Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 595.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παιδιά όλα καλά με το ρουτερ και το xiaomi tv box 3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε root με 8.0?? Κάποιος οδηγός η μέθοδος ίσως μια βοήθεια ξέρει κανείς??” Όχι, καί μην διανοηθείς να πειραματιστεις να το κάνεις... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Το μεσημέρι παραλαβα το νέο μου ρουτερ από wind το Asus DSL-n14U προς αλλαγή του ZTE 108L που είχα. Το σύνδεσα κανονικά με της μαμά ρυθμίσεις με wpa2 και με δικό μου νέο κωδικό κλπ. 1) Έχει την ρομ 1.0.9.7 είναι καλή και σταθερή η μου προτυνεται να βάλω άλλη ποιο καινούργια και ποια? 2) Ενώ με όλα τα smartphone, pc, tablet, έχω συνδεθεί κανονικά με WiFi το Xiaomi Android TV Box που έχω δεν το βλέπει καθόλου το WiFi τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Καλησπέρα. Παρηγγελα από banggood, στις 17/12/2017, ένα κινητο αξιας 250 ευρω, me priority direct.. Στο Ολλανδικο ταχυδρομειο, το δειχνει Αθηνα, ενώ στα ΕΛΤΑ όχι. Πηρα τηλεφωνο, στην εξυπηρετηση πελατων του ΕΛΤΑ, ΚΑΙ μου ειπανε ότι δεν ανοιχθηκε ο σακκος, και ότι Θα περασει τελωνειο, διοτι είναι από Ασιατικη χωρα, μεσω Ολλανδιας, {{ to πηρα με priority.. }}. αυτά..” Τελωνείο δεν θα περάσει,μην φοβάσαι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takman: “Ναι αλλα γιατι δεν εμφανιζει αλλο update,μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο? Εχει βγει miui 9 και σε αυτο το κινητο?” Αλλαξε περιοχή (region) μεσα απο τις ρυθμίσεις και βάλε Ινδία και ξανακανε έλεγχο για ενημέρωση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΓνωρίζει κανείς εαν στο mi tv box 3 international μπορείς να συνδέσεις κάμερα και μικρόφωνο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τρεις φορές πηγα να παραγγείλω απο Gearbest και τις τρεις με δούλεψαν... αλλα έγραφαν στο site τους και άλλα μου λέγανε στο mail επικοινωνίας, ευτυχώς μου έστειλαν τα λεφτά πίσω. Παραγγελίες για εμένα σίγουρες και με ασφάλεια έχει μόνο το Banggood ως πρώτη επιλογή και το EglobalcentralEU, στο Banggood παραγγέλνεις σήμερα και αύριο στο στέλνουν και έχεις και track number συν αποφυγή τελωνείου με την μέθοδο PDM. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@Antonios Gagas δοκιμασετο mipcsuite για να περάσεις official rom Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk