Προσωπικά μετά από μία αναβάθμιση σε Redmi 3 Pro από MIUI 7 σε MIUI 8 κλείδωσε ο bootloader και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα!! Το κινητό όμως ανοίγει κανονικά και δουλεύει άψογα χωρίς προβλήματα! Έχω κάνει και πολλές επανεκκινήσεις και όλα καλά! Έχω αλλάξει Mi Account έχω προσπαθήσει βράδυ πρωί Σάββατο Κυριακή και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα! Σε κάποια φάση θα πρέπει να κάτσω να του περάσω official china να ξεκλειδώσω και να περάσω πάλι την Ελληνική! Για τώρα το έχω αφήσει στην τελευταία αναβάθμιση πριν κλειδώσει!!!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Απ` ότι θυμαμαι το φλασάρισμα των 7.5.χ stable και των αντίστοιχων dev εκείνης της περιόδου, πάντα είχε αποτέλεσμα κλείδωμα του bootloader στο redmi 3.
-
Ο/H makisfz έγραψε:
και ουτε προκειται να κολλησει 5 μηνες δουλευε του φιλο μου χωρις κανενα προβλημα.
-
Ο/H tasosko έγραψε:
μπορεις να περασεις οποια rom θελεις ομως η μονο miui?
Μιλάω για recovery σε twrp.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
μπορεις να περασεις οποια rom θελεις ομως η μονο miui?
-
Ο/H tasosko έγραψε:
εννοεις οτι θα φλασαρεις την rom και την εχασες την βαρκα?
Για το 3s δεν είμαι σίγουρος αλλα αυτό ισχύει στα περισσότερα .. -
@tasosko το παράδοξο είναι ότι κλείδωσε ο bootloader όταν πέρασα πρώτη φορά την ελληνική χωρίς να το καταλάβω γιατί το κινητό άνοιξε κανονικά ενώ έπρεπε να πέσει σε bootloop. Δεν δοκίμασα με κλειδωμένο να φλασαρω ελληνική γιατί πιστεύω ότι έχει bootloop. Αλλά με αυτά που είδα ποτέ δεν ξερεις
Redmi note3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
@tasosko το παράδοξο είναι ότι κλείδωσε ο bootloader όταν πέρασα πρώτη φορά την ελληνική χωρίς να το καταλάβω γιατί το κινητό άνοιξε κανονικά ενώ έπρεπε να πέσει σε bootloop. Δεν δοκίμασα με κλειδωμένο να φλασαρω ελληνική γιατί πιστεύω ότι έχει bootloop. Αλλά με αυτά που είδα ποτέ δεν ξερεις
Redmi note3 pro
-
Τάσο θα το έκανα αλλά το κινητό είναι Αυστρία και ήμουν με team viewer. Θα πούμε τον ανέστη @NasDriver να δοκιμάσει αν την περνάει
Redmi note3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Τάσο θα το έκανα αλλά το κινητό είναι Αυστρία και ήμουν με team viewer. Θα πούμε τον ανέστη @NasDriver να δοκιμάσει αν την περνάει
Redmi note3 pro
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα