Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 274.
-
Άνοιξα αυτό το θέμα για να μπορούμε να συζητήσουμε για ότι αφορά το πολύ συμαντικό θέμα της φόρτισησης της μπαταρίας και γενικά τις μπαταρίας του κινητού μας. Πιστεύω πως είναι ένα από τα σοβαρά θέματα -διότι όλοι θέλουμε όσο περισσότερο ενεργή την συσκευή μας-, αλλά πολύ αμφιταλαντεύομενο και έτσι ίσος καλύτερη αντιμετώπιση του είναι μια συζήτηση ώστε να πει ο καθένας ή να παραθέσει τις δικές του απόψεις - εμπειρίες ή τεκμηριωμένες αναφορές πάνω στο θέμα. Για να αρχίσουμε λοιπόν να πούμε μερικά…
-
Μόλις πείρα το mi3. Βλέπω μια εφαρμογή ονομαζόμενη "Καιρός", και πατώντας την προσπαθώ έπειτα ( ενώ έχω ανοίξει και wifi και GPS ), να βρω την περιοχή μου. Από το "Locate" δε βρίσκει κάτι, αλλά και πατώντας μετά στην αναζήτηση μου λέει συνεχώς "Can't connect to the network". Τι παίζει; Μήπως εγώ πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση παραπάνω ( πέρα από την ενεργοποίηση wifi & GPS ) ή μήπως δεν είναι διαθέσιμη για Ελλάδα ; Ευχαριστώ.
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “από κει που το πήρες δεν κάνουν μαγκιές , μια χαρά είναι για να δεις αν είναι αυθεντικό (είναι) , υπάρχει εφαρμογή .......... (admin πως την λένε,( δεν ανοίγει το mi3w)) και τρέξτην (προ εγκατεστημένη στην Ελληνική rom ) ” Συγνώμη να σε διωρθώσω, δεν είναι "μαγκιές" αλλά "π@......ς" Anyway Είναι από που το βλέπεις τώρα; π.χ. από τον επεξεργαστεί κτλπ που λέει η xiaomi πως έχει και όντως τα βλέπεις πως είναι και σε εμένα; Παράθεση από tora33: “αν δεν βρεις στις επιφάνειες ερ…
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tassos: “Μου έβγαλε μια ειδοποίηση για κάτι λεξικά δεν την διάβασα καλά δε θυμάμαι και πάτησα κάτι και την έχασα..” Αντε μεγειές και καλορίζικο το τερατάκι σου... Για το λεξικό θα ήταν καμμία ειδοποίηση από το SwiftKey για να προσθέσεις γλώσσες & λεξικά. Είναι σύγουρο πως θα σου ξαναβγάλει την ειδοποίηση....” Ευχαριστώ πολύ φίλε! Λεξικό... SwiftKey δε βλέπω κάποια τέτοια εφαρμογή.. πάντως αφού λες θα ξανά βγει θα το δω και τότε και θα το ψάξω κιόλας γιατί δε …
-
Ελληνικοι χαρακτήρες σε DIALER
Tassos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕμένα παιδιά που μόλις πείρα και εγώ το mi3 μια χαρά δουλεύει στις επαφές! Και ελληνικά βλέπω, και μπορώ να γράψω και η αναζήτηση δουλεύει μια χαρά και με τα Ελληνικά!
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από caeser: “Χαχαχα! Ρεεεε... κινητό αγόρασε, όχι τρακτέρ! Έλεος!” καλό επηρεάστηκε από το βίντεο edit γιατί το άλλαξες !!! , καλό ήταν , (ήταν αυθόρμητη πλακίτσα , χωρίς να προσβάλει)” Βρε δεν άλλαξα τίποτα. Δύο διαφορετικά ποστ είναι... :)” αχαχαχαχ όχι βρε μάγκες είπαμε χααχαχ αλλά όσο να ναι αν προστάτευε από τα κλειδιά π.χ. αν ξεχαστείς καμία φορά κτλπ.. να μην γρατσουνιέται πολύ εύκολα δηλαδή. Οπότε για πείτε μου γιατί από τα λεγόμενα το…
-
Ναι να ρωτήσω ήθελα, γιατί και εγώ νόμιζα πως στης 16 θα βγει η νέα ROM (v 6 ) και θα ήμαστε πανέτοιμοι να την χρησιμοποιήσουμε, αλλά είδα πως είναι beta. Αν δουλεύει έτσι όπως μου λες ή όλη φάση είναι πολύ ωραία τότε οκ, και απολύτως σεβαστό, ευχάριστο - και πολύ έξυπνο και ωραίο - beta tests να μπορεί να κάνει και ο μέσος χρήστης. Μάλιστα, οκ ευχαριστώ πολύ που με ενημερώσατε. Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε όλα είναι μια χαρά.
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “αν δώσεις αρκετό χρήμα , ναι , με 2 δολάρια, τι να πω , μακάρι να είναι έτσι.... edit for Xiaomi Note 2 Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Note 2. for mi3w Premium Tempered Glass Screen Protector Screen Guard for Xiaomi Mi3” Μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ φίλε, πάλι καλά που μου το είπες! Με σώνεις για ακόμη μια φορά Οπότε το μουφέ από την merimobiles δε θα το βάλω - καλά δε θα κάνω; -, ( με ξεγέλασε λίγο έτσι.. :P ) τέλος πάντων περιμένω ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΉ ΣΕ ΣΤΙΓΜΉ το κινητό κ…
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “καλά έκανες για να μην λερώνεις την οθόνη ,” Μόνο για να μην λερώνει η οθόνη; Δηλαδή αντικειμενικά, δεν δίνει και καμία τρελή προστασία ;
-
Παράθεση από daplum: “βαρεθηκα με την xiaomi.... αντε να περιμενουμε το mi3...βγαινει μετα απο 2-3 μηνες...... τωρα αντε να περιμενουμε το mi4 και τωρα βγαινει και τωρα ερχετε και και...... τωρα εχουμε το miui v6..... τεσταρε το το ρημαδι και ανακοινωσε οτι θα κυκλοφορησει την ταδε του ταδε μηνα ... τι μας λενε beta του betα probeta τρομπετα.... τι πολιτικη ειναι αυτη.... miui v6 στις 16 για 1000χρηστες στις 22 αλλοι 10000χιλ στιςς 31του αγιου Παντελεήμονα αλλοι 15000χιλ και το καλοκαιρι του 201…
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑπό την merimobiles.com στην παραγγελία μου έβαλα και αυτό το "Screen Protector [+ $1.99]", είναι αυτό εδώ που δείχνει και το βίντεο : youtube.com/watch?v=AGRV2bJspe4 Και είναι όντως τόσο καλό παιδιά; Δεν ήξερα πως υπάρχουν τέτοια τζαμάκια..
-
αποστολή πληροφοριών από xiaomi
Tassos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦφφ.. Είπες κανείς ότι δε θέλει να βοηθήσει την MIUI ; Δε νομίζω. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει όμως ο πλήρης έλεγχος της συσκευή μας. Το φεύγει και τι έρχεται σε αυτή. Παράθεση από SomniusX: “.....αποσφαλμαστοποιείται καθαρά από τον κόσμο της, τους ίδιους τους χρήστες....” Ωραίο ο χρήστης δηλαδή να στέλνει αυτός τα reports ή τα logs που χρειάζονται και απευθύνονται καθαρά και συγκεκριμένα σε κάποιο bug του συστήματος. Όχι να μας τραβάει δεδομένα όποτε γουστάρει και ότι γουστάρει η xiaomi - …
-
αποστολή πληροφοριών από xiaomi
Tassos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαUpdate : Η Xiaomi απολογείται για τη συλλογή πληροφοριών χρηστών.
-
Edit : ( Τα έσβησα τα προηγούμενα για να μην σας γεμίζω με άχρηστες πληροφορίες ) Τελικά σήμερα το πείρα στα χέρια μου έπειτα από ακριβώς 18 ημέρες. Πολύ καλά νομίζω είναι ( Άσχετα που εμένα μου φάνηκαν σαν 18 μήνες χαχαχα ) Το παρείγειλα από την merimobiles.com στην 4 Αυγούστου 2014 και έφτασε στα χέρια μου της 21 Αυγούστου 2014. Sigmatauiotagammamuiota3CC0tauupsilonpiomicronalphapi3CC02014-08-21145426.png Sigmatauiotagammamuiota3CC0tauupsilonpiomicronalphapi3CC02014-08-21084751.png Σας ευχαρισ…
-
Tassos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “ όπα , μάλλον εννοείς στο κινητό , όχι μετά να τα ανεβάσουμε στο ΄φόρουμ screenshots , στο κινητό μας στην notification bar (δηλαδή κατεβάζεις στην οθόνη την "κουρτίνα) και έχει επιλογή , εκεί που είναι το wifi κ.λ.π εναλλακτικά πατάς παρατεταμένα το power και το volume down” Ναι αυτό εννοούσα πως τα βγάζετε από το κινητό. Οπότε είτε με το Power & Volume Down ( στο Mi3 πάντα αυτά ) είτε υπάρχει όπως είπες ( και θα το δω μόλις επιτέλους πάρω στα χέρια μου την συσκευή μου ^_^…
-
Περίμενα να έχω περισσότερη ενημέρωση από την EMS. Order Date: 4th Aug 2014, πήγε 12 και η ενημέρωση είναι ελλιπής από εχθές εδώ το ίδιο λέει : Sigmatauiotagammamuiota3CC0tauupsilonpiomicronalphapi3CC02014-08-12162525.png Και στην ΕΛΤΑ δε υπάρχει τίποτα ακόμη. Ίσος είναι και η ανυπομονησία μου, αλλά περίμενα λίγη περισσότερη ενημέρωση για το που βρίσκεται το πακέτο μου και πότε περίπου θα φτάσει στα χέρια μου.
-
Tassos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “ χρησιμοποιώ της miui (το προεγκατεστημένο ) πηγαίνω στις επαφές και υπάρχει δεξιά Ελληνικό αλφάβητο , και στα αγαπημένα έχω τις επαφές που επικοινωνώ συχνά” Τότε ποιο είναι το πρόβλημα; Πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα; ( Με ποιο πρόγραμμα βγάζετε αυτά τα screenshots ; )
-
Tassos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “ edit αν διάβασες τα παραπάνω , πιστεύω κατάλαβες” Δε καταλαβαίνω, είναι το σημείο που βλέπουμε τις επαφές μας; Στην πρώτη εικόνα τις βλέπεις από το πρόγραμμα που έχει η MIUI ROM μας και δεν έχει ελληνικά (άρα δεν μπορείς να αναζητήσεις με ελληνικά), ενώ στην δεύτερη εικόνα τις βλέπεις από άλλο πρόγραμμα που σου επιτρέπει και τα ελληνικά; ( είναι καλό, ποιο ; ) Ευχαριστώ.