Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ.... Στην κάμερα την πίσω, στην επιλογή τόνος του δέρματος πως επιλέγουμε την επιλογή που θέλουμε; έχει χαμηλό, μέσος όρος κι μέγιστο
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Και σε μένα το swiftkey σταμάτησε να λειτουργεί, ο υπολογιστής δεν μπορεί να δυνδεθεί με το τηλ., με το άλμπουμ κρασάρει αλλά μετά οκ
-
Καλημέρα. Εμένα με την τελευταία μόλις ενεργοποιήσω xposed και αφαιρέσω με titanium ότι δεν χρησιμοποιώ, στην επανεκκίνηση κολλάει στο mi. Φλάσαρα το fix αλλά τίποτα.
-
Καλημερα σε ολους. Εγω ειχα ενα προβλημα με τον ηχο κ ειχα περασει μια παλιοτερη ROM κ λυθηκε. Παραλληλα η εφαρμογη Mikey μου εβγαζε οτι εχει σταματησει. Σμρ περασα την τελευταια κ τα προβληματα αυτα υπαρχουν ακομα. Μαλλον κουβαλω παλια κουσουρια. Μπορει καποιος να μ πει πως θα σβησω τα παντα εκτος απο επαφες κ αλμουμ φωτο? Κ να ξαναπερασω τη νεα ROM?
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Επέστρεψα στην 4.12.5 και όλα είναι good..
.. -
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Καλημερα σε ολους. Εγω ειχα ενα προβλημα με τον ηχο κ ειχα περασει μια παλιοτερη ROM κ λυθηκε. Παραλληλα η εφαρμογη Mikey μου εβγαζε οτι εχει σταματησει. Σμρ περασα την τελευταια κ τα προβληματα αυτα υπαρχουν ακομα. Μαλλον κουβαλω παλια κουσουρια. Μπορει καποιος να μ πει πως θα σβησω τα παντα εκτος απο επαφες κ αλμουμ φωτο? Κ να ξαναπερασω τη νεα ROM?
Στάλθηκε από το MI 3W μου
Βαγγέλη , με την τελευταία Ελληνική έκανα τρις κλήσεις με τα ακουστικά , άκουγα με άκουγαν τέλεια
κάνε πρώτα αυτό
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)
(θα διαλέξεις εφαρμογές και λογαριασμούς επαφές , ΟΧΙ Σύστημα)
και μετά αυτό
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
θα χαθούν ρυθμίσεις του συστήματος και των επαφών , θα απεγκατασταθούν οι εφαρμογές σου
όταν βάλεις την τελευταία Ελληνική rom , θα κάνεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου και των εφαρμογών που θα κάνεις επαναφορά με το παραπάνω
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Άψογο το τηλεφωνάκι ...άψογοι οι προγραμματιστές...άψογες οι αναβαθμίσεις...επιτέλους κάτι που στην ζωή μας κυλάει μια χαρά ...
Μπράβο ρε παλικάρια...
Πάντα έτσι!!! -
-
Ο/H Tassos έγραψε:
Από ότι βλέπω υπάρχουν πολύ σπαστικά bugs στην τελευταία ενημέρωση της MIUI 6 για τα Mi3-4 .;
Βασικά βλέπετε γενικά πολλά σπαστικά bugs στην MIUI 6 ; Είμαι στην 5 εγώ ακόμη και από σαββατοκύριακο σε σαββατοκύριακο κάθε φορά λέω να αναβαθμίσω, αλλά τελικά όλο το αφήνω..
Με τις τελευταίες 4 rom δεν ειχα καποιο θέμα παντως. -
-
Ευχαριστώ πολύ tora33..Εκανα όσα μου ειπες. Παρατήρησα δυο πράγματα. Στο screenshot παρακατω φαίνεται το πρόβλημα στο ρολόι και δεύτερον απο την οθόνη αναμονής αν συρω δεξια δεν παει στην αναζήτηση που ειχαμε πριν. Έτσι πρεπει να ναι??
Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα