Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 135.
-
Ναι πέρασα την stable official και μετά από εκεί ξεκίνησε το θέμα και δεν μπορώ να γυρίσω στην δικιά μας,δεν θυμάμαι αν είχα το τελευταίο twrp ομως, υπάρχει. fastboot με ελληνικά και androind 7 ? =============== Οκτ 3rd 2017, 8:50pm =============== μετα απο fastboot της miui 9 περασα και την δική μας με αρωμα script ,τέλος καλό με πολύ ζορι..ευχαριστω πάρα πολυ για την ανταποκριση και την βοήθεια!
-
το εχω κανει αυτο και δεν καταλαβα γιατι εχασα το back up μου απο το mi cloud,μεγαλη ζημια,δυσκολευομαι τωρα με το twrp να περασω απο android 5.1 kai miui 8 σε androind 7 ,δεν αφηνει με τιποτα,εχω δοκιμασει πολλες rom και εννοειτε παντα wipe dalvik,data cache ,αναλογα την περιπτωση.θελω το androind 7 για να περασω σε miui 9...τρεχει και την αρωμα ρομ την τελευταια DEV αλλα μετα δεν ανοιγει το κινητο ,βγαζει το logo σβηνει
-
Έχω βάλει παρά πολλές, είχε την τελευταία dev και την stable από εδω,πήγα να περάσω την επίσημη global stable για να πάρω ota update όταν βγει η miui 9 stable
-
Τώρα έχω twrp 3.1.0.0 γιατί δεν περνάει το πιο καινούριο και rom...
-
Ευχαριστώ και εσένα derveni για την βοήθεια σου! =============== Οκτ 2nd 2017, 1:01pm =============== Καλησπερα ξερει καπιος να μου πει τι σημαινουν τα μν "E:/unable to /twres/language/zx-xml " και "failed to map file '/sbin/coffage-no-verify.zip[/i] "μου το βγαζει οταν κανω flash οποιαδηποτε ρομ απο twrp και μετα δεν ανοιγει το τηλ κολαει στο logo η σβηνει,ταλαιπωρουμε 2 μερες,εχω περασει ολα τα twrp εκτος το 3.1.1.1 γιατι δεν μου το ανοιγει και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση απο androind 5 σε no…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
στην προσπαθεια μου να περασω official stable rom λογω προβληματος wifi εμεινα απο TWRP και ενω κανω τη διαδικασια μεσω fastboot και εξελισεται κανονικα οπως λενε οι οδηγιες εδω δεν το ανοιγει με τιποτα για να εγκαταστησω κατι αλλο,κανω τη διαδικασια unbrick με flash tool απο pc και δεν κανει εγκατασταση κατι αλλο,εχει κολησει στην 8.5.1.0 ,το κινητο ανοιγει και κρασαρει απο μονο του τα παντα,βγαζει μν συνεχεια "δυστηχως η διαδικασια com.and....τι μορω να κανω?
-
Η global θα έχει Ελληνικά?
-
αν κατάλαβα καλά εννοείς την κινεζική rom? Και αν ναι ,αυτή που φοράει το redmi 3s stable απο το Γερμανό από ποια πηγή εγκαταστάθηκε ?
-
Επισημη θεωρείτε και η multilanguage από το ,site της Ευρώπης?
-
Ευχαριστω πολύ για την ανταπόκριση Ειρήνη,η κοπέλα μου έχει το redmi 3s με stable rom miui 8 που αγόρασε από το Γερμανό και ο updater της δουλεύει κανονικα,έχει δεχθεί ειδοποίηση 2-3 φορές για update,πια η διαφορά με εμένα που την πέρασα από εδώ?
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Λόγω προβλήματος αποσύνδεσεων του wifi μέ την 7.9.21αλλα και με 5-6 προηγούμενες developer vesion στο mi4s, έκανα flash την stable rom και φαίνεται ότι λύθηκε το πρόβλημα, θέλω να ρωτήσω αν με την stable rom λειτουργούν τα ota update και αν θα ειδοποιηθω για την stable miui9?
-
Αποσυνδέσεις WI-FI σε MI4S
ΜήνυμαΕτσι ακριβώς , πολύ σωστά, με αυτή την rom που έχω θα πάρω ειδοποίηση για την 9 stable απο τον updater?την δούλεψα αρκετά και με βόλεψε πολύ!!
-
Μήνυμαοκ ευχαριστω πολυ την εκανα εγκατασταση,τωρα το αντιγραφο μου και περιμενω.....καλη τυχη =============== Σεπ 29th 2017, 5:15pm =============== Στις 6ωρες που είναι το τηλέφωνο με stable rom δείχνει μεγάλη σταθερότητα στο wifi και συνδέεται κατ ευθείαν από μεγαλύτερη απόσταση, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω stable για miui 9.περασα την 8.5.2.0, υποστηρίζει OTA update αυτή η rom η πρέπει να κάνω κάτι?
-
ΜήνυμαΑνυσηχητικο αυτό... Και το κάνει από την αρχή που το πηρα, βέβαια φορούσε fake rom, βέβαια η συσκευή δεν έχει μείνει μέρες ποτέ με stable rom και ελπίζω σε αυτό πλέον και ειδικά σε αυτές που θα έρθουν με miui 9,θα κάνω τώρα την αλλαγη και θα ενημερώσω εδώ ... Ευχαριστώ πολύ για την ωανταποκριση , ίσως και μέχρι το μεσημέρι να έχει φανεί, υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα hardware?
-
ΜήνυμαΕπειδή δεν έχω pc αυτή τη στιγμή να γυρίσω σε stable απο twrp? Θά μπορέσω να καταλάβω έτσι αν το πρόβλημα είναι στην developer?