σκωληξ εισαι ο πρωτος που επιβεβαιωνει οτι εκανες αναβαθμισει ελληνικη με κλειδωμενο bootloader χωρις να 'πεσεις' σε bootloop
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
σκωληξ εισαι ο πρωτος που επιβεβαιωνει οτι εκανες αναβαθμισει ελληνικη με κλειδωμενο bootloader χωρις να 'πεσεις' σε bootloop
-
-
Έχω stable στης γυναίκας, άμα βγει σύντομα ή 8.2 θα το δοκιμάσω κι εγώ
-
Καλησπέρα παιδιά .Και εγώ σε ido με κλειδωμένο bootloader ειμαι . Το πήρα χαμπάρι πριν κανα 2 μήνες . Αναβαθμίσεις μεχρι την τελευταία xtrv ολα καλά . Έχω περάσει lineage os και ξαναγύρισα με twrp ρεστορε , πάλι όλα καλά .
Το θέμα είναι τώρα μου ΄βιδώθηκε να τον ξεκλειδώσω . Εχω δοκιμάσει τα πάντα στους οδηγούς και στο en.miui αλλα κολλάει στο 50% .
verifyng device at 50% - "can't get info, connect again."
Η ύστατη λύση είναι αν καταλαβα καλα να πάω σε china dev , ξεκλειδωνω , και ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη . -
Ο/H THUKIS έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά .Και εγώ σε ido με κλειδωμένο bootloader ειμαι . Το πήρα χαμπάρι πριν κανα 2 μήνες . Αναβαθμίσεις μεχρι την τελευταία xtrv ολα καλά . Έχω περάσει lineage os και ξαναγύρισα με twrp ρεστορε , πάλι όλα καλά .
Το θέμα είναι τώρα μου ΄βιδώθηκε να τον ξεκλειδώσω . Εχω δοκιμάσει τα πάντα στους οδηγούς και στο en.miui αλλα κολλάει στο 50% .
verifyng device at 50% - "can't get info, connect again."
Η ύστατη λύση είναι αν καταλαβα καλα να πάω σε china dev , ξεκλειδωνω , και ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη .
[SOLVED]MI5 Unlock Bootloader is now easy!!! | Xiaomi Mi 5 -
-
-
-
Ο/H venioni έγραψε:
δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω σε pro και εκανα ακριβως ιδια διαδικασια -
Με volume down + power button μπαίνει σε fastboot?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
οταν το εχω συνδεδεμενο με το pc κανοντας down + power κανει τον ηχο συνδεσης αποσυνδεσης usb οταν δεν ειναι συνδεδεμενο δεν κανει κατι
και στις δυο περιπτωσεις δεν μπαινει σε fastboot
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα