Και μετά αυτό ωχ Παναγιά μου μπλέξιμο πάλι
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετεξεταστέος θα μείνεις
Ξανά δες τις οδηγίες στο πρώτο ποστ -
Οι εντολές πρέπει να είναι ακριβώς όπως πρέπει, για να γίνει το flash.
Μέσα στο φάκελο adb έχεις βάλει το twrp που κατέβασες. Τι όνομα έχει;
Δώσε μια φωτό του φακέλου με τα περιεχόμενα. -
μαλλον μ@λ@κινση εχω παθει τι να πω εχω φαει κολλημα το twrp δεν το περναει ομως αντε παλι να δουμε ξενυχτι και μαλιστα για κατι που ειναι ευκολο φαινομενικα ευχαριστω
-
Η εντολή είναι
fastboot flash recovery όνομα αρχείου.img
-
Και μετά αυτό ωχ Παναγιά μου μπλέξιμο πάλι
=============== Οκτ 16th 2017, 7:47pm ===============
Αυτό
=============== Οκτ 16th 2017, 7:57pm ===============
twrp_ oxygen_3.1.1-0_miui-hellas.img -
Θα δώσεις αυτή την εντολή (αν μου έχεις δώσει σωστά το όνομα του αρχείου):
fastboot flash recovery twrp_oxygen_3.1.1-0_miui-hellas.img -
οκ για να δουμε ευχαριστωωωωω
=============== Οκτ 16th 2017, 9:45pm ===============
τα καταφερα παιδια ευχαριστω πολυ τελικα απο global dev china εβαλα την 8.5.15.0 miui.gr σαν κατι να λειπει γιατι νομιζω η dev china ηταν σε miui 9 αλλα ας περιμενουμε την ελληνικη.Μια ερωτηση αν πχ θελω να γυρισω στην dev china την περναω απλα στη μνημη και κανω εγκατασταση με twrp? Ευχαριστω πολυ και παλι (fog,nasdriver,makisfz) -
Μπράβο.
Για αρχή διόρθωσε στο προφίλ σου τη συσκευή. Αφού είναι το oxygen έχεις το Mi max 2.
Σχετικά τώρα με το miui 9, δεν είναι ανάγκη να πας στην κινέζικη για να τόχεις. Βάζεις την ελληνική dev
Κατεβάζεις από εδώ [XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29) τη rom και πριν μπεις στον κόπο να στήσεις το κινητό σου, την βάζεις μέσα από το twrp με factory reset πρώτα, μέσα από αυτό.
Οι επίσημες rom δεν μπαίνουν με twrp. Θα πρέπει να φλασάρεις ξανά fastboot rom. -
Μπράβο σου
Όχι, για να γυρίσεις σε official λειτουργικό θες fastboot rom και miflash, mi tool, sp flash tool, ανάλογα την συσκευή -
Ε τότε θα μείνω με Greek stable και θα περιμένω την 9.Τωρα με wipe cash +dalvik δεν μπαίνει η dev gr? Θέλει οπωσδήποτε factory reset?
-
Ναι, γιατί θα πας από stable σε development. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαρραίτητο το factory reset.
Από τη στιγμή όμως που μόλις έβαλες τη stable, δεν έχεις να χάσεις κάτι, στήνεις μία και καλή την dev.
H επιλογή είναι δική σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0