Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
nai akrivws
-
Ο/H Miyagki έγραψε:
paidia parelava please help gia to.playstore
Ο/H Miyagki έγραψε:
nai akrivws
-
Ο/H Miyagki έγραψε:
nai akrivws
-
Τωρα που γύρισα κ εχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με την συσκευή. Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
Ίσως να είναι κ θέμα ρομ. Δεν ξέρω. Γιατι στο προηγούμενο φορούσα την τελευταια δικιά σας. Ενώ στο mi6 ακόμη όχι.
Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση?
Αααα και κάτι ακόμη γενικό στους ειδικούς . Αυτό το πράγμα με το cloud που έχω αντίγραφο συσκευής κρατημένο και ενώ το βρίσκει η συσκευή δεν το επαναφέρει βγάζοντας σφάλμα ότι το αντίγραφο δεν υπάρχει. Ενώ αν μπω στον λογαριασμό μου όμως το βλέπω. Πρέπει εσείς οι mods να το αναφέρετε να το φτιάξουν...[label][/label] -
Παιδιά πάντως στην δικιά μου συσκευασία εάν και σφράγιστή δεν είχε μέσα αντάπτορα για ακουστικά.. Μόνο καλώδιο και φορτιστή. Είχε κανείς άλλος το ίδιο θέμα; επίσης πως δουλεύει το κόλπο με την διπλή κάμερα που κάνεις θολό το background?
-
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
Ίσως να είναι κ θέμα ρομ. Δεν ξέρω. Γιατι στο προηγούμενο φορούσα την τελευταια δικιά σας. Ενώ στο mi6 ακόμη όχι.
-
Τωρα που γύρισα κ εγώ περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με την συσκευή. Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση?
Αν και κάτι ακόμη γενικό στους ειδικούς . Αυτό το πράγμα με το cloud που έχω αντίγραφο συσκευής κρατημένο και ενώ το βρίσκει η συσκευή δεν το επαναφέρει βγάζοντας σφάλμα ότι το αντίγραφο δεν υπάρχει. Ενώ αν μπω στον λογαριασμό μου όμως το βλέπω. Πρέπει εσείς οι mods να το αναφέρετε να το φτιάξουν...
Ο/H makisfz έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
-
-
Αφου δεν το έχω εγκατεστημένο.. κάτσε να το βρω να το βαλω
-
Αν θυμάμαι καλά θέλει TWRP για να μπει το Dolby Atmos
-
Καλα θυμάσαι. Μόνο με zip το βρήκα. Ας ξεκλειδώσω κ βλέπουμε. Thanks
=============== Αυγ 7th 2017, 9:01pm ===============
Παιζουν και οι 2 κάρτες με δεδομένα? Καλα η 1 εχει. Αλλα παίζει κ η 2.?Όχι εννοείται ταυτόχρονα. Πότε η μια πότε η άλλη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0