Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 274.
-
Παράθεση από fagib2002: “Παράθεση από Tassos: “Από ότι βλέπω υπάρχουν πολύ σπαστικά bugs στην τελευταία ενημέρωση της MIUI 6 για τα Mi3-4 .; Βασικά βλέπετε γενικά πολλά σπαστικά bugs στην MIUI 6 ; Είμαι στην 5 εγώ ακόμη και από σαββατοκύριακο σε σαββατοκύριακο κάθε φορά λέω να αναβαθμίσω, αλλά τελικά όλο το αφήνω..” Με τις τελευταίες 4 rom δεν ειχα καποιο θέμα παντως.” Α! οκ ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου.
-
Πάντως από ότι βλέπω, δηλαδή από την MIUI 6 υπάρχει αρκετή έως πολύ δυσαρέσκεια - απογοήτευση, σωστά; Πάντως εγώ ότι και να είναι πιστεύω πως θα φτιάξουν τα πράγματα, απλώς θέλουν χρόνο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα δούμε... Ίσως τις αφήσουμε ως συλλεκτικά κομμάτια... :D” Να τις αφήσετε αμετάφραστες εννοείται; Πάντως όντως σαν τελευταία συλλεκτικά κομμάτια θα είναι χααχααχ
-
Από ότι βλέπω υπάρχουν πολύ σπαστικά bugs στην τελευταία ενημέρωση της MIUI 6 για τα Mi3-4 .; Βασικά βλέπετε γενικά πολλά σπαστικά bugs στην MIUI 6 ; Είμαι στην 5 εγώ ακόμη και από σαββατοκύριακο σε σαββατοκύριακο κάθε φορά λέω να αναβαθμίσω, αλλά τελικά όλο το αφήνω..
-
Εγώ που έχω στο κινητό μου την "xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22" αυτή δεν είναι η τελευταία MIUI 5 ROM ; Αυτή πάντως η τελευταία MIUI 5 που λένε να κυκλοφορήσουν τώρα, σκέφτεστε να την μεταφράσετε; Ευχαριστούμε πολύ πάντως για την ενημέρωση! Είναι πολύ ωραία τα νέα!
-
Ευχαριστούμε πολύ & μπράβο σας μάγκες. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από BHacker: “Παιδια θελω να παρω το xiaomi mi3w τα 64 gb. ποια ειναι η χαμηλοτερη τιμή που μπορω να το βρω κ απο που; επισης βρηκα αυτο εδώ αλλα το φοβαμαι μηπως ειναι fake : Original Xiaomi MI3 M3 Quad Core 2 3GHz 64GB ANDRIOD4 3 3G Smartphone Unlocked | eBay” Έχω διαβάσει σε θέμα εδώ μέσα πως κάποιος έχει εξαπατηθεί από το e-bay, εγώ θα σου πρότεινα το merimobiles.com ( από το οποίο πείρα και εγώ πριν λίγο καιρό το Mi3w των 16Gb ). Επίσης ( αν και για κάτι λεπτά μιλάμε τώρα ) στο mer…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tassos: “και πως γίνεται να βρίσκει με το internet την ακριβείς τοποθεσία μου;” Μέσω της IP σου. Και στην ουσία αυτή την πληροφορία την δίνουν οι πάροχοι. Κάνε μόνος σου μια αναζήτηση με κριτήριο την IP σου σε site όπως αυτό. Απλά δεν ξέρουν την ακριβή διεύθυνση σου :evil:” Μέσω της ip μου δε μπορεί να βρει και την πόλη που βρίσκομαι.
