Παλι καλα που υπαρχει το paypal!!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Και εγώ ανησυχώ μετά τις 60 ημέρες στο στάδιο άφηξη στην χώρα προορισμού. Φεεεεεετα.
-
Ο/H ggiorgos8 έγραψε:
Ρε παιδια εχω κανει 4 ξεχωριστες παραγγελιες απο gearbest στις 8 Αυγουστου με registered air mail(postNL). Εχουν φτασει Ελλαδα ολα στις 20 Αυγουστου και απο τοτε αγνοειται η τυχης τους. Μιλαω με Gearbest μου λενε κανε υπομονη. Τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο dispute στο paypal. Η αξια ολων ειναι 60 ευρω περιπου.
-
Μπα τι να σου κάνει και αυτό, κάποια στιγμή θα παραλάβεις αλλά με το καπέλο...
-
Τρεις φορές πηγα να παραγγείλω απο Gearbest και τις τρεις με δούλεψαν... αλλα έγραφαν στο site τους και άλλα μου λέγανε στο mail επικοινωνίας, ευτυχώς μου έστειλαν τα λεφτά πίσω. Παραγγελίες για εμένα σίγουρες και με ασφάλεια έχει μόνο το Banggood ως πρώτη επιλογή και το EglobalcentralEU, στο Banggood παραγγέλνεις σήμερα και αύριο στο στέλνουν και έχεις και track number συν αποφυγή τελωνείου με την μέθοδο PDM.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν νομιζω να ειναι τελωνειο γιατι εχουνε αξια 13-16 ευρω μεσο ορο καθε δεμα. Απλα θα εχουνε κατσει τπτ μπαρμπαδια με καφε και τσιγαρο απο πανω και θα τα κοιτανε ολη μερα
-
Μπα εγώ πλήρωσα τελωνείο σε δέμα αξίας 13,50€ άλλα 21€ .
Παραθέτω και την απόδειξη. -
Το θέμα δεν είναι αν τελικά θα σε χρεώσουν αλλά να περάσει την διαδικασία, πολλά δέματα με NL κολλάνε σε αυτό το στάδιο, είτε πληρώσεις είτε όχι
-
@NasDriver Τι να πω τα είπες όλα και με κάλυψες αλλά περισσότερο αρμόδια να απαντήσει είναι η @dimitra1417 γιατί δεν έχω εξουσιοδότηση από την ίδια να μιλήσω για το θέμα της, και ως εκ τούτου δεν μπορώ να απαντήσω.
-
Το καθε καταστημα θελει τον τροπο του. Το gearbest υπομονη στα ticket ευγενεια και βοηθεια απο τριτο ατομο οπως προαναφερθηκε, το banggood οχι πολλα, αλλα τεκμηριωμενα, αν εισαι πελατης το refund ειναι ευκολο και το aliexpress ειναι αυτοματοποιημενο. Στο τελευταιο μια παραγγελια των 2,5 ευρω που ο ταχυδρομος μου το παρεδωσε αλλου το δεμα και χαθηκε, ανοιξα dispute, το εκλεισα γιατι ειχα αδικο και με ευγενεια εξηγωντας στον κινεζο τι εγινε μου το ξαναεστειλε δωρεαν. Τρια χρονια δεν εχω χασει τιποτα αλλα κατεληξα σ αυτα τα 3 '' "μαγαζια" και μονο.
-
Σωστός, έτσι θέλει, κάθε κατάστημα έχει τα δικά του παρατράγουδα
-
Εγω με aliexpress αν και πολλοι δεν το προτιμουνε εχω να πω μονο καλα. Σε ολα ητανε οκ και παντα μεσα στις ημερομηνιες που λενε. 10-12 παραγγελιες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα