άρα λέτε να μην έχω άλλο θέμα ε;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔηλαδή τι προτείνεις να τρώμε κάνα τρίμηνο καθυστέρηση και να λέμε και ευχαριστώ δηλαδή??? Πραγματικά τι ακριβώς θες να πεις;;;; Δηλαδή εσύ εάν πληρώνες 200 ευρώ για να πάρεις καινούργιο κινητό με αποστολή σε 2 ημέρες και μετά την αγορά αφού καλά καλά πληρώνες σου έλεγε ο Κινέζος (,μάλλον δεν σου έλεγε αλλά ρωταγες εσύ στο τετραήμερο γιατί δεν έφυγε η παραγγελία) μεγάλε συγγνώμη έχω πρόβλημα διαθεσιμότητας και περιμένε κάνα 2 εβδομάδες και μάλλον θα λυθεί το ζήτημα θα σκεφτοσουν αυτά που λες??? Θα έλεγες δηλαδή ας μην γκρινιάζω γιατί παρότι το λέει ξεκάθαρα σε 2 ημέρες αποστολή τι να κάνουμε σκάνε πολλές παραγγελίες και πρέπει να καταλαβω και στο φινάλε εάν ήθελα γρήγορα ας έβαζα κούριερ και ας πλήρωνα τελωνείο.. Αυτό σκέφτεσαι???Εάν ναι φίλε μου συγχαρητήρια είσαι πολύ largeΟ/H ktlk21 έγραψε:
Παιδιά ξεχνάτε κάτι.. οτι οι Κινέζοι δεν εξυπηρετούν μόνο εσάς... και δεν στέλνουν μόνο το δικό σας δέμα.. Οι αποστολές είναι μαζικές για όλο τον κόσμο και ως έτσι φυσιολογικό είναι να μην σκάνε μαζί παραγγελίες, η να αργούν... αν βιάζεστε πληρώστε courier, πάρτε και το τελωνείο σας και στην υγεία σας
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk