Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
nai akrivws
-
Ο/H Miyagki έγραψε:
paidia parelava please help gia to.playstore
Γράφε από το PC σου Καρντάση όχι από το κινητό σου.Ο/H Miyagki έγραψε:
nai akrivws
-
Διαβασε εδω για το πως να κανεις εγκατασταση το playstore : How to install GApps for Mi 6 - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H Miyagki έγραψε:
nai akrivws
-
Τωρα που γύρισα κ εχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με την συσκευή. Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
Ίσως να είναι κ θέμα ρομ. Δεν ξέρω. Γιατι στο προηγούμενο φορούσα την τελευταια δικιά σας. Ενώ στο mi6 ακόμη όχι.
Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση?
Αααα και κάτι ακόμη γενικό στους ειδικούς . Αυτό το πράγμα με το cloud που έχω αντίγραφο συσκευής κρατημένο και ενώ το βρίσκει η συσκευή δεν το επαναφέρει βγάζοντας σφάλμα ότι το αντίγραφο δεν υπάρχει. Ενώ αν μπω στον λογαριασμό μου όμως το βλέπω. Πρέπει εσείς οι mods να το αναφέρετε να το φτιάξουν...[label][/label] -
Παιδιά πάντως στην δικιά μου συσκευασία εάν και σφράγιστή δεν είχε μέσα αντάπτορα για ακουστικά.. Μόνο καλώδιο και φορτιστή. Είχε κανείς άλλος το ίδιο θέμα; επίσης πως δουλεύει το κόλπο με την διπλή κάμερα που κάνεις θολό το background?
-
Την διαφορα στον ηχο την εκανε το dolby atmos που εχουν οι XTRVΟ/H ALXIOA έγραψε:
Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
Ίσως να είναι κ θέμα ρομ. Δεν ξέρω. Γιατι στο προηγούμενο φορούσα την τελευταια δικιά σας. Ενώ στο mi6 ακόμη όχι.
-
Τωρα που γύρισα κ εγώ περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με την συσκευή. Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση?
Αν και κάτι ακόμη γενικό στους ειδικούς . Αυτό το πράγμα με το cloud που έχω αντίγραφο συσκευής κρατημένο και ενώ το βρίσκει η συσκευή δεν το επαναφέρει βγάζοντας σφάλμα ότι το αντίγραφο δεν υπάρχει. Ενώ αν μπω στον λογαριασμό μου όμως το βλέπω. Πρέπει εσείς οι mods να το αναφέρετε να το φτιάξουν...
Ευχαριστω πολύ θα περιμένω να ξεκλειδώσω κ να φλασαρωΟ/H makisfz έγραψε:
Την διαφορα στον ηχο την εκανε το dolby atmos που εχουν οι XTRVΟ/H ALXIOA έγραψε:
Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2
-
-
Αφου δεν το έχω εγκατεστημένο.. κάτσε να το βρω να το βαλω
-
Αν θυμάμαι καλά θέλει TWRP για να μπει το Dolby Atmos
-
Καλα θυμάσαι. Μόνο με zip το βρήκα. Ας ξεκλειδώσω κ βλέπουμε. Thanks
=============== Αυγ 7th 2017, 9:01pm ===============
Παιζουν και οι 2 κάρτες με δεδομένα? Καλα η 1 εχει. Αλλα παίζει κ η 2.?Όχι εννοείται ταυτόχρονα. Πότε η μια πότε η άλλη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0