Καλά ρε έπεισες την selina να στα φέρει και της την έφερες έτσι; Ρε φίλε λίγο μπέσα.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Οποτε αγαπητέ μου αυτό το υπομονή δεν το καταλαβαίνω.Τι πάει να πει??? Δηλαδή όταν ο άλλος είναι αλήτης και κοροϊδεύει τους πελάτες του επειδή είναι στην Κίνα εμείς θα συμβουλεύουμε τον κόσμο για υπομονή??? Θεωρείς δηλαδή ότι αυτός είναι ο κανόνας για όλα τα site από Κίνα;;;;Εάν ναι τότε μάλλον εγώ την τελευταία 5 ετια σε πάνω από 100 παραγγελίες ήμουν πολύ μα πολύ κωλοφαρδος .....
Όταν δεν έχουν αυτό που θες ή δεν κάνουν αυτά που λένε ζητάς τα χρήματά σου πίσω και ακύρωση παραγγελίας, παζάρια μπας και...θα έχουν ως αποτέλεσμα μία κατάσταση μπάχαλο.
Όταν βιάζεσαι κάτι και το θες για δώρο, πολύ απλά δεν παίρνεις από Κίνα, γιατί όπως γνωρίζεις με τα 5 χρόνια αγορών, υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες και κίνδυνος να μην έχεις το πακέτο σου όταν το θες.
Ειδικά τον τελευταίο χρόνο με τους χρόνους παράδοσης που χρειάζεται να περάσει ένα δέμα από τελωνείο.
Όταν πιστεύεις ότι κάποιο κατάστημα είναι απατεώνες πολύ απλά δεν ξανά ψωνίζεις από εκεί και κάνεις τις αρνητικές σου κρητικές στα αντίστοιχα site που υπάρχουν για αυτόν τον σκοπό.
Και ναι, ήσουν κωλόφαρδος 5 χρόνια που δεν σου έκατσε στραβή από άλλους πωλητές, γιατί όταν σου κάτσει από όπου και εάν σου κάτσει η στραβή, τα ίδια θα τραβήξεις από όλους, είτε αυτό είναι gearbest, vickmall, ali expres, ebay κτλ.
Όσο για τον "αλήτη" όπως τον αναφέρεις, 3 φορές μου έχει κάνει στραβή το gearbest και τις 3 φορές έβγαλα άκρη μιλώντας ευγενικά και με επιχειρήματα και όχι φωνάζοντας είστε κλέφτες και αλήτες...γιατί όπου και εάν βρίσκεται ο άλλος όταν τον βρίζεις και τον προσβάλλεις πολύ απλά θα σε γειώσει.
Θες να προσβάλλεις, πρόσβαλλε...εσύ δεν θα βρίσκεις άκρη και θα ανεβάζει πίεσης ακόμα και όταν έχεις δίκιο...
Με κάθε φιλική διάθεση και σεβασμό._ -
Την ρώτησα πρώτα εάν το έχει φέρει και αφού μου είπε ότι δεν το έχει δεσμεύσει τις εξήγησα μου είπε και αυτή ότι αποκλείεται να το βρει πιο φθηνά και μετά πήρα από το gearbest.Ειδικα στην Selina δεν παίζει κοροϊδία..OffTopic
-
Είσαι σίγουρος ότι δεν παίζει ? Πρόσεχε, έχω αγοράσει πολλά κινητά και από το vickmall, αλλά την στραβή τους την κάνανε και αυτοί, και σε εμένα σε μικρότερη φάση αλλά και σε άλλους σε μεγαλύτερη, @derveni, δικός σου ο λόγος...για πες στον φίλο τι σας έκαναν...
-
Ναι ρε συ η Selina ξηγιέται πολύ τίμια......μην το κάνεις αυτό σε ανθρώπους με διάθεση να βοηθήσουν.
-
Δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου Nas απλά με την λογική σου διαφωνώ αλλά ok δεν το συνεχίζω.Για το αλήτες ,πως θα χαρακτήριζες εσύ κάποιον που την στιγμή που σου απαντάει ότι δεν έχει το προϊόν διαθέσιμο την ίδια ακριβώς στιγμή το διαθέτει προς πώληση υποσχόμενος αποστολή την επόμενη.Επειδη δεν θέλω να βάλω σύνδεσμο έμπα και εσύ και κοίτα ακόμα και αυτή την στιγμή για το amazfit το έχουν σε flash sale στο gearbest με shipping 18-9 , ενώ χτες πήρα mail για διαθεσιμότητα σε 5-10 ημέρες και αν..
=============== Σεπ 17th 2017, 7:51pm ===============
nas θέλω να καταλάβεις σε πρώτη φάση ότι δεν γράφω κάτι προσωπικά και μην παίρνεις τα γραφόμενα μου ως προσωπική διαφορά μαζί σου.Νομιζω όμως ότι αυτά που βλέπω στο gearbest δεν νομίζω να συμβαίνουν αλλού.Τουλαχιστον από τις δικές μου εμπειρίες. -
Μου έχουν συμβεί σε:
1. banggood, ακριβώς για ίδια περίπτωση πώληση χωρίς διαθεσιμότητα
2. everbuing όπου είχα και το πρώτο μου dispute + claim στο paypal ακριβώς για ίδια περίπτωση πώληση χωρίς διαθεσιμότητα
3. Geekbuing, ακριβώς για ίδια περίπτωση πώληση χωρίς διαθεσιμότητα
4. Gearbest, πρόσφατα, λάθος τρόπος αποστολής και έφαγα 74 ευρώ τελωνείο, τα οποία τα πείρα στο wallet + gift card με χρήση ticket και την βοήθεια του admin από την ομάδα του Gearbest στο facebook. Πρόσεξε, Moderator εδώ, που διαφημίζεται το κατάστημα αλλά χρειάστηκα την βοήθεια τρίτου για να βγάλω άκρη
Και άλλες περιπτώσεις μικρότερες, που όπως ανέφερες κι εσύ με ένα μήνυμα λύθηκαν όλα με επιστροφή χρημάτων ή αποστολή εκ νέου.
Προφανώς μου έχουν κάτσει περισσότερες στραβές και το έχω πάρει χαλαρά πλέον...για αυτό και το υπομονή
Επιμονή και άκρη θα βγει...dispute μόνο ως τελικό όπλο επιστροφής χρημάτων ή όταν το έχουμε βρει αλλού -
Ανέστη με μια ανάσα τα έγραψες;
-
Ξέχασα το vickmall που μου έστειλε λάθος κινητό μία φορά το οποίο ήταν για δώρο και περίμενα συνολικά 3 μήνες μέχρι να παραλάβω.
Και με unofficial rom μία άλλη ενώ είχα επιλέξει official global...μικρό το κακό θα μου πεις, περνάς μία official και όλα ΟΚ...σε κάποιον που δεν ξέρει όμως θα ήταν πρόβλημα -
Ρε παιδια εχω κανει 4 ξεχωριστες παραγγελιες απο gearbest στις 8 Αυγουστου με registered air mail(postNL). Εχουν φτασει Ελλαδα ολα στις 20 Αυγουστου και απο τοτε αγνοειται η τυχης τους. Μιλαω με Gearbest μου λενε κανε υπομονη. Τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο dispute στο paypal. Η αξια ολων ειναι 60 ευρω περιπου.
-
Όταν αγοράζει κανείς από Κίνα, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Και εμένα μου έχουν τύχει πάμπολλες φορές στραβές με geekbuing , coolicool, mc Mart του AliExpress...
-
Νορμάλ χρόνος είναι φίλε μου........εκτελωνίζονται.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα