Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Τελικα επιστροφη του προτζεκτορα στο gearbest, εξοδα αποστολης με ΕΛΤΑ 49€ !!!!!
      Τωρα το μονο που μενει ειναι να στειλω στο Paypal ολες τις αποδειξεις για να παρω πισω τα 30€ .....
      Αρχιζει ο αγωνας τωρα της παραλαβης, αποστολης στο εργοστασιο για επισκευη, αποστολης απο Κινα κκαι παραλαβης απο μενα .....
      Καλη Υπομονη X(
      Θα το κανω σημερα το απογευμα .....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Σας εχει τυχει να φτανει το 2ο δεμα με priority direct mail αμεσα Ελλαδα , ενω το πρωτο που εχει 25 μερες να ειναι αναμεσα απο Ολλανδια και Ελλαδα καπου στο αγνωστο?Τι priority ειν αυτο?Επισης κατανοω οτι μπορει να υπαρχει μποτιλιαρισμα και σ αυτα τα ταχυδρομεια , αλλα πως το δευτερο ηρθε σε μια βδομαδα?Ν αρχισω να ανησυχω η φεετα ακομα?
    • Ο/H george_1 έγραψε:

καλημέρα παιδιά ...

Από eglobal έκανε κανένας επιστροφή κινητού λόγω βλάβης ;

Είναι τακτικοί στο Service ;

Ευχαριστώ ...
      Επέστρεψα το note 2 το οποίο μου ήρθε με πρόβλημα στην οθόνη. Είχα unboxing video το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε. Απλά ζήτησαν να επιστραφεί η συσκευή σ αυτούς ώστε να ελεγχθεί και επειτα από 1 εβδομάδα απο την παραλαβή τους μου απάντησαν ότι ήταν όντως DOA και έστειλαν νέα συσκευή. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι άργησαν να δώσουν εντολή στην TNT να παραλάβει το δέμα λόγω προβληματος της TNT πανευρωπαϊκά. Η διαδικασία κράτησε χρονικά περίπου 1 1/2 αλλά χωρίς υπαιτιότητα του eglobal. Γενικά θεωρώ ότι είναι αξιόπιστο κατάστημα και θα ξεμπερδεψεις σχετικά εύκολα σε σχέση με άλλα κινεζομαγαζα.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H almichael έγραψε:

Ο/H george_1 έγραψε:

καλημέρα παιδιά ...

Από eglobal έκανε κανένας επιστροφή κινητού λόγω βλάβης ;

Είναι τακτικοί στο Service ;

Ευχαριστώ ...
      Επέστρεψα το note 2 το οποίο μου ήρθε με πρόβλημα στην οθόνη. Είχα unboxing video το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε. Απλά ζήτησαν να επιστραφεί η συσκευή σ αυτούς ώστε να ελεγχθεί και επειτα από 1 εβδομάδα απο την παραλαβή τους μου απάντησαν ότι ήταν όντως DOA και έστειλαν νέα συσκευή. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι άργησαν να δώσουν εντολή στην TNT να παραλάβει το δέμα λόγω προβληματος της TNT πανευρωπαϊκά. Η διαδικασία κράτησε χρονικά περίπου 1 1/2 αλλά χωρίς υπαιτιότητα του eglobal. Γενικά θεωρώ ότι είναι αξιόπιστο κατάστημα και θα ξεμπερδεψεις σχετικά εύκολα σε σχέση με άλλα κινεζομαγαζα.

θα ήθελα να ρωτήσω :

με ποιόν τρόπο το έστειλες πίσω το κινητό

γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει...
    • Κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα οι επιλογές ήταν 2. Στέλνει το κατάστημα courier χωρίς χρέωση για τον πελάτη ή το στέλνεις εσύ με όποιον τρόπο επιλέξεις, πληρώνεις το courier και σε αποζημιώνει 25€ το κατάστημα. Η 2η επιλογή πιθανόν να ίσχυε μόνο για την περίοδο που η TNT δεν μπορούσε να εκτελέσει αποστολές. Μην αγχώνεσαι θα βρεθεί άκρη όπως και να έχει.

• Καλησπέρα.. σε λίγο καιρό θα πάω Κίνα και σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 5 από εκει, το βρήκε μια γνωστή μου κινέζα στα 340€ την έκδοση των 128 γκιγκα.. το μόνο που με προβληματιζει είναι η rom που θα έχει το τηλέφωνο, εάν είναι αυτή της oneplus..και εάν δεν είναι, αν θα μπορώ να περάσω κανονικά το oxygen.. υπάρχει κάποιος που να ξέρει;
      ευχαριστώ

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δες λίγο τα χαρακτηριστικά από τις μπάντες σε κινεζομαγαζα που δεν πουλάνε την παγκόσμια έκδοση αλλά την κινεζική googlare κιόλας και θα βρεις σίγουρα στοιχεία και διαφορές η μη.
    • @teddukos94 Στείλε προσωπικό μήνυμα στον @asot αυτός ασχολείται πολύ με το OnePlus και έχει γράψει οδηγούς σε άλλο forum είναι φίλος μου και μπαίνει και εδώ θα σου απαντήσει μην ανησυχείς.
    • Παιδιά ξεχνάτε κάτι.. οτι οι Κινέζοι δεν εξυπηρετούν μόνο εσάς... και δεν στέλνουν μόνο το δικό σας δέμα.. Οι αποστολές είναι μαζικές για όλο τον κόσμο και ως έτσι φυσιολογικό είναι να μην σκάνε μαζί παραγγελίες, η να αργούν... αν βιάζεστε πληρώστε courier, πάρτε και το τελωνείο σας και στην υγεία σας

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H teddukos94 έγραψε:

Καλησπέρα.. σε λίγο καιρό θα πάω Κίνα και σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 5 από εκει, το βρήκε μια γνωστή μου κινέζα στα 340€ την έκδοση των 128 γκιγκα.. το μόνο που με προβληματιζει είναι η rom που θα έχει το τηλέφωνο, εάν είναι αυτή της oneplus..και εάν δεν είναι, αν θα μπορώ να περάσω κανονικά το oxygen.. υπάρχει κάποιος που να ξέρει;
      ευχαριστώ

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Στο Oneplus 5, η έκδοση hardware ειναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ (δεν εννοώ το 6/64, 8/128), πλήρης από μπάντες (Β20, κλπ). Θα το παραλάβεις με Hydrogen rom αλλα αλλάζει εύκολα σε Oxygen. To μονο ρίσκο που παίρνεις είναι της (ανύπαρκτης) εγγύησης (λογω αγοράς από Κινέζικο shop - αντε στείλε πισω, κλπ) αλλα γλυτώνεις και σχεδόν 200€ οπότε...
    • Διαφήμιση
    • Το oneplus 5 έχει μονο μια έκδοση, επίσης καλύπτει όλες τις μπάντες, τωρα όσο αναφορά τις ρομ η Hydrogen OS =κινέζικη και η Oxygen OS =global (διεθνή) ρομ.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk