Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 595.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mike_kotro: “Καλησπέρα συγνώμη αν είναι άκυρο αλλά έχω και εγώ το rn3 pro και έχω την global 8.1.6.0 πως μπορω να πάω στην 8.2.1?? ” η miui.8.2.1 δεν υπάρχει, την εχουν αποσύρει, η miui.8.2.2.0 υπάρχει τώρα. παρε το λινκ αν θες να κάνεις update απο miui.8.1.6.0 σε 8.2.2.0 λινκ: miui-blockota-kenzo_global-V8.1.6.0.MHOMIDI-V8.2.2.0.MHOMIDL-b30201d221-6.0.zip αυτη η ενημερωση είναι για το kenzo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk full recovery rom:miui_HMNote3Pro…
-
Xiaomi mi max δεν φορτιζει
Μήνυμακοιτα τις επαφές μήπως έχουν πάθει κάποια ζημια,άλλαξε φορτιστή και δες αν φορτίζει.Αν και παλι παραμένει το προβλημα πήγαινε το για σέρβις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οταν παω advance wipe και κανω wipe/dalvic, cache, data, system κολλάει. όπως επίσης κάποιες φορές οταν παςνα κάνεις reboot recovery απο το power menu όχι πάντα αλλα κάποιες φορές κολλάει και δεν μπαίνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@geoanto555 ναι, στο kenzo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
έχει θέματα το νεο twrp 3.1.0,παράδειγμα οταν κάνεις wipes και αμέσως μετα reboot recovery για να φλασαρουμε μια rom κολλάει στο mi logo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜάλλον θα χρειαστεί να κάνεις ενα deep flash cable για να το γυρίσεις σε 9008 και να φλασαρεις μια fastboot rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣυνδεσε τον φορτιστή και δες αν σου ανάβει μονο το κόκκινο Led. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜε volume down + power button μπαίνει σε fastboot? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣε fastboot μπαίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@mazelost μην τυχον και ανοιξεις το τηλεφωνο!!! το ολο θεμα ειναι καθαρα να το πετυχεις,το test point και το καλωδιο ειναι το ιδιο πραγμα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να το πετυχεις την καταλληλη στιγμη. κατεβασε αυτο το edl script Dropbox - Fastboot_edl-v2.zip δευτερο βημα κανε αυτα που λεει ο GR-Macedon εδω :Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και αφου τελειωσεις ολα τα βηματα του GR-Macedon ανοιγεις το script και το τρεχεις και στην συνεχεις συνδεεις…