε και σε προηγούμενες εκδόσεις,νομίζω και σε dev miui 8
-
Τέλεια ευχαριστώ και παλι
-
Όλα κομπλέ και με το back up Βασίλη, από τη κόλαση στο Παραδείσο σε μια μέρα =============== Οκτ 4th 2017, 9:45am =============== Καλημέρα σε όλη την παρέα,Ξέρει κάποιος αν η stable rom η τελευταία για το mi4s έχει OTA UPDATE για να έρθει ειδοποίηση για miui 9 Έχω πρόβλημα με την dev τελικά και πάλι, κάνει αποσυνδέσεις και πρόβλημα ταυτοποίησης το wifi
-
Εκανά χειροκίνητο back up ,πήρα τον φάκελο με το τοπικό αντίγραφο που έκανα όταν ήταν σε miui 8 και τώρα προσπαθώ να βρω τον φάκελο που θα τον επικολλήσω για να τον δει η συσκευή και μετά είμαι τέλειος (αν το καταφερω) !!!