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤι στην 6 είναι standard εκεί; Δε φεύγει όπως στην 5 ;
-
Παράθεση από tora33: “ τις ρυθμίσεις τις έχεις σωστά π.χ. άνοιξε το widgets του "καιρός" , χωρίς gps , μόνο Internet η wifi θα βρει την τοποθεσία σου , αν πας σε άλλη τοποθεσία , θα εμφανίσει εκείνη την τοποθεσία ,” Γίνεται να το ρυθμίσω ώστε να μην γίνεται αυτό; ( και πως γίνεται να βρίσκει με το internet την ακριβείς τοποθεσία μου; )
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tassos: “ Ένα "fix για το Network Location" που δίνεται τι είναι; Τι παίζει; ” Σε κάποιους φίλους παρουσιάστηκε δυσλειτουργία με την συγκεκριμένη λειτουργία (δεν εντοπίζεται η παρούσα θέση του κινητού) . Αν σε σένα δεν εμφανίζεται δεν χρειάζεσαι το fix.” Παράθεση από MIUI_ART: “Να συμπληρώσω..... χωρίς ενεργό το GPS !!!! Που είναι το ζητούμενο. Να βρίσκει δηλαδή την τοποθεσία σου με χρήση του WiFi ή του δικτύου κινητής, και όχι με την χρήση του GPS...” Ευχαριστώ…
-
Παράθεση από Tassos: “Στην τελευταία ενημέρωση της 6 πλέον έχει μεταφραστεί στο 100% ;; Android 5 έχει ή θα μπει σε λίγο καιρό;” Ένα "fix για το Network Location" που δίνεται τι είναι; Τι παίζει;
-
MIUI 5 or MIUI 6 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ναι αυτή είναι η τελευταία V5 για το Mi-3W ...” Ευχαριστώ πολύ και μπράβο σας που αφήνεται και την τελευταία ελληνική MIUI 5 Όσο για την 6 όποιος μπορεί ας μου απαντήσει και στις υπόλοιπες ερωτήσεις ( αν και μου φαίνεται θα την δοκιμάσω και προσωπικά λίαν συντόμως )
-
MIUI 5 or MIUI 6 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Deus164: “η παρακάτω είναι η τελευταία ελληνική v5 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA-Full-Rom/ δοκίμασε και τις 2 και οποια σε βολέψει καλύτερα, και με τις 2 η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική η v5 είναι ποιο bug free αλλα πλέον δεν έχει developer updates η ν6 μπορεί να έχει κάποια bugs αλλα η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική +ότι συνεχώς βελτιώνεται και προστίθενται διαφορα προσωπικά αν και ποτε δεν έμεινα με την ίδια rom για μεγάλο διάστημα με έχει βολέψει καλύτερα η …
-
Στην τελευταία ενημέρωση της 6 πλέον έχει μεταφραστεί στο 100% ;; Android 5 έχει ή θα μπει σε λίγο καιρό;
-
Α! από ότι βλέπω στην 4.10.17 Παράθεση: “Ανανέωση της Ελληνικής Μετάφρασης (85 %)” Η ελληνική μετάφραση της rom έχει φτάσει περίπου στο 85% ας πούμε ( η συνολική μετάφραση ) ;
-
Από ότι καταλαβαίνω ( ψιλιάστηκα ), γίνονται κάποιες αλλαγές ( ή προσπαθούν να γίνουν ) στην έκδοση και διανομή της rom ακόμη και στη δική μας την ελληνική; Δηλαδή από εδώ και πέρα θα βλέπουμε το δικό σας update και θα το κατεβάζουμε από το OTA Updater, αλλά θα το κάνουμε εγκατάσταση από την εφαρμογή "Αναβάθμιση"/(Updater) ;; Και στο μέλλον θα καταργηθεί εντελώς το OTA Updater ; Δηλαδή γίναμε - εσείς ουσιαστικά που κάνετε αυτή την τρομερή δουλειά - γίνατε τόσο γνωστοί ( σας αξίζει πάντως ), ικαν…
-
MIUI 5 or MIUI 6 ;
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜερικές απλές και ξεκάθαρες ερωτήσεις διότι, εχω την MIUI 5 , και το θέμα είναι να πάμε κάποτε στην 6. Λοιπόν η 6 σε τι επίπεδο βρίσκεται; 1) Από Ελληνική μετάφραση; ( έχει μεταφραστή πλήρως , το 50% , κ.ο.κ. τι παίζει ; ) 2) Από bugs - σταθερότητα πως είναι; 3) Γενικά απόψεις... Α! επίσης κάτι ακόμη, γίνεται να μου δώσετε το τελευταίο τελευταίο update της 5; Να το έχω σε περίπτωση επιστροφής στην 5. ( Αν και στην 5 όλα καλά όλα άγια, αλλά προσωπικά έχω παρατηρήσει είναι πολύ σπαστικό bug που δε…
-
Οκ φίλε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να περιμένω εδώ απάντηση ή να ανοίξω καλύτερα κάπου αλλού ένα topic ; ( αλλά που ; ) Το ψάχνω και εγώ αλλά είναι δύο οι κύριοι περιορισμοί μου ( γιατί οκ οποιαδήποτε άλλη rom πέρα της ήδη περασμένης της sony θα είναι σίγουρα καλύτερη πιστεύω και θα βελτιώσει το κινητό έστω λίγο ). Όμως το θέμα είναι να είναι με όσο το δυνατόν καλύτερα ελληνικά μέσα και αλαφριά, διότι μιλάμε για κινητό με χαρακτηριστικά αν δε κάνω λάθος ( γιατί δεν είναι και δικό μου ) : Παράθεση:…