προσωπική μου άποψη ειναι να γίνονται αγορές απο banggood και eglobal, είναι τα πιο έμπιστα μαγαζιά και χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@George Kaggelaris Η παραγγελία έφυγε απο το banggood στις 19/7/17 και παρέλαβα σήμερα, υπόψιν ότι έκανε σχεδόν δύο εβδομάδες να μου έρθει απο τα ΕΛΤΑ. Sent from my MI 6 using Tapatalk
Σήμερα παρέλαβα tablet απο banggood χωρίς τελωνείο, φυσικά η αποστολή έγινε με priority direct mail. Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από gaiosgf: “οπως βλεπετε πιο πανω, φοραει global stable 8.0.6 και ο updater δεν βρισκει νεοτερη. μπορω να βαλω χειροκινητα την 8.2.9 χωρις προβλημα; ” Αλλαξε region και βαλε ινδια για να σου ερθει ενημερωση.
Παράθεση από Miyagki: “nai akrivws ” Διαβασε εδω για το πως να κανεις εγκατασταση το playstore : How to install GApps for Mi 6 - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum
απο banggood με PDM δεν περνάνε τελωνείο τα δέματα.,όπως και απο το eglobalcentral. Το mi 6 το πήρα απο banggood και το mi 5 από eglobalcentral και δεν πέρασε κανένα τελωνείο. Sent from my MI 6 using Tapatalk
Μονο china dev MIUI 9 υπαρχει αυτη την στιγμη,εαν θες να την δοκιμασεις στειλε μου π.μ να σου δωσω το λινκ για fastboot rom και OTA ενημερωσεις.Το playstore ειναι ευκολο να το βαλεις, απλος δεν έχει την ελληνικη γλωσσα.
ΔΡΑΧΜΉ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ!!! για να σταματήσουν ολα τα εισαγομενα προϊόντα, μπας και κάνουμε τίποτα δικο μας (MADE IN GREECE). Sent from my MI 6 using Tapatalk
Παράθεση από reborn: “Το έβγαλαν με αξία 33 € Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγραφε εξω στο κουτι την ενδειξη CN22 /CN23 ?