Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 274.

• Πραγματικά της αξίζει πολύς σεβασμός και πολλά μπράβο για αυτή της την κουλτούρα και τον σεβασμό στους πελάτες της. Όπως λέτε, πραγματικά με αυτό τον τρόπο γίνεται υπόδειγμα σε όλους τους άλλους! Μπράβο της! Μας κάνει όλους υπερήφανους πελάτης της για αυτό και μόνο το λόγο! Γιατί όμως μπορεί να πάνε σε MIUI 9 και να μην έχουν ταυτόχρονα και την τελευταία έκδοση του Android ;

• Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτά τα νέα. Μπράβο στην Xiaomi! Είναι κάτι που την διακρίνει και την ανεβάζει πολύ σαν εταιρία, το ότι συνεχίζει να υποστηρίζει και τις παλιές συσκευές! Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος υποστηριχτής της και πελάτης και χαίρομαι που θα περάσω και την τελευταία ROM της στο Xioami Mi3! Πραγματικά της αξίζουν συγχαρητήρια για την ROM της. Είναι υπόδειγμα η συμπεριφορά της στους πελάτες της. Μπράβο της και μπράβο σας παιδιά! Παράθεση από MIUI_ART: “Σε ότι αφορά την πλήρη μ…

• Πλέον βγαίνουν ROM για το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Χαίρεται παιδιά. Ήθελα να σας ρωτήσω αν πλέον βγαίνουν ROM για το Mi3 ; Ίσος σας ακουστεί κουλή η ερώτηση μου, αλλά σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε αυτή την παλαιά ναυαρχίδα...! Ευχαριστώ.

• Έχω μερικές απορίες περί του MiCloud και τι συμβαίνει πλέον με αυτό. Καταρχήν παλιά είχα ακούσει πως αν έκανες εγγραφή σου έδινε αρχικά κάποιο χώρο και έπειτα ανά ένα χρόνο +1 GB. Αυτό ισχύει ; Κατά δεύτερον στην τελευταία stable που έβαλα, μου βγάζει που και που κάτι ειδοποιήσεις από το MiCloud , αλλά σαν εφαρμογή δεν την βλέπω εκεί που είναι η εφαρμογές. Τι παίζει; Γιατί δεν εμφανίζεται "στην επιφάνεια εργασίας" όπως εμφανίζονται όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές; Πάντως από τις Ρύθμισες -> Εφαρμογέ…

• Παράθεση από stamatisv: “Αν και δεν είμαι ειδικός, my 2 cents: 1) Σχετικά με το Dolby Atmos, είναι μια εφαρμογή που έχει γίνει port για την ενίσχυση του ήχου με την συγκεκριμένη τεχνολογία της Dolby. 2) Σχετικά με το "Τηλεχειρισμός" , αν είναι το Mi remote που φαντάζομαι, είναι μια εφαρμογή για να μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπέρυθρες. Διαλέγεις τη συσκευή (πχ TV, aircondition κλπ), μετά μάρκα και τέλος κάνεις calibrate την εφαρμογή για να επικοινωνήσει με τη συσκευή σαν remote control. Δεν γνωρ…

• Παράθεση από chrdes: “Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό δεν μπορείς να πάρεις e-mail. Άστο ενεργοποιημένο και θα παίρνεις. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Μάλιστα, αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Πάντως δεν είναι λίγο κακό και περιοριστικό αυτό; Πίστευα πως κάπως έχεις την δυνατότητα να επιτρέπεις σε επιλεγμένες εφαρμογές να δρουν μόνες τους.

• Έπειτα από την πολύ πρόσφατη εμπειρία μου με το Xiaomi Mi Band 2, και την εφαρμογή Mi Fit εφόσον έμαθα πως κυκλοφορεί και ακόμη μία επί πληρωμή μου μπήκε η ιδέα για την υλοποίηση μιας δική μας/ου εφαρμογής που να χειρίζεται το Mi Band. Καταρχήν, το Mi Band 2, android τρέχει; Κατά δεύτερον, η άλλη εφαρμογή που υπάρχει στην αγορά, είναι από την ίδια την εταιρία ή από ανεξάρτητη; Τέλος θα μπορούσαμε να κάνουμε μια δική μας εφαρμογή όπου να χειρίζεται το Mi Band 2 ; Δίνει τίποτα η Xiaomi για αυτό το…

• Έχω ρυθμίσει στον προ-εγκατεστημένο e-mail client "Mail", τον λογαριασμό e-mail μου. Θέλω να κοιτάει ανά 10 λεπτά για καινούρια e-mails και να με ειδοποιεί. Έτσι από τις ρυθμίσεις λογαριασμού έχω βάλει: Συχνότητα συγχρονισμού Κάθε 10 λεπτά . Όμως δεν το κάνει, δεν κοιτάει για νέα e-mails και δεν με ειδοποιεί ( παρά μόνο αν το κάνω εγώ χειροκίνητα ). Από τις ρυθμίσεις, στον "Συγχρονισμό", τον έχω απενεργοποιήσει τον αυτόματο. Δε το θέλω κυρίως για άλλες εφαρμογές, ώστε να ελέγχω τι αποστέλλει το …

• Εφαρμογή Ασφάλεια ( Security )

Tassos - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Ποια rom είναι που βγάζει αυτά που βλέπουμε στα screenshots? ” Ναι έχεις δίκιο, συγνώμη το πρόσθεσα μόλις και στο αρχικό post, εγώ έχω την τελευταία stable V8.1 έκδοση όπου κατέβασα από εδώ.

• Εφαρμογή μηνυμάτων sms

Tassos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Και τι σε απέτρεπε από το να ρωτήσεις? Η ακόμα να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία Αναζήτησης στο Forum?Παράθεση από Tassos: “Και τώρα ακόμη, τι κάνει δηλαδή αυτή η εφαρμογή; ” Το εξης απλό, με βάσει κάποιο κριτήριο (συνήθως το πόσους αριθμούς έχει το κάθε νούμερο που είναι καταχωρημένο στις επαφές) πάει και βάζει ένα προθεμα. Η μπορει και να το σβήσει! ” Όσο αφορά το ψάξιμο που δεν έκανα, έχεις απόλυτο δίκιο, ζητώ συγνώμη κιόλας και σε ευχαριστώ πάρα πολύ που έκατσες να μου ε…

Μήνυμα

Όπως είπα εξ αρχής, δεν είναι πράγματα που έχουν ίσος να κάνουν μόνο με την μετάφραση... Αλλά ίσος είναι και η μετάφραση, διότι δείτε την παρακάτω εικόνα : 1AgyhK4.png Εδώ όπως μπαίνεις στην εφαρμογή, σου φαίνεται σαν να έχει μια ανομοιομορφία στην γλώσσα. Προσωπικά δε με πειράζει εκεί που λέει "SMS", αυτό φαίνεται κομπλέ στον οποιοδήποτε, αλλά εκεί που λέει "Contacts" π.χ... ίσος θα έπρεπε να λέει "Επαφές". Το θέμα μου εμένα πάντως δεν είναι να γίνεται μετάφραση σε όλα και να χάνετε το νόημα, α…

• Εφαρμογή μηνυμάτων sms

Tassos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτό το "λάθος" υπάρχει σε όλες της ρομ γι αυτό χρησιμοποιούσαμε το number fixer για να διορθώνουμε τους αριθμούς.. Μπορείς να το βρεις στο playsotre αν δεν το χεις. ” Άντε ρε φίλε.. είδες δε το ήξερα, πρέπει μάλλον κάτι να κάνουμε και για αυτό. Τι εννοώ. Εγώ τόσο καιρό αυτή την εφαρμογή NumberFixer την έβλεπα μέσα, αλλά ποτέ δεν την χρησιμοποιούσα μάλιστα μπορεί να την διέγραφα κιόλας. Δεν την χρησιμοποιούσα γιατί δεν ήξερα τι έκανε. Και τώρα ακόμη, τι κάνει δηλαδή αυτ…

Μήνυμα

Θέλω να σας αναφέρω κάτι όπου διαπίστωση την τελευταία stable V8.1 έκδοση όπου κατέβασα από εδώ, προς συζήτηση. Δεν ξέρω αν εμπίπτει στην μετάφραση ή στην δομή της ίδιας της εφαρμογής "Ασφάλεια". Συγκεκριμένα, θα σας πρότεινα στην εφαρμογή "Ασφάλεια" -> "Δικαιώματα" , να ελέγχατε λίγο την μετάφραση από την άποψη... δε ξέρω πως να το... να βγάζει καλύτερο νόημα. Αυτό που θέλω να πω, γεμάτος με πρόθεση ώστε να βελτιώσουμε την ROM μας και μόνο, είναι πως θα μπορούσατε ίσος και εσείς ακόμη με την με…

• Εφαρμογή μηνυμάτων sms

Tassos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Έχω λίγες ώρες την τελευταία stable έκδοση όπου κατέβασα από εδώ. Θέλω να σας αναφέρω και να συζητήσουμε το ακόλουθο ζήτημα που διαπίστωσα για την εφαρμογή μηνυμάτων ( "Μηνύματα" ). Συνοπτικά αυτό που διαπίστωσα εγώ, και δε το θεωρώ τόσο σωστό, είναι πως όταν ο αριθμός είναι με +30 μπροστά και τον έχεις αποθηκευμένο χωρίς το +30, τότε η εφαρμογή "Μηνύματα" τον αντιλαμβάνεται σαν διαφορετικό ( τον βάζει σε ξεχωριστή "συνομιλία" ) στα μηνύματα. Αναλυτικότερα, είχα στείλει σε μια επαφή από το κινητ…

• Αυτό που ήθελα να ρωτήσω πρώτα από όλα, είναι, τι παίζει με αυτές τις εφαρμογές ; Τι είναι, τι προσφέρουν ; Γιατί είναι προεγκατεστημένες πλέον ( ειδικά το Dolby Atmos που μπήκε πρόσφατα ) Αυτό που με παραξένεψε ακόμη περισσότερο είναι πως σε εμένα που έχω την stable έκδοση, 1ον : Την εφαρμογή "Τηλεχειρισμός" ιδιαίτερα, δεν μπορώ να την διαγράψω από το σύστημα μου. Γιατί; 2ον : Ακόμη χειρότερα, από την εφαρμογή "Ασφάλεια" -> "Δικαιώματα" , δεν μπορώ να της αφαιρέσω δικαιώματα. π.χ. την τοποθεσία…

• Παράθεση από kostakislarisa: “Θεμα μεταφρασης ειναι καθαρα μην αγχώνεσαι. Για το md5 ναι ετσι γινεται. ” Είπα μήπως τυχόν δεν έγινε σωστή εγκατάσταση των ελληνικών. Να σε καλά.

• Παράθεση από kostakislarisa: “Ωραιος ειδες ξεχασα να σου πω οτι πρέπει να βάλεις το twrp για να βάλεις την ελληνική.. και σόρρυ για χθες. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. ” Να σε καλά φίλε για όλη την άμεση βοήθεια!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το εκτιμώ ιδιαίτερα, είσαι φοβερός. Ναι ανακάλυψα πως ήθελε και αυτό με το TWRP Recovery. Πάντως επί τη ευκαιρία που το σχολιάζουμε, όταν έκανα εγκατάσταση την rom ( αυτήν από εδώ ), κατά την εγκατάσταση έλεγε : Source Code (3 lines) Αυτά μου τα έβγαζε ξέρετε κατ…

• Παράθεση από spideman3: “@Tassos Δεν χρειάζεται το Mi3 ξεκλείδωμα βάλε την rom στο κινητό και μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση κάνε εγκατάσταση ίσως πρέπει να ονομάσεις την rom update για να την διαβάσει. Και μετά την εγκατάσταση θα έχεις το TWRP ” Παράθεση από makis1024: “Ξεκλειδώνεις πρώτα και συζητάμε. XTRV the Greek miui definition ” Σε ευχαριστώ πολύ... αλλά... Παράθεση από spideman3: “@makis1024 Στο Mi3 αναφέρεται ο @Tassos το οποίο έρχεται με ξεκλείδωτο bootloader είναι συσκευή του 2014. …

• Παράθεση από makis1024: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/6071-Unlock-Tool/#files Τσίμπα Να υποθέσω ότι φοράς Official dev ρομ, έτσι; XTRV the Greek miui definition ” Ωραίος.. ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο άμεση απάντηση. Θα σου πρότεινα να προσθέσεις τον σύνδεσμο και στο αρχικό post για να είναι ακόμη πιο ολοκληρωμένο. Όχι, δε φοράω official dev, εγώ επειδή προέρχομαι από ένα μεγάλο κόλυμα της συσκευής, ήμουν σε αυτό εδώ το σημείο, και έβαλα τέλος πάντων την Latest Global Stable Version Fast…

• Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτόν εδώ τον κατατοπιστικότατο οδηγό. Όμως δυστυχώς κατέληξα με κλειδωμένο τον BootLoader στο Xioami Mi 3 , σωστά; : yCN4dBF.png Λες να τρέξουμε το Mi Unlock Tool, αλλά δε μας λες που θα το βρούμε. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα σύνδεσμο προς αυτό το εργαλείο παρακαλώ ; Ευχαριστώ πάρα πολύ.