Ξερει κανείς τώρα που έκανα το τηλ μου root και πέρασα το twrp με την ελληνική miui εάν μπορώ να περάσω αργότερα την official miui 8 stable μέσω του mipcsuite;
εχω κατεβάσει το super su από το λινκ του #demakhs τώρα το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει εγκατάσταση καμία έκδοση super su ,να μπω σε recovery twrp και να κάνω το install του super su σωστά;
Παράθεση από geoanto555: “Θα δουλεύει αλλά πριν από κάθε φλασάρισμα θα κάνεις έλεγχο bootloader.. ” εκανα και ο bootloader ηταν ξεκλειδωτος αυτο ειναι το περιεργο το πως κλειδωσε?
Παράθεση από geoanto555: “Εσύ πες μας τι έκανες.. Τι ρομ είχες πριν και τι πήγες να περάσεις.. ” ειχα dev global official 6.8.30 τωρα μπηκε η ελληνικη MIUI by xiaomi-miui.gr GTV8.0 - stable 8.0.1.0(LHOCNDG) τελικα αυτο το τηλεφωνο δεν κανει για καρδιακους.....ουφ
μπηκα fastboot mode ετρεξα το unlock device απο το pc μου και ειδα οτι ηταν κλειδωμενο, ξεκλειδωσα και τωρα βρισκεται σε ΜΙ logo Και απο κατω απο το logo MI μου δειχνει το android logo να φορτωνει.
Παράθεση από geoanto555: “Πάτα παρατεταμένα το power να κλείσει και την ώρα που πάει να ανοίξει πάτα το volume + να ξανα μπει σε twrp. ” δεν μπαινει κανει restart
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από venioni: “τωρα λιγο αργα μου κανει bootloop και δεν ανοιγει τωρα τι γινεται? ” Πόση ώρα είναι σε mi logo.. Android από κάτω δεν έβγαλε; ” μου βγαζει το mi logo σβηνει και μετα μου κανει μια φορα δονηση και τελος...
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από venioni: “παιδια help πηγα να περασω την rom και στο τελος μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα updater process ended with ERROR:7 ” Μην ανυσηχείς για το error 7. Είναι η προσπάθεια του recovery να σε προστατεψει απο προσπάθεια εγκατάστασης λάθος λειτουργικού (σαν γενικότερη επεξήγηση)...Ωστόσο και ο λάθος τρόπος εγκατάστασης μπορεί να ενεργοποιήσει το error 7, όπως και άλλοι παράγοντες. Ξαναδες το τρόπο που πήγες να κάνεις εγκατάσταση (δεν ξέρω πως το έκανες), ξανακ…
Μια διευκρίνηση για όσους έχουν official dev global στο redmi note 3 pro και δεν βλέπουν την ενημέρωση 6.8.30 θα πρέπει πρωτα να γραφτούν στο official MIUI en site στους beta tester.