Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 209.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαευχαριστώ θα δοκιμάσω το βράδυ =============== Δεκ 11th 2017, 4:41pm =============== Πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον φάκελο έβαλα για αν περάσω την twrp για το mi max2
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα=============== Δεκ 11th 2017, 3:56pm =============== Αυτό
-
αυτα εχω κανει αλλα τιποτα
-
ΜήνυμαΌχι στον φάκελο έχει twrp_santoni_3.2.0-0_miui.hellas.img
-
Ευχαριστώ τώρα είμαι σε κινητό αλλά έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς χρησιμοποίησα τον φάκελο adbπου είχα για να περάσω το image για τo mi max 2 απλά έβαλα το image του redmi4x twrp_santoni_3.2.0-0_miui.hellas.img
-
Μήνυμαπαιδια δεν μου περναει το τελευταιο μερος του twrp σε 4χ τι κανω λαθος? fastboot flash recovery recovery.img
-
παιδια μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να φορτωσω το img twrp σε 4x στο τελευταιο βημα fastboot flash recovery recovery.img
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vabene73 - - Recoveries
ΜήνυμαΕιρήνη ξέρεις πάνω κάτω πότε θα κυκλοφορήσει σε stable η 9
-
vabene73 - - Recoveries
ΜήνυμαΕ τότε θα μείνω με Greek stable και θα περιμένω την 9.Τωρα με wipe cash +dalvik δεν μπαίνει η dev gr? Θέλει οπωσδήποτε factory reset?
-
vabene73 - - Recoveries
Μήνυμαοκ για να δουμε ευχαριστωωωωω =============== Οκτ 16th 2017, 9:45pm =============== τα καταφερα παιδια ευχαριστω πολυ τελικα απο global dev china εβαλα την 8.5.15.0 miui.gr σαν κατι να λειπει γιατι νομιζω η dev china ηταν σε miui 9 αλλα ας περιμενουμε την ελληνικη.Μια ερωτηση αν πχ θελω να γυρισω στην dev china την περναω απλα στη μνημη και κανω εγκατασταση με twrp? Ευχαριστω πολυ και παλι (fog,nasdriver,makisfz)
-
vabene73 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι μετά αυτό ωχ Παναγιά μου μπλέξιμο πάλι =============== Οκτ 16th 2017, 7:47pm =============== Αυτό =============== Οκτ 16th 2017, 7:57pm =============== twrp_ oxygen_3.1.1-0_miui-hellas.img
-
vabene73 - - Recoveries
Μήνυμαμαλλον μ@λ@κινση εχω παθει τι να πω εχω φαει κολλημα το twrp δεν το περναει ομως αντε παλι να δουμε ξενυχτι και μαλιστα για κατι που ειναι ευκολο φαινομενικα ευχαριστω
-
vabene73 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι μετά αυτό ωχ Παναγιά μου μπλέξιμο πάλι
-
vabene73 - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό μου βγάζει οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω
-
vabene73 - - Recoveries
Μήνυμαακολουθω τις οδηγιεσ αλλα παρολο που πηγαινω στο adp φακελλο μολις επιλργω να ανοιξω command μου βγαζει ενα power κατι τελοςπαντων δεν μπορω να γραψω εντολη παρολο που εχω ριξει το image μεσα στο φακελο adp.εκτος και αν πρεπει να ξανακατεβασω το adp
-
vabene73 - - Recoveries
ΜήνυμαΣε mi max 2 προσπαθώ να βάλω twrp αλλά δεν μπορώ ρε παιδιά